[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.04.11
Prihlásený: 01.03.16
Príspevky: 35
Témy: 12 | 12
NapísalOffline : 01.03.2016 7:13 | infinite scroll

Ahoj, snazim sa implementovat infinite scroll z

http://www.w3bees.com/2013/09/jquery-infinite-scroll-with-php-mysql.html

Vsetko funguje ako ma. Problem tak ako aj niektori uzivatelia uvadzaju v komentoch je pri zmene SELECTu a pridani parametra WHERE. Autor uz neodopveda na komenty..

Ja na uvodnej stranke mam limit na 4 uvodne clanky z db. Po posune dole sa nacitavaju pekne ostatne...

Ak ale prejdem na stranku, kde chcem vyberat iba urcite clanky z db - pridavam do selectu parameter where tak uvodne 4 clanky su OK - vytriedene podla parametru where. Ale po scrollovani sa nenacitavaju clanky s danym selectom a parametrom where ale vsetky. V komentoch pod zdrojovym kodom to tam viaceri rozoberaju ale iba s konstatovanim, ze - im where tiez nefunguje a s riesenim zatial nikto nedosiel..

Vopred vdaka za kazdy koment, napad alebo postreh


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 01.03.2016 11:10 | infinite scroll

Ten php skript nijako nerieši to WHERE, takže netuším, ako si to tam pridal, ale urobil si to zle (a ten javascript len automaticky "kliká" na tie odkazy, takže tomu je úplne jedno, akým spôsobom sa tie stránky generujú).


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.04.11
Prihlásený: 01.03.16
Príspevky: 35
Témy: 12 | 12
Napísal autor témyOffline : 01.03.2016 12:46 | infinite scroll

ja som iba pre iny vyber pridaval do query WHERE a upravil na mysqli


tak ako to je napisane funguje dobre. Nechapem ale preco mu robi problem pridany parameter where - pri zobrzovani scrolovanych vyberov z db.. pre zakladne zobrzenie where funguje ak ale srolujem tak sa nacitava select bez where :(


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 01.03.2016 13:40 | infinite scroll

Ako som už písal, ten javascript funguje správne a problém je v niečom inom (a php kód, ktorý je zodpovedný za generovanie tých url a ich spracovanie si nikomu neukázal).


Naposledy upravil chrono dňa 01.03.2016 17:21, celkovo upravené 1

Offline

Správca fóra
Správca fóra
infinite scroll

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 01.03.2016 14:19 | infinite scroll

Problem nastava v pripade, ze v sql pouzivas hodnoty ziskane z GET a neupravil si adresu na konci skriptu, ktora sa stara o prechod na dalsiu stranku


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 08.04.11
Prihlásený: 01.03.16
Príspevky: 35
Témy: 12 | 12
Napísal autor témyOffline : 01.03.2016 21:15 | infinite scroll

ktoru adresu na konci skriptu? skusal som a upravoval. ano problem bude v GET kde pouzivam hodnoty z URL..


Offline

Správca fóra
Správca fóra
infinite scroll

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 01.03.2016 22:31 | infinite scroll

Presne tu:
Kód:
<a href='index.php?p=<?php echo $next?>'>Next</a>
Do adresy v href musis doplnit vsetky parametre, ktore maju vplyv na vyber zaznamov z db a ziskavas ich z url adresy.


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 7 ] 


infinite scroll



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Infinite scroll v jquery taboch

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

101

08.06.2013 14:28

general667

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Google Chrome problem "scroll in scroll"

v Ostatné programy

5

250

09.08.2012 19:57

Ormi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

scroll lock

v Externé zariadenia

1

998

04.08.2007 22:37

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

back - scroll

v Ostatné

7

338

06.12.2008 14:33

Flety

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Scroll up

v JavaScript, VBScript, Ajax

13

190

05.03.2014 18:05

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

jQuery .scroll() problém

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

337

05.12.2010 20:03

Ando

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nastavenie div scroll

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

331

03.07.2010 11:40

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

scroll v ubuntu :(

v Operačné systémy Unix a Linux

7

678

07.12.2008 16:18

dadmtb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hp, nefunguje scroll

v Notebooky a netbooky

3

2070

04.04.2010 22:38

davider137

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Scroll Bar in TRichEdit

v Delphi, Visual Basic

0

554

21.01.2009 17:48

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

scroll na hp 620

v Externé zariadenia

3

338

22.08.2011 14:16

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

auto scroll po refresh

v HTML, XHTML, XML, CSS

18

774

17.09.2010 11:47

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém so scroll barom na touchpade

v Ovládače

4

926

27.09.2016 16:01

Petersson

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Bioshock Infinite

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Počítačové hry

44

717

16.04.2013 23:50

Slayer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako nastavit scroll bar v meme hore

v Delphi, Visual Basic

0

768

29.01.2008 19:15

Proksik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

P: Bioshock Infinite

v Predám

11

263

29.03.2013 10:04

jifo84



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF