stenley - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 132 [ Vyhľadávanie našlo 3948 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Skript, kde používateľ zaplatí a zobrazí sa mu prispevok


Odpovede: 1
Zobrazenia: 287


To si asi velmi jednoducho predstavujes... Urcite existuju hotove riesenia na spracovanie platby, ale to nie je len tak, ze si najdes niekde na internete skript, ktory si vlozis na stranku a hotovo.

 Fórum: Ostatné   Téma: Presmerovanie produktov zo stareho na novy eshop


Odpovede: 4
Zobrazenia: 395


Url zostava rovnaka, len domena sa meni? To by slo napr. cez htaccess. Alebo su uplne ine linky na novom eshope ako boli na starom? Nic konkretne si nenapisal, tak tazko radit.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: XML parser nacita cistu stranku s riadkami [vyriešené]


Odpovede: 2
Zobrazenia: 484


Namiesto $rate['country'] pouzi $rate->country, atd

 Fórum: Ostatné   Téma: Zadna strana obcianskeho preukazu


Odpovede: 8
Zobrazenia: 1179


To sa pocita z casti prveho (znaky 6-30) a druheho riadku (znaky 1-7, 9-15, 19-29). Mne to takto vyslo.

 Fórum: Ostatné   Téma: Zadna strana obcianskeho preukazu


Odpovede: 8
Zobrazenia: 1179


JanoF píše:
vediet tak este z coho vychadza kontrolny sucet, ze ci nie je trebars op falosny :lol: ale to by som chcel uz asi moc
Vsetko mas popisane v tomto dokumente, aj ako sa pocita ten kontrolny sucet (priloha A)

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: HTML editor na stránku [vyriešené]


Odpovede: 7
Zobrazenia: 548


Na oboch spomenutych strankach je pouzity TinyMCE editor, ktory si vies jednoducho vlozit aj na svoj web - https://www.tiny.cloud/docs/demo/basic-example/

 Fórum: Ostatné   Téma: Regex replace


Odpovede: 5
Zobrazenia: 295


MTK píše:
Kód:
(123(\n[^0-9]+)+(kapusta))+
Toto ale nenajde kapustu hned za 123, takze treba dat prec \n a + z prvej vnorenej zatvorky, cize zjednodusene: (123[^0-9]+)kapusta a potom nahradit kapustu za kel je mozne pomocou $1kel

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Viac www liniek v odkaze a zmena specifickeho linku


Odpovede: 3
Zobrazenia: 387


Kod, kde kontrolujes konkretne tvary adries a nastavujes, aky text bude pouzity v odkaze, zabalis do druheho parametra, zjednodusene:
$prispevok['text'] = preg_replace_callback("@(http(s)?://)?(([a-zA-Z0-9])([-\w]+\.)+([^\s\.]+[^\s]*)+[^,.\s])@",
function($matches) {
$text = (stripos($m...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Viac www liniek v odkaze a zmena specifickeho linku


Odpovede: 3
Zobrazenia: 387


Riesenim je pouzit napr. preg_replace_callback, kde budes podla najdenej url nastavovat text linku

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: redirect IP na inu adresu cez htaccess


Odpovede: 4
Zobrazenia: 508


Kód:
RewriteCond %{REMOTE_ADDR} ^54\.36

 Fórum: PHP, ASP   Téma: PHP a MariaDB


Odpovede: 3
Zobrazenia: 387


Kontrola v prvom riadku je zbytocna, lebo $_POST je definovane ako pole - skor by si mal zistovat, ci vobec nieco obsahuje, aby ti zvysok kodu zbehol spravne. Cyklus by tam tiez nemusel byt, ale ked uz, tak by si ho mohol vyuzit aj na osetrenie vstupu...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Spočítanie hodín a minút


Odpovede: 8
Zobrazenia: 783


Toto by to malo vyriesit:
Kód:
strtotime("20:00") + strtotime("01:00") - strtotime("00:00")

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Spočítanie hodín a minút


Odpovede: 8
Zobrazenia: 783


Pripadne sa to da jednoducho scitat aj cez strtotime()

 Fórum: Databázy   Téma: Ako vymazať duplicitné záznamy podľa podmienky


Odpovede: 3
Zobrazenia: 342


Skus nieco taketo:
Kód:
DELETE t1
FROM comp AS t1
INNER JOIN
(
    SELECT ico, MIN(nace) AS min_nace
    FROM comp
    GROUP BY ico
    HAVING COUNT(ico) > 1
) AS t2 ON t2.ico = t1.ico
WHERE t1.nace > t2.min_nace

 Fórum: Databázy   Téma: MySQL - SELECT JOIN


Odpovede: 9
Zobrazenia: 709


Najlepsie bude, ak uvedies nejake vzorove data a zelany vysledok

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Ako nastavit tento datepicker


Odpovede: 7
Zobrazenia: 666


Kód:
<input type="text" value="" id="datepicker" />
<script>
$("#datepicker").datepicker({dateFormat: "mm/dd/yy"});
$("#datepicker").datepicker("setDate", new Date());
</script>

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Problem s num_rows hodnota nesedi


Odpovede: 3
Zobrazenia: 279


Vyskusaj, ci pomoze, ak budes ip adresy ukladat ako int (unsigned) cez inet_aton()

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: responzivna interaktivna mapa [vyriešené]


Odpovede: 4
Zobrazenia: 558


Este jeden priklad, pozeraj hlavne ten html kod pod mapkou
http://www.inabrains.com/tooltip/examples/image-hotspot.html#example2

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: responzivna interaktivna mapa [vyriešené]


Odpovede: 4
Zobrazenia: 558


Uvadzaj rozmery a poziciu jednotlivych div objektov v percentach a mas to vyriesene.

 Fórum: Automobily, motorky   Téma: Kde tankujete?


Odpovede: 62
Zobrazenia: 9824


Najcastejsie tankujem na Shell a Benzinol, obcas OMV a ked mam cestu do Rakuska aj na Avanti (Wolfsthal)

 Fórum: Krčma   Téma: Alza zľavové kódy


Odpovede: 2031
Zobrazenia: 186807


Zľava 5 € - TZG7AA39CV uplatníte pri nákupe nad 50 €.
Zľava 10 € - KKWX3HEM5X uplatníte pri nákupe nad 250 €.
Zľava 25 € - WNQLXPEC97 uplatníte pri nákupe nad 800 €.

Platnost do 31.3.2016

 Fórum: PHP, ASP   Téma: time() v cykle


Odpovede: 16
Zobrazenia: 375


Vyhoda v tom nie je ziadna :) Ked chces trebars posledny obrazok prehodit na zaciatok, tak ci tak musis pomenit vsetky obrazky pred nim, aby si zachoval spravne poradie (rovnako ako pri ciselnych indexoch) - nestaci vymenit len casy prveho a posledneho. Myslim, ze to je o dost komplikovanejsie riese...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: time() v cykle


Odpovede: 16
Zobrazenia: 375


Zvycajne sa to robi tak, ze do tabulky pridas novy stlpec, ktory obsahuje ciselnu hodnotu predstavujucu poradie v urcitej skupine. Ak skupiny nemas, tak by sa tieto cisla v ramci tabulky nemali opakovat. Pri inserte vkladas do tabulky cislo odvodene od max hodnoty, pri zmene poradia robis update cie...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Responsive design otázky


Odpovede: 11
Zobrazenia: 472


Nastav si sirku pre .container aj .article na 100%

 Fórum: PHP, ASP   Téma: infinite scroll


Odpovede: 6
Zobrazenia: 420


Presne tu:
Kód:
<a href='index.php?p=<?php echo $next?>'>Next</a>
Do adresy v href musis doplnit vsetky parametre, ktore maju vplyv na vyber zaznamov z db a ziskavas ich z url adresy.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: infinite scroll


Odpovede: 6
Zobrazenia: 420


Problem nastava v pripade, ze v sql pouzivas hodnoty ziskane z GET a neupravil si adresu na konci skriptu, ktora sa stara o prechod na dalsiu stranku

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: bootstrap


Odpovede: 4
Zobrazenia: 353


Bootstrap nepouzivam, ale myslim, ze bude stacit pouzit col-xs-, aby si ich mal vedla seba aj na mobile

 Fórum: PHP, ASP   Téma: GET method PHP


Odpovede: 6
Zobrazenia: 336


Ked ti chce niekto pomoct, prestuduje aj dlhy zdrojak, len aby nasiel chybu. Bez zverejnenia sposobu spracovania odoslanych dat a ich zapisu ti ale nikto nepomoze.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Spravne nahradenie eregi_replace [vyriešené]


Odpovede: 5
Zobrazenia: 449


Sorry, asi som uz zabudol zrozumitelne vysvetlovat :D
Kód:
$pattern = '/(^| |>)(www([.]?[a-zA-Z0-9_\/-?])[^< ]*)/i';

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Spravne nahradenie eregi_replace [vyriešené]


Odpovede: 5
Zobrazenia: 449


Nahrad povodny pattern tymto /pattern/i a nezabudni escapovat lomitko pouzite v patterne (pozri si dokumentaciu k funkcii)
Stránka: 1 z 132 [ Vyhľadávanie našlo 3948 výsledkov ]




© 2005 - 2022 PCforum, edited by JanoF