stenley - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 132 [ Vyhľadávanie našlo 3938 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Spočítanie hodín a minút


Odpovede: 8
Zobrazenia: 242


Toto by to malo vyriesit:
Kód:
strtotime("20:00") + strtotime("01:00") - strtotime("00:00")

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Spočítanie hodín a minút


Odpovede: 8
Zobrazenia: 242


Pripadne sa to da jednoducho scitat aj cez strtotime()

 Fórum: Databázy   Téma: Ako vymazať duplicitné záznamy podľa podmienky


Odpovede: 3
Zobrazenia: 105


Skus nieco taketo:
Kód:
DELETE t1
FROM comp AS t1
INNER JOIN
(
    SELECT ico, MIN(nace) AS min_nace
    FROM comp
    GROUP BY ico
    HAVING COUNT(ico) > 1
) AS t2 ON t2.ico = t1.ico
WHERE t1.nace > t2.min_nace

 Fórum: Databázy   Téma: MySQL - SELECT JOIN


Odpovede: 9
Zobrazenia: 438


Najlepsie bude, ak uvedies nejake vzorove data a zelany vysledok

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Ako nastavit tento datepicker


Odpovede: 7
Zobrazenia: 333


Kód:
<input type="text" value="" id="datepicker" />
<script>
$("#datepicker").datepicker({dateFormat: "mm/dd/yy"});
$("#datepicker").datepicker("setDate", new Date());
</script>

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Problem s num_rows hodnota nesedi


Odpovede: 3
Zobrazenia: 154


Vyskusaj, ci pomoze, ak budes ip adresy ukladat ako int (unsigned) cez inet_aton()

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: responzivna interaktivna mapa [vyriešené]


Odpovede: 4
Zobrazenia: 290


Este jeden priklad, pozeraj hlavne ten html kod pod mapkou
http://www.inabrains.com/tooltip/examples/image-hotspot.html#example2

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: responzivna interaktivna mapa [vyriešené]


Odpovede: 4
Zobrazenia: 290


Uvadzaj rozmery a poziciu jednotlivych div objektov v percentach a mas to vyriesene.

 Fórum: Automobily, motorky   Téma: Kde tankujete?


Odpovede: 62
Zobrazenia: 7111


Najcastejsie tankujem na Shell a Benzinol, obcas OMV a ked mam cestu do Rakuska aj na Avanti (Wolfsthal)

 Fórum: Krčma   Téma: Alza zľavové kódy


Odpovede: 1866
Zobrazenia: 123533


Zľava 5 € - TZG7AA39CV uplatníte pri nákupe nad 50 €.
Zľava 10 € - KKWX3HEM5X uplatníte pri nákupe nad 250 €.
Zľava 25 € - WNQLXPEC97 uplatníte pri nákupe nad 800 €.

Platnost do 31.3.2016

 Fórum: PHP, ASP   Téma: time() v cykle


Odpovede: 16
Zobrazenia: 247


Vyhoda v tom nie je ziadna :) Ked chces trebars posledny obrazok prehodit na zaciatok, tak ci tak musis pomenit vsetky obrazky pred nim, aby si zachoval spravne poradie (rovnako ako pri ciselnych indexoch) - nestaci vymenit len casy prveho a posledneho. Myslim, ze to je o dost komplikovanejsie riese...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: time() v cykle


Odpovede: 16
Zobrazenia: 247


Zvycajne sa to robi tak, ze do tabulky pridas novy stlpec, ktory obsahuje ciselnu hodnotu predstavujucu poradie v urcitej skupine. Ak skupiny nemas, tak by sa tieto cisla v ramci tabulky nemali opakovat. Pri inserte vkladas do tabulky cislo odvodene od max hodnoty, pri zmene poradia robis update cie...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Responsive design otázky


Odpovede: 11
Zobrazenia: 332


Nastav si sirku pre .container aj .article na 100%

 Fórum: PHP, ASP   Téma: infinite scroll


Odpovede: 6
Zobrazenia: 240


Presne tu:
Kód:
<a href='index.php?p=<?php echo $next?>'>Next</a>
Do adresy v href musis doplnit vsetky parametre, ktore maju vplyv na vyber zaznamov z db a ziskavas ich z url adresy.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: infinite scroll


Odpovede: 6
Zobrazenia: 240


Problem nastava v pripade, ze v sql pouzivas hodnoty ziskane z GET a neupravil si adresu na konci skriptu, ktora sa stara o prechod na dalsiu stranku

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: bootstrap


Odpovede: 4
Zobrazenia: 240


Bootstrap nepouzivam, ale myslim, ze bude stacit pouzit col-xs-, aby si ich mal vedla seba aj na mobile

 Fórum: PHP, ASP   Téma: GET method PHP


Odpovede: 6
Zobrazenia: 205


Ked ti chce niekto pomoct, prestuduje aj dlhy zdrojak, len aby nasiel chybu. Bez zverejnenia sposobu spracovania odoslanych dat a ich zapisu ti ale nikto nepomoze.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Spravne nahradenie eregi_replace [vyriešené]


Odpovede: 5
Zobrazenia: 229


Sorry, asi som uz zabudol zrozumitelne vysvetlovat :D
Kód:
$pattern = '/(^| |>)(www([.]?[a-zA-Z0-9_\/-?])[^< ]*)/i';

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Spravne nahradenie eregi_replace [vyriešené]


Odpovede: 5
Zobrazenia: 229


Nahrad povodny pattern tymto /pattern/i a nezabudni escapovat lomitko pouzite v patterne (pozri si dokumentaciu k funkcii)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: haluz s php array


Odpovede: 5
Zobrazenia: 212


Samozrejme, ze ti $arr[$hrad] hadze notice, kedze ty nehladas index pola, ale hodnotu ($hrad)

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Automaticke doplnanie <select> po kliknuti , vyber z MySql


Odpovede: 1
Zobrazenia: 184


Ako prve mi napadlo ulozit si postupnost, v akom chces generovat selectboxy - podla toho budes vediet, co mas kedy selectovat a zobrazit. V subore fill.php budes potom nabalovat jednotlive podmienky potrebne pre select z db na zaklade dat prichadzajucich cez ajax. Zrealizovat som to neskusal, ale mo...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: JavaScript - problem s podmienkami. Pls help! [vyriešené]


Odpovede: 6
Zobrazenia: 237


Ved len uprav ten riadok, podobne ako mas ostatne, len s tym rozdielom, ze nastavis border a width. Alebo daj kod, ktory ti nefunguje po uprave.

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: JavaScript - problem s podmienkami. Pls help! [vyriešené]


Odpovede: 6
Zobrazenia: 237


Vymaz funkciu makeBorder a uprav riadok but_bord.addEventListener tak, ze y nastavis border 2px solid a sirku

 Fórum: Databázy   Téma: MySQL- autoincrement aby každý rok začal od 1


Odpovede: 8
Zobrazenia: 266


Tak pouzi na resetovanie trigger, ak chces mat nastaveny auto_increment na iny stlpec

 Fórum: Databázy   Téma: MySQL- autoincrement aby každý rok začal od 1


Odpovede: 8
Zobrazenia: 266


Ano, to mi je jasne, len ta struktura nesedi s textom. Pouziva year_id, potom zasa yearmonth_id, chce mat na cislovanie ine pole ako id, ale nic take v rieseni nema... Popis je chaoticky, ze sa v tom ani diva svina nevyzna.

 Fórum: Databázy   Téma: MySQL- autoincrement aby každý rok začal od 1


Odpovede: 8
Zobrazenia: 266


Z uvedenej struktury tabulky nevyplyva ziadny mechanizmus navysovania a resetovania cisla vyrobku v zavislosti od roku. Tuto funkcionalitu riesis na urovni aplikacie alebo databazy? A este podotazka: Na co chces to cislovanie pouzit?

 Fórum: Poskytovatelia internetu   Téma: Najlepsi Internet / tv provider v BA (Ruzinov)


Odpovede: 3
Zobrazenia: 642


Swan som mal v Ruzinove uplynule 2 roky a uplne bez problemov. Len ten poplatok za zriadenie maju vyssi...

 Fórum: Databázy   Téma: vymazanie zaznamov starsich ako 30 dni


Odpovede: 10
Zobrazenia: 362


Tam sa vsetky month zapisy "cudne" spravaju, ostatne su tusim ok. Problem je zrejme v odlisnom pocte dni v jednotlivych mesiacoch.

 Fórum: Databázy   Téma: vymazanie zaznamov starsich ako 30 dni


Odpovede: 10
Zobrazenia: 362


Kludne aj UNIX_TIMESTAMP(NOW() - INTERVAL 30 DAY) ak nechces miesat sql a php

 Fórum: Databázy   Téma: vymazanie zaznamov starsich ako 30 dni


Odpovede: 10
Zobrazenia: 362


Ked chces mazat udaje starsie ako 30 dni, nepouzivaj -1 month, lebo tento zapis je v spojeni so strtotime problematicky. Napriklad 31. marec - 1 month vrati 3. marec.
Stránka: 1 z 132 [ Vyhľadávanie našlo 3938 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF