[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
NapísalOffline : 05.08.2006 23:38 | Strankovanie v mySQL

Caffte,vie mi niekto poradit ako nato?lebo ja som este len zaciatocnik v mySQL,ale,..strankovanie som spravil,ohladom Pol v suboroch.
Potreboval by som nejaky jednoduchy prehladny kod,aj som pozeral na nete,ale dokopy som nic nenasiel,a co som nasiel,tak to bolo velmi neprehliadne.Vopred Dakujem ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.01.06
Prihlásený: 16.09.06
Príspevky: 11
Témy: 3 | 3
NapísalOffline : 06.08.2006 16:57 | Strankovanie v mySQL

$pocet_stranok=Ceil($pocet_zaznamov_celkovo/$limit);


// START vypis <<PREDCHADZAJUCE

$dozadu=($od/$limit)-1; // cislo predchdzajucej stranky
if($dozadu>=0)
$text.="<a class=mainlink href=$meno_scriptu?stranka=".($dozadu+1)."&menu=$menu&$parametre><< Predchádzajúce</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;";

for($d=0;$d<$pocet_stranok;$d++):

$dalsia_stranka=$d+1;

if($stranka==$dalsia_stranka): // ma sa 1 or 2 or 3 zvyraznit??
$class="mainlink_active";
else:
$class="mainlink";
endif;


$text.="<a class=$class href=$meno_scriptu?stranka=$dalsia_stranka&menu=$menu&$parametre>$dalsia_stranka</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;";

endfor;

// START vypis DALSIE>>
// iba ak sa ma na dalsej strane vypisat aspon 1 zaznam
$dopredu=$stranka+1;
if($dopredu-1<$pocet_stranok_celkovo)
$text.="<a class=mainlink href=$meno_scriptu?stranka=$dopredu&menu=$menu&$parametre>Ďaľšie >></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;";





?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.07.06
Prihlásený: 19.02.13
Príspevky: 97
Témy: 20 | 20
Napísal autor témyOffline : 06.08.2006 18:11 | Strankovanie v mySQL

no hej,...diky za snahu,ale...nevidim tam ziadnu suvislost s databazou :? ,ale aj tak dakujem,aspon som zisitl hruby princip:),ale rad by som bol,kebyze mi niekto posle aj spolupracu s databazou (to ma dost zaujima) . dakujem :-)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.09.06
Prihlásený: 06.10.06
Príspevky: 2
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 29.09.2006 20:36 | Strankovanie v mySQL

::PAGER

PEAR.PHP.NET


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Strankovanie v mySQL

Registrovaný: 24.09.06
Prihlásený: 29.05.15
Príspevky: 1431
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 29.09.2006 20:56 | Strankovanie v mySQL

co tam chces spajat s databazou?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.09.06
Prihlásený: 06.10.06
Príspevky: 2
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 29.09.2006 21:19 | Strankovanie v mySQL

sak VLADIS007
chce vytiahnut nejaky select z db a rozdelit na stranky a po nich klinat nie?

na to je PAGER vytiahnes z db, cely select a on ti vrati linky.

Super vec.


 [ Príspevkov: 6 ] 


Strankovanie v mySQL



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MySQL a PHP stránkovanie

v Databázy

1

578

22.04.2011 15:21

walther

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

PHP stránkovanie v dive - znemožní stránkovanie

v PHP, ASP

7

307

24.07.2011 12:44

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie

v PHP, ASP

6

145

30.09.2014 22:20

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie

v PHP, ASP

7

341

03.05.2008 11:24

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

stránkovanie

v PHP, ASP

12

819

01.10.2009 18:08

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

438

09.01.2009 12:47

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

35

1849

13.01.2008 14:11

ROmario

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie clankov

v Databázy

12

622

07.11.2007 20:22

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyriesene - Strankovanie

v PHP, ASP

0

204

12.03.2010 10:35

speedy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stránkovanie, pomoc

v PHP, ASP

13

298

30.07.2014 16:42

2xxx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular, strankovanie

v PHP, ASP

3

342

17.02.2009 16:11

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie galerie

v PHP, ASP

2

183

25.06.2012 14:57

Slavci

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP a stránkovanie

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

31

2775

03.07.2009 13:55

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stránkovanie vo Worde

v Ostatné programy

2

1475

03.03.2009 15:47

slavo285

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie cez pole

v PHP, ASP

3

330

20.05.2008 8:56

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie jaksi nefakci

v PHP, ASP

8

282

22.01.2009 20:41

djsulo



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF