[ Príspevkov: 23 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
NapísalOffline : 18.05.2008 16:17 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

vysvetli mi niekto princip strankovania zaznamov z db? prosim
viem ze treba henten LIMIT a definovat kolko ale mne ide o ten cyklus
co vytvara odkazy < > a 1 2 3 4 5 a takto :(

je mi to nezname


Offline

Užívateľ
Užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 18.05.2008 16:39 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

uff, ja som na tom podobne, nejak mi nedochadza princip a precital som o to uz asi vsetko... proste sa mi to nedari spravne sprevadzkovat...
http://www.php-mysql-tutorial.com/php-mysql-paging.php
tu je to ale celkom fajn vysvetlene.. ale ete som nenasiel cas podla toho to skusit...


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 22.01.08
Prihlásený: 19.04.15
Príspevky: 492
Témy: 135 | 135
Bydlisko: Bratislava ...
Napísal autor témyOffline : 18.05.2008 22:29 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

nemohol by mi niekto na mojom jednoduchom guestbook kode (ktory neni este hotovy) ukazat strankovanie? netreba take ze najstarsie ani tak. stacia iba strany. netreba ani zaciatok a ani posledné. len 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10...

a zaznamy sa budu ukladat 10 na stranu jednu...
a ja mam v plane is urobit aj mazanie v administracii, teda aby sa nevyskytlo nieco ze -5 strana alebo tak...lebo aj s tym som sa uz stretol

kode:
Kód:
<html>

<form action="gb.php" method="post">
<fieldset><legend>kniha</legend>
<br>
Nick:<input type="text" name="nick"><br><br>
Text:<textarea name="text" cols="50" rows="10"></textarea>
<br>
<input type="submit" name="send" value="posli">
</fieldset>
</form>

</html>

<?php

$nick = trim(htmlspecialchars(addslashes($_POST['nick'])));
$text = htmlspecialchars(addslashes($_POST['text']));

mysql_pconnect('', '', '') or die('Nepodarilo sa spojit s databazou');

mysql_select_db('') or die('Nepodarilo sa vybrat databázu.');

if(empty($nick) || empty($text))
{
echo "Vyplňte údaje Nick a Text...<br><br><hr>";
}else{
$sql = 'INSERT INTO guestbook (`nick`, `text`) VALUES ("'.$nick.'", "'.$text.'")';
$result = mysql_query($sql);
}

       

$result = mysql_query("select * from guestbook");

while($row=mysql_fetch_object($result))
     {
        echo 'Nick: '.$row->nick.'<br>Text:<br><table width=500><tr><td>'.$row->text.'</td></tr></table><br><hr width=100%>';
     }


                 
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 09.06.08
Prihlásený: 05.11.17
Príspevky: 135
Témy: 10 | 10
Bydlisko: Senica
NapísalOffline : 15.06.2008 18:16 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

Aj mňa by to veľmi zaujímalo. Potreboval by som spraviť stránkovanie na výpis komentárov aby bolo na začiatku vidieť len 5 komentárov. URL:http://www.komp.tym.sk/stranky/komentar.php?id=11


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 15.06.2008 18:44 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

Na nete je toho plno, stačí len hľadať. Skúsil som na rýchlo upraviť napríklad ten Baxov skript, tu je kód z hlavy, malo by to teoreticky fungovať:
Kód:
<?php

  $rows = 10;
  $page = ($_GET["page"] > 1) $_GET["page"] : 1;
  $start_row = (($page*$rows))-$rows;

  if (!isset($_GET["total"])) {
    $stat = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT count(*) as total FROM guestbook"));
    $total = $stat["total"];
  }
  else {$total = $_GET["total"];}

  if (($total%$rows) >= (round(($rows/2),0))) {$last = (round(($total/$rows),0));}
  elseif (($total%$rows) == 0) {$last = (round(($total/$rows),0));}
  else {$last = (round(($total/$rows),0))+1;}



  $result = mysql_query("SELECT * FROM guestbook LIMIT $start_row, $rows");
  while($row = mysql_fetch_object($result)) {
    echo 'Nick: '.$row['nick'].'<br>Text:<br><table width=500><tr><td>'.$row['text'].'</td></tr></table><br><hr width=100%>';
  }
  for ($i=1;$i<=$last;$i++) {
    echo " <a href='".$_SERVER["PHP_SELF"]."?total=$total&amp;page=$i |";
  }
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 16.06.2008 15:49 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

vysvetlenie je jednoduvhé:
musíš pochopiť pointu ... teda: chceš mať stránky (s)
na každej stránke je x príspevkov teda záznamov v databáze je maximálne s.x
takže script zobertie počet všetkých zázanov vyráta koľko je to strán a potom už len dá počet ...napr. 6 strán ... no a ty cez LIMIT dáš ID prvého záznamu na strane teda x.s(strana) to je napr -> 30(záznamov)x5(strana) čo je 150 to je ID prvého príspevku na novej strane|

je tuvšak problém 150 určite nie je prvý príspevok na novej strane ale posledný na starej takže treba prirátať o jedno ID viac a nmáš celý systém stránkovania

príklad nájdeš na www.linuxsoft.cz


Offline

Užívateľ
Užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 16.06.2008 15:59 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

noo, lenze takto si nevyriesil jednu podstatnu vec.. ked tie ID nejdu za sebou:
1 2 3 4 5, ale idu napr 1 3 6 12 13 18
;)


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 16.06.2008 16:24 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

j to bolo najjdednoduchšie riešenie správne riešenie nájdeš na jakpsatweb ... ale princíp je že vždy vieš ID posledného ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 16.06.2008 16:27 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

id posledneho ti nepomoze..
potrebujes ID kazdej, napr desiatej polozky...
ja by som to riesil cez select a pomocou while by som ukladal kazdy desiaty do premennej a tak vytvoril cisla stran a priradoval im napr:
p=IDtejPolozky

a v limite zadas:
LIMIT idPolozky, 10


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 16.06.2008 18:44 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

...a správna odpoveď je C:

1. potrebuješ zistiť skutočný počet_prvkov, ktorý stránkuješ (nech sú to napr. články), vo všeobecnosti sa to robí cez SQL funkciu COUNT

2. stanovíš si počet_prvkov_na_1_stránke

3. a už ideš... počet_stránok = ceil(počet_prvkov / prvkov_na_1_stránke)
výpis odkazov na jednotlivé stránky spravíš takto:
for cyklus i = od 1 po počet_stránok, v každom odkaze dáš GET parameter stránka=i
pri výpise prvkov spravíš SQL takto:

SELECT * FROM clanky LIMIT (($_GET['stranka']-1)*počet_prvkov_na_1_stránke), počet_prvkov_na_1_stránke


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 17.06.2008 16:39 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

jj, ale je to vlastne to iste, ako co som pisal ja ;)
len sa mi nezda, ze ked vynasobis GETstranka s pocet_prvkov_na_1_stranke, tak to ti neda ID, od ktoreho to ma zacat brat
(teda, si myslim, ze LIMIT je v tvare: IDpolozkyOdKtorejZacneVyberat, kolkoPoloziek)

ak teda ale GETstranka je 5, ty odratas najprv 1, takze 4, 4*10 (to som zvolil len tak) , vyjde ti 40...

lenze polozka s ID 40, ani nemusi na stranke byt ;) moze byt az napr 41, pretoze 40 bola zmazana...

alebo zle chapem??


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 17.06.2008 17:18 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

A ak by ste sa pozreli trošku vyššie, našli by ste praktické riešenie, kde je aj zisťovanie poslednej stránky, zistenie id od ktorého sa má číslovať,...


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 17.06.2008 18:16 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

Blackshadow, skús si najprv v MySQL manuáli overiť, ako funguje limit, predtým ako mi začneš hovoriť, kde mám chybu. ;)
Citácia:
The LIMIT clause can be used to constrain the number of rows returned by the SELECT statement. LIMIT takes one or two numeric arguments, which must both be non-negative integer constants (except when using prepared statements).

With two arguments, the first argument specifies the offset of the first row to return, and the second specifies the maximum number of rows to return. The offset of the initial row is 0 (not 1):
SELECT * FROM tbl LIMIT 5,10; # Retrieve rows 6-15

Takže zle chápeš.


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 17.06.2008 21:49 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

noo, ja som to mal z knihy, teraz, to v nej neviem najst, ale tam to pisali, ako ze to je ID, od ktoreho zacne vyberat.. tak bude som zle pochopil, ako to napisali, alebo to zle napisali. ked to najdem, dam vediet...

sorry, tak to tvoje riesenie je ok..


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 17.06.2008 22:25 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

ale ano sak to tam je napisane si precitaj ked mas dva argumenty prvy je riadok od ktoreho a druhy je kolko riadkov od toho.
ked je jeden argument tak kolko riadkov od prveho z vyberu.
tak si mal pravdu ale s tym jednym argumentom si pravdu nemal


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 17.06.2008 22:29 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

Nemal pravdu, pretože ID záznamu a offset záznamu nie je to isté.


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 18.06.2008 15:32 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

pisem takto:

Kód:
PORADIE - ID
1       - 2
2       - 5
3       - 6
4       - 8
5       - 12
6       - 15
7       - 17


ked dam:
LIMIT 5,2

vypise mi ID 12,15,....
alebo mi vypise od ID 5,6,...
???


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 18.06.2008 15:57 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

to prve takze takto ty myslis id no to fakt nemas pravdu

limit x,y
x je poradie riadku
y je pocet riadkov od x ktore sa maju vybrat

limit y
z je pocet riadkov od 1. riadku ktore sa maju vybrat


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Čestný člen
Čestný člen
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 18.06.2008 15:58 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

samozrejme 12,15


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 18.06.2008 16:40 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

Tak ešte raz
Citácia:
The LIMIT clause can be used to constrain the number of rows returned by the SELECT statement. LIMIT takes one or two numeric arguments, which must both be non-negative integer constants (except when using prepared statements).

With two arguments, the first argument specifies the offset of the first row to return, and the second specifies the maximum number of rows to return. The offset of the initial row is 0 (not 1):
SELECT * FROM tbl LIMIT 5,10; # Retrieve rows 6-15

Citácia:
Klauzula LIMIT sa môže použiť na obmedzenie počtu riadkov vrátených príkazom SELECT. LIMIT má jeden alebo dva číselné argumenty, oba musia byť nezáporné celé čísla (okrem použitia predpripravených príkazov)

Pri použití dvoch argumentov, prvý argument určuje poradie prvého riadku, ktorý bude vrátený a druhý určuje maximálny počet riadkov, ktoré sa vrátia. Číslovanie riadkov sa začína od nuly (nie od 1):

SELECT * FROM tbl LIMIT 5,10; # Vráti riadky 6-15

Vieš, LIMIT môžeš použiť aj na tabuľky, v ktorých si nešpecifikoval žiaden primárny kľúč, teda nie je tam žiadne ID prvku.


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 26.06.2008 22:15 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

no parada.. diki za navod p360t, po par upravach na moj script mi to uz frci na www.web4men.sk aj s upravou na dalsiu a predchadzajucu stranku


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 26.06.2008 22:40 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

este nie je zle pouzit Smarty paginate plugin, teda pokial stranka vyuziva smarty
http://smarty.incutio.com/?page=SmartyPaginate
len ho treba este kusok upravit podla mna pretoze tahat z db vsetky clanky/prispevky a potom z nich vaccsinu zahodit ako pisu v manuale (array_slice) je kusok casovo narocne, tam by som vsadil ten LIMIT z sql query :)


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
vysvetlit: strankovanie - vdaka

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 26.06.2008 23:31 | vysvetlit: strankovanie - vdaka

smartyho som nikdy moc nepochopil a uprednostujem moje vlastne kody....

ale pre niekoho to moze byt fajn..


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
 [ Príspevkov: 23 ] 


vysvetlit: strankovanie - vdaka



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

PHP stránkovanie v dive - znemožní stránkovanie

v PHP, ASP

7

307

24.07.2011 12:44

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Viete mi to vysvetlit ?

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

151

06.08.2012 23:16

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyber netbooku - skor vysvetlit nejake veci

v Notebooky a netbooky

1

196

03.06.2010 19:34

david3504

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Môžete mi vysvetliť, prečo elektrické spotrebiče v autách zvyšujú spotrebu paliva?

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Automobily, motorky

47

3527

15.02.2011 10:26

MTK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Odchod celeho systemu vdaka HDD

v Pevné disky a radiče

6

188

08.05.2017 16:12

Thexteku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ročná viazanosť je vďaka úradníkom nepovinná

v Novinky

6

308

29.12.2011 18:38

delong

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

18TB pevné disky vďaka použitiu soli

v Novinky

16

699

22.10.2011 16:37

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vďaka Google sa nám zhoršuje pamäť.

v Novinky

10

415

18.07.2011 16:22

Johnnny

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Poradte akú grafickú kartu kúpiť, vďaka .. :)

v Grafické karty

3

326

03.01.2014 17:36

Xaltotun

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dokonalejší web vďaka pripravovanému jazyku HTML5

v Novinky

3

258

05.02.2008 11:14

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Schvalenie komponentov pri novom PC [VDAKA ;)]

v PC zostavy

8

342

19.05.2010 22:31

mato2D

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

438

09.01.2009 12:47

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

35

1849

13.01.2008 14:11

ROmario

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

stránkovanie

v PHP, ASP

12

819

01.10.2009 18:08

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie

v PHP, ASP

7

341

03.05.2008 11:24

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie

v PHP, ASP

6

145

30.09.2014 22:20

shaggy



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF