[ Príspevkov: 9 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
strankovanie jaksi nefakci

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
NapísalOffline : 21.01.2009 19:28 | strankovanie jaksi nefakci

no zobral som tento kod, ale nejde mi to rozchodit proste...v com je problem? bol by som vdacny keby sa na to vase bystre oci pozreli...
teoreticky ja som zobral zaklad ktory ma robit co chcem a pod tym som dal len zobrazenie...len nechapem preco to nejde, v linku mi normalne ukazuje ze link.php?page=1/2 ale neprepina sa. pre ukazku mam na stranu pocet zaznamov 1 a celkovo je v db zaznamov 2 teda ten druhy chcem docielit aby bol na druhej stranke:

Kód:
<?php

include_once "connect.php";
include_once "functions.php";

        $nastranku=1;
        $dotaz="SELECT Count(id) FROM `news`";
        $vys=mysql_query($dotaz);
        $zaznam=mysql_fetch_array($vys);
        $pocet=$zaznam["Count(id)"];
        $stranky=(int)($pocet/$nastranku);
        if (((int)$pocet % (int)$nastranku)!=0) $stranky++;
       
        if (isset($_GET["str"])) {
          if ($_GET["str"]>1) {
            $aktstranka=$_GET["str"];
            if ($aktstranka>$stranky) $aktstranka=$stranky;
          } else $aktstranka=1;
        } else $aktstranka=1;
       
          $spodni=($aktstranka-1)*$nastranku;

      $dotaz="SELECT * FROM `news` ORDER BY `id` DESC LIMIT ". $spodni . "," . $nastranku;
      $vys=mysql_query($dotaz);
     
      $pocetradku=mysql_num_rows($vys);
      if ($pocetradku==0) {
        echo ('<h1 class="err" >-empty-</h1>');
      } else {
        echo '<span class="center">';
          echo '<a href="./?str='.($aktstranka-1).'"> &lt; </a>';
          echo $aktstranka.' / '.$stranky;
          echo '<a href="./?str='.($aktstranka+1).'"> &gt; </a>';
        echo '</span>';
     
        }

$sql = mysql_query('SELECT * FROM news ORDER BY id DESC');
  while($row = mysql_fetch_array($sql)){
  $row['text'] = wrapuj($row['text']);
  $row['text'] = bbcode($row['text']);
  $popi=explode("<br/>",$row['text']);
  if(array_key_exists('4', $popi)){
    $popi[4] = "...";
  }
  echo "<div class='newska'><span class='border'>Názov:".$row['name']."<div style='float: left;'>Datum:".$datumc."</div></span><br>Typ:".$type."<br>".$row['imgnew']."Autor:".$row['autor']."</div>";
}


?>


a sprava sa to celkovo cudne ani ma to na dalsiu stranu neda ja neviem...ale prave tento kod potrebujem lebo neni taky zlozity ako ostatne. dakujem teda za pripadne rady jak tam toho co najviac opravit a tak urcite robim chybu vo vypise alebo tak nieco


Offline

Správca fóra
Správca fóra
strankovanie jaksi nefakci

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 21.01.2009 20:27 | strankovanie jaksi nefakci

na tomto riadku ti chyba limit v sql:
Kód:
$sql = mysql_query('SELECT * FROM news ORDER BY id DESC');

cize by si tam mal mat toto a pojde to:
Kód:
$sql = mysql_query('SELECT * FROM news ORDER BY id DESC LIMIT '. $spodni . ',' . $nastranku);


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
strankovanie jaksi nefakci

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 21.01.2009 22:12 | strankovanie jaksi nefakci

diky moc stenley, ty vzdy zachranis :) presne to ide podla mojich predstav teraz uz


Offline

Užívateľ
Užívateľ
strankovanie jaksi nefakci

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 22.01.2009 18:03 | strankovanie jaksi nefakci

a este k tomu, vsimol som si ze ked napr. som na strane 1 a stlacim spat tak ma to da na -1 co nechcem. sice potom to uz dalej nejde na -2 ale stejne...v com je problem? ja som sa pokusal aj dorobit buttony na posledny a prvy obsah kod je vyssie a ta cast kodu k tomu je tu:

Kód:
          echo '<div class="display: block;"><a class="odkazP" href="./?str='.($aktstranka-$stranky).'">&lt; &lt;</a>&nbsp;<a class="odkazP" href="./?str='.($aktstranka-1).'"> &lt; </a>&nbsp;'.$aktstranka.' z '.$stranky.'&nbsp;<a class="odkazP" href="./?str='.($aktstranka+1).'"> &gt; </a>&nbsp;<a class="odkazP" href="./?str='.($aktstranka+$stranky).'">&gt; &gt;</a></div>';


co mam zle?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 22.01.2009 18:10 | strankovanie jaksi nefakci

ved si tam iba dorob, ze ak $aktstranka je 1, tak sa ti nezobrazi moznost ist spat, das tam display:none alebo to uplne vynechas...


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
strankovanie jaksi nefakci

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 22.01.2009 20:17 | strankovanie jaksi nefakci

ano lenze mne to proste nefunguje...furt to odcitne aj od jedničky jednu, a je zas 0...ja uz fakt neviem skusal som rozne ify ak je to vacsie ako 1 a pod ale neraguje to vobec skusal som toaj takto

Kód:
  echo '<div class="display: block;"><a class="odkazP" href="./?str='.($aktstranka-$stranky).'">&lt; &lt;</a>&nbsp;<a class="odkazP" href="./?str='.($aktstranka-1).'"> &lt; </a>&nbsp;'.$aktstranka.' z '.$stranky.'&nbsp;<a class="odkazP" href="./?str='.(if($aktstranka > 1){ $aktstranka = 1; }else{ $aktstranka-1 }).'"> &gt; </a>&nbsp;<a class="odkazP" href="./?str='.($aktstranka+$stranky).'">&gt; &gt;</a></div>';

to zas hadze chybu, neviem naozaj


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 22.01.2009 20:34 | strankovanie jaksi nefakci

nechces to skusit takto nejako:
Kód:
echo '<div class="display: block;">
        <a class="odkazP" href="./?str=1">&lt; &lt;</a>&nbsp;
        <a class="odkazP" href="./?str='.($aktstranka > 1 ? $aktstranka-1 : $aktstranka).'"> &lt; </a>&nbsp;
        '.$aktstranka.' z '.$stranky.'&nbsp;
        <a class="odkazP" href="./?str='.($aktstranka < $stranky ? $aktstranka+1 : $aktstranka).'"> &gt; </a>&nbsp;
        <a class="odkazP" href="./?str='.$stranky.'">&gt; &gt;</a>
      </div>';

to by malo slapat


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
strankovanie jaksi nefakci

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 22.01.2009 20:40 | strankovanie jaksi nefakci

djsulo píše:
nechces to skusit takto nejako:
Kód:
echo '<div class="display: block;">
        <a class="odkazP" href="./?str=1">&lt; &lt;</a>&nbsp;
        <a class="odkazP" href="./?str='.($aktstranka > 1 ? $aktstranka-1 : $aktstranka).'"> &lt; </a>&nbsp;
        '.$aktstranka.' z '.$stranky.'&nbsp;
        <a class="odkazP" href="./?str='.($aktstranka < $stranky ? $aktstranka+1 : $aktstranka).'"> &gt; </a>&nbsp;
        <a class="odkazP" href="./?str='.$stranky.'">&gt; &gt;</a>
      </div>';

to by malo slapat


no teda! djsulo odkedy si carodejnik? :lol: diky moc, som ti moc vdacny


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.04.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 531
Témy: 34 | 34
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 22.01.2009 20:41 | strankovanie jaksi nefakci

staci trochu porozmyslat, ty si to mal uplne na hlavu postavene :D


_________________
CPU: AMD Phenom II 940 QUAD X4 BE AM2+, chladic: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, RAM: 4GB DDR2 800MHz PC6400, MB: M2N-E SLI, VGA: RX 4870 GAINWARD HD4870 1GB, HDD: WD 1TB, Zdroj: CORSAIR 750W TX
 [ Príspevkov: 9 ] 


strankovanie jaksi nefakci



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

PHP stránkovanie v dive - znemožní stránkovanie

v PHP, ASP

7

307

24.07.2011 12:44

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

stránkovanie

v PHP, ASP

12

819

01.10.2009 18:08

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie

v PHP, ASP

6

145

30.09.2014 22:20

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

35

1849

13.01.2008 14:11

ROmario

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

438

09.01.2009 12:47

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie

v PHP, ASP

7

341

03.05.2008 11:24

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyriesene - Strankovanie

v PHP, ASP

0

204

12.03.2010 10:35

speedy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular, strankovanie

v PHP, ASP

3

342

17.02.2009 16:11

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stránkovanie, pomoc

v PHP, ASP

13

298

30.07.2014 16:42

2xxx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie galerie

v PHP, ASP

2

183

25.06.2012 14:57

Slavci

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie clankov

v Databázy

12

619

07.11.2007 20:22

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie v mySQL

v PHP, ASP

5

1137

29.09.2006 21:19

atdesign

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stránkovanie vo Worde

v Ostatné programy

2

1475

03.03.2009 15:47

slavo285

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP a stránkovanie

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

31

2775

03.07.2009 13:55

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vysvetlit: strankovanie - vdaka

v PHP, ASP

22

1107

26.06.2008 23:31

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

.htaccess a strankovanie

v Ostatné

4

199

08.10.2012 15:21

Lier



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF