[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.03.07
Prihlásený: 04.07.14
Príspevky: 344
Témy: 97 | 97
NapísalOffline : 06.01.2009 14:27 | strankovanie

Nazdarek. Prosim Vas, mohol by niekto pomoct, poradit?? Co sa Javascriptu tyka som uplny amater, ale predsa by som si chcel cosi na stranke zahrnut..Totiz mam spravene nahlady a zobrazovanie obrazkov pomocou JS:

Kód:
<img src=\"./maleobr/$male_obr\" width=\"80px\" height=\"98px\" onclick=\"document.getElementById('obrazok').src='./velkeobr/$obrazok';\">

// ** samotny obrazok **

<img src=\"./velkeobr/$obrazok\" id=\"obrazok\"  width=\"auto\" height=\"450px\" '>


Ale chcel by som tam spravit este jednu vec. Aby mal moznost uzivatel prezerat si obrazky pomocou odkazov "predchadzajuce" a "dalšie". No a absolutne netusim ako to cez JS riesit. :( Mohol by mi prosim vas niekto poradit ako na to?? Dik


Offline

Užívateľ
Užívateľ
strankovanie

Registrovaný: 02.12.07
Prihlásený: 26.02.13
Príspevky: 1114
Témy: 49 | 49
NapísalOffline : 06.01.2009 14:36 | strankovanie

asi by som to skor riesil cez php


Offline

Užívateľ
Užívateľ
strankovanie

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 09.01.2009 9:06 | strankovanie

sak to ma cez php...
Kód:
/$obrazok
ja tam vpodstate ziadny js nevidim.skus to nejak upresnit


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
strankovanie

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1585
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 09.01.2009 12:47 | strankovanie

nechceš použiť lightbox? keď s javascriptom nevieš robiť, lightbox je myslím pre teba najlepším riešením
http://www.huddletogether.com/projects/lightbox/


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
 [ Príspevkov: 4 ] 


strankovanie



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

PHP stránkovanie v dive - znemožní stránkovanie

v PHP, ASP

7

338

24.07.2011 12:44

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

stránkovanie

v PHP, ASP

12

840

01.10.2009 18:08

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie

v PHP, ASP

6

172

30.09.2014 22:20

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

35

1893

13.01.2008 14:11

ROmario

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie

v PHP, ASP

7

380

03.05.2008 11:24

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyriesene - Strankovanie

v PHP, ASP

0

220

12.03.2010 10:35

speedy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular, strankovanie

v PHP, ASP

3

355

17.02.2009 16:11

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stránkovanie, pomoc

v PHP, ASP

13

350

30.07.2014 16:42

2xxx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie galerie

v PHP, ASP

2

213

25.06.2012 14:57

Slavci

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie clankov

v Databázy

12

676

07.11.2007 20:22

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie v mySQL

v PHP, ASP

5

1174

29.09.2006 21:19

atdesign

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stránkovanie vo Worde

v Ostatné programy

2

1494

03.03.2009 15:47

slavo285

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP a stránkovanie

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

31

2829

03.07.2009 13:55

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vysvetlit: strankovanie - vdaka

v PHP, ASP

22

1150

26.06.2008 23:31

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

.htaccess a strankovanie

v Ostatné

4

211

08.10.2012 15:21

Lier

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie bez DB

v PHP, ASP

9

459

03.10.2007 20:38

juho



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF