[ Príspevkov: 36 ] 1, 2
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.08.07
Prihlásený: 11.02.08
Príspevky: 21
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 04.01.2008 13:55 | Strankovanie

mam taky problem so strankovanim

na adrese index.php?page=xxx mi proste nechce ist strankovanie ked odkazem na index.php?page=xxx?strana=YYY tak ma to hodi na index, mozte poradit ako upravit strankovanie aby to islo?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Strankovanie

Registrovaný: 30.08.07
Prihlásený: 11.07.08
Príspevky: 513
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Prešov
NapísalOffline : 04.01.2008 14:01 | Strankovanie

nemalo by to byt ./index.php?page=xxx&strana=yyy ?


_________________
MB: Asus P5KC | CPU: Intel Core2Duo E6750 | VGA: ATi HD3870 | RAM: 2x1GB A-DATA 800MHz | HDD: Siemens 250GB | LCD: Samsung 22'' 223BW
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.08.07
Prihlásený: 11.02.08
Príspevky: 21
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 04.01.2008 14:05 | Strankovanie

no mozno malo, ja som v php zaciatocnik, mohol by niekto dat nejaky skript na strankovanie


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.08.07
Prihlásený: 11.02.08
Príspevky: 21
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 04.01.2008 14:06 | Strankovanie

uz to mam mozte lock


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Strankovanie

Registrovaný: 30.08.07
Prihlásený: 11.07.08
Príspevky: 513
Témy: 11 | 11
Bydlisko: Prešov
NapísalOffline : 04.01.2008 14:12 | Strankovanie

skus tu este hodit link ;) nekomu to moze pomoct :))


_________________
MB: Asus P5KC | CPU: Intel Core2Duo E6750 | VGA: ATi HD3870 | RAM: 2x1GB A-DATA 800MHz | HDD: Siemens 250GB | LCD: Samsung 22'' 223BW
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.08.07
Prihlásený: 11.02.08
Príspevky: 21
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 04.01.2008 14:13 | Strankovanie

tak ja som si prerobil ten svoj tak ako si povedal ty


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Strankovanie

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 04.01.2008 14:31 | Strankovanie

ja by som len postol svoje strankovanie na guestbooku. mozno to niekomu pomoze. mozno nie.

Kód:
define ('ROWS', 5); //odpoveda poctu zaznamov na jednu stranu
  if (!isset($HTTP_GET_VARS["num"])) // pokial nevieme kolko bude zaznamov tak to zistime
   {
     $result = mysql_query("SELECT id FROM guestbook");
     $num = mysql_num_rows($result);
  }
  else
  {
       $num = $HTTP_GET_VARS['num'];
  }
  if ($num > ROWS)
  {
     $od = isset($HTTP_GET_VARS['od']) ? $HTTP_GET_VARS['od'] : 1;
     $result = mysql_query("select * from guestbook"." limit ".($od - 1).", ".ROWS);
       
     while($row=mysql_fetch_object($result))
     {
        echo 'Meno: '.$row->name.'<br>Email: '.$row->email.'<br>Homepage:<a href=http://'.$row->site.'> '.$row->site.'</a><br>čas: '.$row->time.'<br>Text:<br> <table width=500><tr><td>'.$row->text.'</td></tr></table><br><hr width=100%>';
     }

     echo 'Záznamov: ' .$od.'-';
     echo (($od + ROWS - 1)<=$num) ? ($od + ROWS - 1) : $num;
     echo ' Z celkom '.$num.'&&&';
       //Vytvor odkaz iba ked sme na zaciatku
        if ($od == 1) echo 'Začiatok&|&' ;
       else echo '<a href='.$_SERVER['PHP_SELF'].'?num='.$num.'&od=1>Začiatok</a>&|&';
       //Zpet vytvor odkaz iba ked niesme na prvej strane
        if ($od < ROWS) echo 'Predchadzajuci&|&' ;
       else echo '<a href='.$_SERVER['PHP_SELF'].'?num='.$num.'&od='.($od-ROWS).'>Predchádzajuci</a>&|&';
      //Vytvor odkaz iba ked niesme na poslednej strane
        if ($od + ROWS > $num) echo 'Následujúci&|&';
       else echo '<a href='.$_SERVER['PHP_SELF'].'?num='.$num.'&od='.($od+ROWS).'>Následujúci</a>&|&';
    //posledna strana
       if ($od > $celkem - ROWS) echo 'Koniec&<BR>';
      else echo '<a href='.$_SERVER["PHP_SELF"].'?num='.$num.'&od='.($celkem - $celkem % ROWS + 1).'>Koniec';
  }
  else  // ak je v databazi menej clankov ako moznosti na jednu stranu strankovanie sa nezobrazi
  {
   $result = mysql_query("select * from guestbook"." limit ".$num);
       
     while($row=mysql_fetch_object($result))
     {
        echo 'Meno: '.$row->name.'<br>Email: '.$row->email.'<br>Homepage:<a href=http://'.$row->site.'> '.$row->site.'</a><br>čas: '.$row->time.'<br>Text:<br> <table width=500><tr><td>'.$row->text.'</td></tr></table><br><hr width=100%>';
     }
  }


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Strankovanie

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 04.01.2008 14:34 | Strankovanie

ja pouzivam strankovanie co je tu:
http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=345


_________________
"Kde končí hiphop, začína IQ."
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 04.01.2008 14:44 | Strankovanie

a ja pouzivam iframy :D


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Strankovanie

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 04.01.2008 15:30 | Strankovanie

pear ma celkom dobre vyriesene strankovanie http://pear.php.net/package/Pager


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Strankovanie

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 04.01.2008 21:27 | Strankovanie

Tominator píše:
a ja pouzivam iframy :D

co maju iframy spolocne zo strankovanim? necham sa o nich bo velmi snimi nerobym

inac vl4kn0 a qacer to co ste vi navrhly je prakticky to iste


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Strankovanie

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 04.01.2008 21:38 | Strankovanie

kmsa píše:
co maju iframy spolocne zo strankovanim? necham sa o nich bo velmi snimi nerobym

inac vl4kn0 a qacer to co ste vi navrhly je prakticky to iste


hej no. vlastne je to uplne to iste:D tiez to mam z linuxoftu len som si nevedel spomenut :)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Strankovanie

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
NapísalOffline : 05.01.2008 2:45 | Strankovanie

tak prispejem aj ja svojim vlastnym vyplodom... obvzlast vhodne pre zaciatocnikom a mam to aj odskusane... mozno sa budete smiat ze ste este tolko ifov po kope nevideli ale mne to zatial staci, mozno si to este upravim
strankovanie.php
Citácia:
<?php
//spocitat pocet riadkov
$sql_pocet_odkazov="SELECT COUNT(id) AS pocet FROM $ohlasy ";
$vysledok_pocet_odkazov= mysql_query($sql_pocet_odkazov) or die ( mysql_error() );
$riadok = mysql_fetch_array($vysledok_pocet_odkazov);
$pocet_riadkov= $riadok['pocet'];

$stranka=$_GET['stranka'];

if (empty($_GET['stranka']) ) {
//ak je prazdna premenna, ide o prvu stranku
$stranka="1";
}
//ceil zaokruhluje nahor na nedesatinne cislo
$pocet_stranok=ceil($pocet_riadkov/$limit);

//riadok, od ktoreho zacne databaza citat udaje
$start_row= ($stranka - 1) * $limit;

$prva=1;
$predchadzajuca=$stranka-1;
$nasledujuca=$stranka+1;
$posledna=$pocet_stranok;


if($stranka >1){
echo "<b>
<a href=\"citat_ohlasy.php?stranka=1\">«</a>&nbsp;
<a href=\"citat_ohlasy.php?stranka=".$predchadzajuca." \"><<</a>&nbsp;
</b>";
}
if(($stranka-3) >=1){
echo "... ";
}
if(($stranka-3) >=1){
echo "<b><a href=\"citat_ohlasy.php?stranka=".($stranka-3)."\" >[".($stranka-3)."]</a></b>&nbsp;";}
if(($stranka-2)>=1){
echo "<b><a href=\"citat_ohlasy.php?stranka=".($stranka-2)."\" >[".($stranka-2)."]</a></b>&nbsp;";}
if(($stranka-1) >=1){
echo "<b><a href=\"citat_ohlasy.php?stranka=".($stranka-1)."\" >[".($stranka-1)."]</a></b>&nbsp;";}
echo "<b>".$stranka."</b>&nbsp;";
if(($stranka+1) <=$posledna){
echo "<b><a href=\"citat_ohlasy.php?stranka=".($stranka+1)."\" >[".($stranka+1)."]</a></b>&nbsp;";
}
if(($stranka+2) <=$posledna ){
echo "<b><a href=\"citat_ohlasy.php?stranka=".($stranka+2)."\" >[".($stranka+2)."]</a></b>&nbsp;";
}
if(($stranka+3) <=$posledna){
echo "<b><a href=\"citat_ohlasy.php?stranka=".($stranka+3)."\" >[".($stranka+3)."]</a></b>&nbsp;";
}
if(($stranka+3) <$posledna){
echo " ...";
}
if($stranka <$posledna){
echo "<b>
<a href=\"citat_ohlasy.php?stranka=".$nasledujuca." \">>></a> &nbsp;
<a href=\"citat_ohlasy.php?stranka=".$posledna." \">»</a>
</b>";
}
?>


na sql prikaz som pouzil
Citácia:
$sql_nacitaj="SELECT * FROM $ohlasy ORDER BY poradie DESC LIMIT $start_row,$limit";


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Strankovanie

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 05.01.2008 12:44 | Strankovanie

skus to skulturnit a zjednodusit to pre server z niektorych if na elseif
ale aj tak typujem ze nemas nejak mega zatazujucu stranku tak ani nemusis :D


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 05.01.2008 14:11 | Strankovanie

iframe:
perfekný tág ale nedpodporuje to SEO


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Strankovanie

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 05.01.2008 16:04 | Strankovanie

este raz sa spitam

co maju iframy spolocne zo strankovanim? a nie strankami


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 06.01.2008 19:09 | Strankovanie

ako som riadny trapoš pretože:
1, som nepochopil o čom je táto téma až kým som včera nemal ten istý problém
2, nemá absolútne nič :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.08.07
Prihlásený: 11.02.08
Príspevky: 21
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 06.01.2008 21:43 | Strankovanie

mam dalsi problem ktory so strankovanim suvisy.

mam na stranke java hry rozclenene do kategorii akcne, sport atd.
Ked si dam aby sa mi vypisali len napr akcne javahry tak sa vsetky nezmestia na jednu stranku. Ale ked chcem prejst na druhu stranku akcnych hier tak uz prejdem na druhu stranku vsetkych hier. Neviem ci vam to je jasne, ale neviem ako to vyriesit mohli by ste hodit radu?

stranka - http://mobilweb.cholerik.cz


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Strankovanie

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
NapísalOffline : 06.01.2008 21:48 | Strankovanie

no pravdepodobne ti to zapisuje do jednej premenej $page alebo ako to mas nazvane, popripade si vytvor dalsi strankvaci subor ktory bude vyuzivat vlastnu premenu v url riadku .. snad som ta pochopil co si chcel..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.08.07
Prihlásený: 11.02.08
Príspevky: 21
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 06.01.2008 22:01 | Strankovanie

no ak ta spravne chapem mam si vytvorit osobitny subor pre kazdu kategoriu? ked nie tak mi to vysvetli prosim trochu blizsie, lebo ja som v php zaciatocnik


_________________
Zadarmo stahujte java hry, temy, aplikacie, tapety na mobil...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 07.01.2008 10:48 | Strankovanie

ja by som to posielal cez GET


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.08.07
Prihlásený: 11.02.08
Príspevky: 21
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 07.01.2008 11:10 | Strankovanie

tu je cely skript aj s formularom, mohol by ho niekto upravit tak aby fungovalo co som spomenul vyssie.

Kód:
<form method="post">
<select name="order">
<option <?=selected("order","id")?> value="id">Zoradiť podľa dátumu pridania</option>
<option <?=selected("order","nazov")?> value="nazov">Zoradiť podľa názvu</option>

</select>
<select name="zr">
<option <?=selected("zr","")?> value="">Zoradiť vzostupne</option>
<option <?=selected("zr","desc")?> value="desc">Zoradiť zostupne</option>
</select>

<select name="kat">
<option value="">Kategória - Všetky</option>
<option <?=selected("kat","Šport")?> value="Šport">Kategória - Šport</option>
<option <?=selected("kat","Akčné")?> value="Akčné">Kategória - Akčné</option>
<option <?=selected("kat","Adventury")?> value="Adventury">Kategória - Adventury</option>
<option <?=selected("kat","RPG")?> value="RPG">Kategória - RPG</option>
<option <?=selected("kat","Zábavné")?> value="Zábavné">Kategória - Zábavné</option>
<option <?=selected("kat","Logické")?> value="Logické">Kategória - Logické</option>
<option <?=selected("kat","Strategické")?> value="Strategické">Kategória - Strategické</option>
<option <?=selected("kat","Ostatné")?> value="Ostatné">Kategória - Ostatné</option>
</select>
<input type="submit" name="odosli" value="Zobraziť" />
</form>
</div>
<br /><br /><div align="center"><font size="3"><b>Stránky:</b>
<?
if (!empty($_POST["order"])):
   $order = $_POST["order"];
   $zr = $_POST["zr"];
   $kat = "and kategoria='".$_POST["kat"]."'";
else:
   $order = "id";
   $zr = "desc";
   $kat = "";
endif;

if (!empty($_POST["kat"])):
$kat = "and kategoria='".$_POST["kat"]."'";
else:
$kat = "";
endif;

$radku = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT id FROM java_hry WHERE displej='3'$kat"));
$po = 5; /* počet řádků na stránku */
$max_stranek = ceil($radku / $po); /* počet stránek */
$url_stranka = ($_GET["stranka"] / $po) + 1; /* Aktuální stránka */
for($i=0; $i < $max_stranek; $i++) {
$cislo = ($i + 1);
$url_cislo = ($cislo * $po) - $po;
if($url_stranka != $cislo) {
echo "<a href=\"index.php?page=176_220&stranka=".$url_cislo."\">".($i + 1)."</a>\n";
} else {
echo "<strong>".($i + 1)."</strong>\n";
}
}
echo "</font></div>";
if(empty($_GET["stranka"])) {$stranka = 0;} else {$stranka = $_GET["stranka"];}


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.08.07
Prihlásený: 11.02.08
Príspevky: 21
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 07.01.2008 16:14 | Strankovanie

to tu fakt neni nikto kto sa vyzna v php?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Strankovanie

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 07.01.2008 16:58 | Strankovanie

ROmario píše:
to tu fakt neni nikto kto sa vyzna v php?

mozno aj je. ale nikomu sa nechce pomahat takemu looserkovy ktory sa ani nenamaha pozret si ten kod a skusit to debuggovat sam ;)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.08.07
Prihlásený: 11.02.08
Príspevky: 21
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 07.01.2008 17:06 | Strankovanie

ja som si ho skusal upravit sam, len vies v php robim asi 5 dni, za ten cassom sa naucil spravit jednoduchy RS, len neviem tuto vec spravit a nikto mi tu nevie/nechce poradit


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Strankovanie

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 07.01.2008 17:11 | Strankovanie

ROmario píše:
ja som si ho skusal upravit sam, len vies v php robim asi 5 dni, za ten cassom sa naucil spravit jednoduchy RS, len neviem tuto vec spravit a nikto mi tu nevie/nechce poradit

ja ti poradim jednu vec :)
chod do php.ini a vypni si "short_open_tags" moznost :) lebo toto:
<?=selected("","") je blbost :)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 09.08.07
Prihlásený: 11.02.08
Príspevky: 21
Témy: 2 | 2
Napísal autor témyOffline : 07.01.2008 17:13 | Strankovanie

tak ja som chcel skor radu k veci... a pristup k php.ini na freehoste urcite kazdy ma...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Strankovanie

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 07.01.2008 17:16 | Strankovanie

ROmario píše:
tak ja som chcel skor radu k veci... a pristup k php.ini na freehoste urcite kazdy ma...

to by si sa cudoval ale k php.ini ma pristup na hoste naozaj kazdy ;) a btw. teraz nemam moc casu na prezeranie si toho scriptu ale keby sa do vecera nikto neprihlasil o pomoc tak sa mi ozvi na icq ;)


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Strankovanie

Registrovaný: 25.07.07
Prihlásený: 27.11.14
Príspevky: 217
Témy: 38 | 38
Bydlisko: Kálnica city
NapísalOffline : 07.01.2008 18:17 | Strankovanie

Citácia:
k php.ini ma pristup na hoste naozaj kazdy

nechcem OT ale potreboval by som prestavit php.ini na hoste ako sa k nemu dostanem? to sa fakt da?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Strankovanie

Registrovaný: 22.11.07
Prihlásený: 26.02.10
Príspevky: 253
Témy: 1 | 1
Bydlisko: 127.0.0.1
NapísalOffline : 07.01.2008 18:22 | Strankovanie

Matho píše:
Citácia:
k php.ini ma pristup na hoste naozaj kazdy

nechcem OT ale potreboval by som prestavit php.ini na hoste ako sa k nemu dostanem? to sa fakt da?

uz sa to tu pisalo nespocetne vela krat. staci pozret aj ine prispevky. ale len pre informaciu
cez fciu ini_get() mozes ziskat info z php.ini a cez fciu ini_set() mozes nastavovat teda priklad:
Kód:
ini_set('register_globals', 'on');
trosku odveci priklad ale nemam si kde pozret php.ini to len tak pre ilustraciu


_________________
PODPIS BOL ZMAZANY Z DOVODU NERESPEKTOVANIA PRAVIDIEL FORA!!!
Je povolených max. 5 riadkov s veľkosťou písma 9 (rozlíšenie 1280x1024px).
Sprava pre vedenie fora: ake nerespektovanie pravidiel. ved som mal v podpise citaciu na 2 riadky omg? lol? no a este jabber ale to neni moja chyba ze tu nemate input aj na jabber...
 [ Príspevkov: 36 ] 1, 2


Strankovanie



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

PHP stránkovanie v dive - znemožní stránkovanie

v PHP, ASP

7

307

24.07.2011 12:44

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

stránkovanie

v PHP, ASP

12

819

01.10.2009 18:08

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

438

09.01.2009 12:47

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie

v PHP, ASP

6

145

30.09.2014 22:20

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie

v PHP, ASP

7

341

03.05.2008 11:24

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyriesene - Strankovanie

v PHP, ASP

0

204

12.03.2010 10:35

speedy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular, strankovanie

v PHP, ASP

3

342

17.02.2009 16:11

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stránkovanie, pomoc

v PHP, ASP

13

298

30.07.2014 16:42

2xxx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie galerie

v PHP, ASP

2

183

25.06.2012 14:57

Slavci

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie clankov

v Databázy

12

619

07.11.2007 20:22

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie v mySQL

v PHP, ASP

5

1137

29.09.2006 21:19

atdesign

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stránkovanie vo Worde

v Ostatné programy

2

1475

03.03.2009 15:47

slavo285

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP a stránkovanie

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

31

2774

03.07.2009 13:55

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie cez pole

v PHP, ASP

3

330

20.05.2008 8:56

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

.htaccess a strankovanie

v Ostatné

4

199

08.10.2012 15:21

Lier

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie bez DB

v PHP, ASP

9

423

03.10.2007 20:38

juho



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF