[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.06.12
Prihlásený: 25.12.14
Príspevky: 18
Témy: 7 | 7
NapísalOffline : 25.06.2012 12:55 | Strankovanie galerie

Zdravím Vás :) rad by som vedel či by sa dalo urobiť stránkovanie z tohoto kódu :
Kód:
                  <?php
                  $dir=$_GET["dir"];
               
                  $exArray = array('jpg', 'gif', 'png');
                  if ($handle = opendir('./photo-gallery/'.$dir.'/'))
                  {
                     while (false !== ($file = readdir($handle)))
                     {
                        $fileEx = substr(strstr($file, '.'), 1);
                        if (in_array($fileEx, $exArray))
                        {
                           echo '<img class="photo-gallery-image-details" src="./photo-gallery/'.$dir.'/'.$file.'">';
                        }         
                     } 
                     closedir($handle);
                  }

                  ?>

Je to kód ktorý prehľadáva určitý priečinok a potom vypiše fotky ktoré su v priečinku cez cyklus. Nuž tak teda mam v priečinku veľa fotiek tak by som rád vedel či by sa z toho nedalo urobiť nejak stránkovanie. Ďakujem... ale mam pocit že nedalo :cry:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Strankovanie galerie

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 25.06.2012 14:24 | Strankovanie galerie

da sa, namiesto while pouzi cyklus FOR aby si mohol nastavit limity. da sa to aj cez while, tak ze pridas podmienky kedy ma zacat a kedy prestat vypisovat


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.06.12
Prihlásený: 25.12.14
Príspevky: 18
Témy: 7 | 7
Napísal autor témyOffline : 25.06.2012 14:57 | Strankovanie galerie

Vďaka :)


 [ Príspevkov: 3 ] 


Strankovanie galerie



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

PHP stránkovanie v dive - znemožní stránkovanie

v PHP, ASP

7

307

24.07.2011 12:44

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galérie

v PHP, ASP

7

577

31.08.2007 15:20

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Galerie obrazkov...

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

472

27.09.2009 23:26

ssssss

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WP - galerie

v Redakčné systémy

6

132

04.12.2014 19:15

Mego

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

jQuery galerie-problem

v JavaScript, VBScript, Ajax

10

370

21.07.2011 20:39

Murtagh

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Server na graficke galerie

v PC zostavy

0

230

22.09.2008 21:13

Freelan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitavanie obrazkov do galerie

v PHP, ASP

7

422

09.07.2008 16:02

ambrel

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Avatary do galerie pre uzivatelov.

v Redakčné systémy

2

348

10.12.2006 22:38

altt

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Design GALERIE (galeria.navrchol.sk)

v Webdesign

11

752

26.01.2011 11:45

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vhodna technologia na tvorbu galerie

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

192

12.03.2015 10:31

martina833

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stránka Slovenskej Národnej Galérie za 25 000€

v Novinky

22

815

31.12.2011 8:20

Axel005

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie

v PHP, ASP

6

145

30.09.2014 22:20

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

35

1849

13.01.2008 14:11

ROmario

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

438

09.01.2009 12:47

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie

v PHP, ASP

7

341

03.05.2008 11:24

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

stránkovanie

v PHP, ASP

12

819

01.10.2009 18:08

dessert



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF