suchy - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 59 [ Vyhľadávanie našlo 1756 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Váš najobľúbenejší PHP framework


Odpovede: 71
Zobrazenia: 3474


keď chcem urobiť niečo pre každú metódu controllera pred tým ako sa začnú vykonávať samotné príkazy tejto metódy použijem function __construct()
{
parent::__construct();
} Čo mám použiť keď chcem vykonať nejaké príkazy pre každú metódu po vykonaní všetkých jej príkazov?...

 Fórum: Ostatné   Téma: programovanie


Odpovede: 11
Zobrazenia: 614


odporucam v podstate hociaky oop jazyk. podla mna je dolezitejsie naucit sa mysliet ako syntax konkretneho jazyka. jazykov za zivot este vystriedas.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Váš najobľúbenejší PHP framework


Odpovede: 71
Zobrazenia: 3474


Pouzivam codeigniter, lubi sa mi na nom, ze je rychlo naucitelny a lightweight, ale zaroven mi chyba poriadny scaffolding a generovanie formularov. Ano som leniva svina a nebavi ma pisat furt to iste dokola.
Dalsie jeho vyhody oproti klasickemu php su napriklad profiler, mvc model (dnes uz asi kazd...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: PHP Objekty


Odpovede: 58
Zobrazenia: 2849


pozri napriklad toto http://www.martinus.sk/?uItem=32262

 Fórum: PHP, ASP   Téma: PHP Objekty


Odpovede: 58
Zobrazenia: 2849


trochu o oop http://objekty.vse.cz/Main/HomePage

 Fórum: Databázy   Téma: Vyber z 2 tabuliek


Odpovede: 7
Zobrazenia: 803


skus
Kód:
"select profil1.meno, galeria.album from profil1 left join galeria on profil1.meno = galeria.meno group by profil1.meno"

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Vlastny web server


Odpovede: 3
Zobrazenia: 922


odporucam pozret nieco o unix like systemoch. win 98 urcite nieje vhodne na server, aj ked len na testovaci. skus debian - docela jednoducha sprava, alebo potom freebsd, ma dobry handbook. predpokladam, ze chces riesit web server. v tom pripade doinstalujes z repozitarov apache, mod-php5 a mysql. to...

 Fórum: Krčma   Téma: Máte zaujímavé video? Sem s ním! I


Odpovede: 3552
Zobrazenia: 157211


http://www.youtube.com/watch?v=UGtKGX8B9hU

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Ako začať s programovaním?


Odpovede: 88
Zobrazenia: 13470


celkom fajn kniha tykajuca sa oop a navrhovych vzorov http://www.martinus.sk/?uItem=32262
dalsi zdroj http://objekty.vse.cz/Main/HomePage

 Fórum: Krčma   Téma: Vaša max. teplota komponentov


Odpovede: 61
Zobrazenia: 3484


akurat vcera intel c2d t5500 1.6ghz na 99°C pri instalacii opensolarisu do virtualboxu

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Session


Odpovede: 2
Zobrazenia: 335


Kód:
unset($_SESSION['chyba']);

 Fórum: Obchody, reklamácie a právo   Téma: internet banking


Odpovede: 19
Zobrazenia: 820


Tyka sa to sice platobnych kariet a nie ib, ale zaujimava prednaska o bezpecnosti http://vimeo.com/8869477

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: Kam na vysku? I


Odpovede: 1793
Zobrazenia: 96378


FMFI UK (matfyz). Odo mna a p360t tu zopar prispevkov o matfyze najdes v tejto teme. Myslim, ze vzhladom na to co chces ti bude vyhovovat odbor aplikovana informatika.

 Fórum: Ostatné   Téma: Ktory PHP framework?


Odpovede: 8
Zobrazenia: 1171


osobne odporucam codeigniter. oproti zendu, symfony, etc je dost lightweight, ale stale obsahuje dost uzitocnych ficur. z toho dovodu je aj vykonnejsi a hlavne mam pocit lahsi na naucenie, comu prispieva aj bohata dokumentacia.

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: Ubuntu 9.10 a apache + php5 + mysql


Odpovede: 3
Zobrazenia: 375


ako mas vo virtualboxe nastavenu siet? pozri toto http://slavino.sk/linux/virtualbox/84-v ... -rozhranie

//edit: a v httpd.conf nic nemas preto, bo deb based distra maju konfiguraciu pre kazdy virtualhost v osobitnom subore. najdes ich v adresari /etc/apache2/sites-enabled/

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: virtual server


Odpovede: 6
Zobrazenia: 552


:roll: asi by si sa mal naucit otazky spravne pokladat. adresare mozes vidiet napriklad cez midnight commander, ale ten sa spusta tiez v zelenych pismenkach.
pokial ti zaklady linuxu nic nehovoria, v tom pripade si radsej najdi niekoho kto sa ti o to bude starat. usetris si kopec problemov.

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: virtual server


Odpovede: 6
Zobrazenia: 552


tak to nahraj hocikam do ftp adresara a potom cez putty prekopirujes prikazom
Kód:
cp /subor/na/ftp /kam/ho/chces/dat

 Fórum: Databázy   Téma: Nahodny vyber z databazy


Odpovede: 3
Zobrazenia: 642


pokial tabulka nebude obsahovat nejake velke mnozstvo zaznamov, postaci
Kód:
select * from table order by rand()

ak ano, tu mas efektivnejsie riesenie http://www.titov.net/2005/09/21/do-not- ... rom-table/

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: virtual server


Odpovede: 6
Zobrazenia: 552


najskor budes muset nainstalovat a nakonfigurovat ftp server, napriklad proftpd, teda za predpokladu, ze ho tam este nemas. potom sa mozes pripojit cez tc alebo hocico ine.

 Fórum: Webdesign   Téma: aktualizacia flash textu


Odpovede: 14
Zobrazenia: 615


pokial si dobre pamatam, tak flash pomocou css neprekryjes.

 Fórum: Ostatné   Téma: ECLIPSE ftp pristup


Odpovede: 2
Zobrazenia: 292


skus RSE (Remote System Explorer), alebo aptana plugin

 Fórum: Databázy   Téma: Prepojenie tabuliek


Odpovede: 2
Zobrazenia: 687


Kód:
select * from bought,produkt where bought.idprodukt = produkt.id and bought.iduser = {$iduseraktorykupil}

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: C GUI - napr TKinter


Odpovede: 4
Zobrazenia: 412


rozdiely medzi c a c#
http://en.wikipedia.org/wiki/C_(programming_language)
http://en.wikipedia.org/wiki/C_Sharp_(p ... g_language)

co sa tyka gui, tak to myslim standardne c neobsahuje, ale mozes pouzit win api, pripadne gtk+, alebo ine

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: dva scripty nejdu naraz


Odpovede: 2
Zobrazenia: 489


v prvom rade pozri error konzolu. co sa tyka lightboxu, mam dojem, ze spolu s jquery fungovat nebude. stiahni verziu lightboxu pre jquery http://leandrovieira.com/projects/jquery/lightbox/
ci bude problem este v niecom inom momentalne neviem.

 Fórum: Databázy   Téma: sql_fetch_row(+hodnota z nasledujuceho riadku)


Odpovede: 4
Zobrazenia: 369


pochopil som, ze chces dosiahnut stromovu strukturu menu. v tom pripade skus pozriet implementaciu stromov v sql

 Fórum: Ostatné   Téma: virtualhost v debiane


Odpovede: 7
Zobrazenia: 377


pozri do priecinku /etc/apache2/sites-enabled/

 Fórum: PHP, ASP   Téma: formmail


Odpovede: 2
Zobrazenia: 313


skus sa poobezerat po kniznici phpmailer. ta vie s smtpckom robit celkom dobre.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: coding style - dlhé queričky


Odpovede: 5
Zobrazenia: 277


ja to vacsinou necham na jednom riadku :D ale ked uz nahodou riadkujem, tak urcite ten druhy sposob

 Fórum: Vzdelanie, štúdium, škola   Téma: Kam na vysku? I


Odpovede: 1793
Zobrazenia: 96378


to: VoleBarhovsky
poznam ludi, co to robia aj bez vysokej skoly

 Fórum: Ostatné   Téma: nastavenie apachu


Odpovede: 8
Zobrazenia: 417


pokial nemas apache zakazany na firewalle alebo nieco podobne, malo by stacit zadat ip pc, na ktorom apache bezi.
Stránka: 1 z 59 [ Vyhľadávanie našlo 1756 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF