[ Príspevkov: 32 ] 1, 2
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.09
Prihlásený: 11.02.10
Príspevky: 726
Témy: 81 | 81
NapísalOffline : 03.07.2009 13:18 | PHP a stránkovanie

uz budem editovat,
miesto fopen som mal pouzit file_get_contents /dik stanley/ ale siel som nato uplne zle. Stranok sice zistim kolko bude pomocou
Kód:
 $stranok = substr_count($chat_load , '<br><br>');

ale uz neviem zastavit vypis po X zopakovani '<br><br>' a nasledne pokracovat na dalsej stranke atd... vlastne by mi prinajhorsom stacilo aspon vypisat X poslednych prispevkov a po kliknuti zobrazi celu historiu.
kde robim chybu?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
PHP a stránkovanie

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 03.07.2009 13:55 | PHP a stránkovanie

ak zdrojovy subor nie je prilis velky, pouzi file() a zobrazovanie pomocou indexov, idealne by vsak bolo, keby nebolo treba nacitat cely subor, ale len konkretnu cast, ktoru potrebujes...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 32 ] 1, 2


PHP a stránkovanie



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

PHP stránkovanie v dive - znemožní stránkovanie

v PHP, ASP

7

307

24.07.2011 12:44

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MySQL a PHP stránkovanie

v Databázy

1

578

22.04.2011 15:21

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie

v PHP, ASP

6

145

30.09.2014 22:20

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie

v PHP, ASP

7

341

03.05.2008 11:24

qacer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

438

09.01.2009 12:47

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

35

1849

13.01.2008 14:11

ROmario

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

stránkovanie

v PHP, ASP

12

819

01.10.2009 18:08

dessert

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Stránkovanie, pomoc

v PHP, ASP

13

298

30.07.2014 16:42

2xxx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strankovanie galerie

v PHP, ASP

2

183

25.06.2012 14:57

Slavci

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

formular, strankovanie

v PHP, ASP

3

342

17.02.2009 16:11

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyriesene - Strankovanie

v PHP, ASP

0

204

12.03.2010 10:35

speedy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie clankov

v Databázy

12

619

07.11.2007 20:22

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie jaksi nefakci

v PHP, ASP

8

282

22.01.2009 20:41

djsulo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie cez pole

v PHP, ASP

3

330

20.05.2008 8:56

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

.htaccess a strankovanie

v Ostatné

4

199

08.10.2012 15:21

Lier

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vysvetlit: strankovanie - vdaka

v PHP, ASP

22

1107

26.06.2008 23:31

Blackshadow



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF