[ Príspevkov: 36 ] 1, 2
AutorSpráva
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Strankovanie

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 07.01.2008 20:39 | Strankovanie

funkciou ini_set() idu menit len niektore nastavenia. niekde som tusim aj videl tabulku kde boli jednotlive nastavenia rozdelene podla toho aky je k nim pristup. ci cez php.ini, .htaccess alebo ini_set, len si nesponiem kde. ale pravdepodobne php.net


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.08.07
Prihlásený: 11.02.08
Príspevky: 21
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 13.01.2008 13:14 | Strankovanie

no moj problem vl4kno nevyriesil, najde sa tu niekto kto to vyriesi?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Strankovanie

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.01.2008 13:44 | Strankovanie

nechapem, preco tu pletiete php.ini, ked to s nacrtnutym problemom nema nic spolocne...
Dovod, preco sa ti pri kliknuti na dalsiu podstranku zobrazia hry zo vsetkych kategorii je jednoduchy: neposielas ziadnu informaciu v url o aktualnej kategorii, ktoru prezeras. Najjednoduchsie by bolo asi pridat dalsi parameter do GET napr kat, ktory by obsahoval nazov alebo id aktualnej kategorie...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.08.07
Prihlásený: 11.02.08
Príspevky: 21
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 13.01.2008 13:45 | Strankovanie

nj to viem, len to neviem presne zapisat aby mi to islo, nemohol by si ty alebo niekto iny upravit ten kod


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Strankovanie

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 13.01.2008 13:55 | Strankovanie

skoda, ze to mas s diakritikou, ale nevadi...
Namiesto tohto kodu:
Kód:
if (!empty($_POST["kat"])):
$kat = "and kategoria='".$_POST["kat"]."'";

daj:
Kód:
if (!empty($_REQUEST["kat"])):
$kat = "and kategoria='".$_REQUEST["kat"]."'";

a skus navstivit adresu [url]http://mobilweb.cholerik.cz/index.php?page=128_160&stranka=5&kat=Zábavné[/url], mozno to pojde...

//pravdaze potom musis do generovania jednotlivych adries strankovania pridat parameter kat


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.08.07
Prihlásený: 11.02.08
Príspevky: 21
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 13.01.2008 14:11 | Strankovanie

diky moc, uz to ide, len sa bude treba pohrat s diakritikou


 [ Príspevkov: 36 ] 1, 2


Strankovanie



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

PHP stránkovanie v dive - znemožní stránkovanie

v PHP, ASP

7

307

24.07.2011 12:44

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

stránkovanie

v PHP, ASP

12

819

01.10.2009 18:08

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

438

09.01.2009 12:47

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie

v PHP, ASP

6

145

30.09.2014 22:20

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie

v PHP, ASP

7

341

03.05.2008 11:24

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyriesene - Strankovanie

v PHP, ASP

0

204

12.03.2010 10:35

speedy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular, strankovanie

v PHP, ASP

3

342

17.02.2009 16:11

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stránkovanie, pomoc

v PHP, ASP

13

298

30.07.2014 16:42

2xxx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie galerie

v PHP, ASP

2

183

25.06.2012 14:57

Slavci

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie clankov

v Databázy

12

619

07.11.2007 20:22

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie v mySQL

v PHP, ASP

5

1137

29.09.2006 21:19

atdesign

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stránkovanie vo Worde

v Ostatné programy

2

1475

03.03.2009 15:47

slavo285

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP a stránkovanie

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

31

2775

03.07.2009 13:55

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie cez pole

v PHP, ASP

3

330

20.05.2008 8:56

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

.htaccess a strankovanie

v Ostatné

4

199

08.10.2012 15:21

Lier

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie bez DB

v PHP, ASP

9

423

03.10.2007 20:38

juho



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF