newboy1 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 12 [ Vyhľadávanie našlo 344 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Ostatné   Téma: Problém s načítavaním obsahu stranky


Odpovede: 4
Zobrazenia: 133


Ďuri..to som skusal ako prve, F5, ctrl+shift+R, Znovu zadanie adresy stranky v prehliadaci atd. Nic co znova nacita stranku nezabralo.. Vymazanie cache.. To zabera ale len niekedy.. A zakazdym ked zmenim nieco v kode a potrebujem znovu nacitat obsah stranky, tak vymazovat Historiu a cache ma uz neba...

 Fórum: Ostatné   Téma: Problém s načítavaním obsahu stranky


Odpovede: 4
Zobrazenia: 133


Nazdarek. Pouzivam Mozzila Firefox 29 a mam takyto problem. Pri kodovani stranky a naslednej zmene nejakeho kodu v suboroch css, javascript sa mi tato zmena na samotnej stranke ani po opakovanim reloade stranky nezobrazi. Nepomaha ani viacnasobny reload stranky. Zakazdym musim vymazat kompletnu hist...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Prehliadac mrzne po viacnasobnom pouziti JS funkcie


Odpovede: 0
Zobrazenia: 144


Chcel by som poprosit o radu. Mam vytvoreny script, ktory by mal vykonat nasledovne: Po kliknuti na input vo formulari by mal byt tento input nahradeny textareou a po klinuti na tlacitko Zrušiť by sa mal znova zobrazit input. Moj kod vyzera nasledovne:
html:
<form id='fm_$evID'>
<div class='pt_cm...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Zadefinovanie pola do premennej


Odpovede: 3
Zobrazenia: 109


stenley...to je presne to co som potreboval..Vdaka..

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Zadefinovanie pola do premennej


Odpovede: 3
Zobrazenia: 109


Nazdarek. Potreboval by som poradit ako v js zadefinovat pole do premennej. Totiz mam script, ktory mi vyberie z formulara hodnotu(nazov poľa) s ktorym potrebujem dalej pracovat. No problem je ze ak tu hodnotu priradim do premenej tak js mi to berie ako text. Priklad:

var pole1 = ["hodnota1&q...

 Fórum: Databázy   Téma: Multi select


Odpovede: 1
Zobrazenia: 125


Nazdarek. Mam urobenu tabulku user_friends ktora obsahuje tieto stlpce: Id_pridal, pridal, id_priatetel, priatel, stav, datum .
No a potreboval by som urobit vyber dat z dalsich 3 tabuliek ale tak, aby mi vyberalo len data tykajuce sa "mojich priatelov" ulozenych v tabulke user_friends . U...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Reload obsahu elementov div


Odpovede: 1
Zobrazenia: 121


Nazdarek. Urobil som si jednoduchy script pre reload obsahu elementu div. Ten script je dosadeny priamo v subore ukazka.php a vyzera nejako takto:
function reloadElement()
{ $("#element1").load('ukazka.php', {'hod1': val1, 'hod2': val2}); }
reloadDiv1= setTimeout('reloadElement()', 10000)...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Problem s URL v retazci


Odpovede: 7
Zobrazenia: 155


Shaggy..dik za to video..Tak problem som nakoniec vyriesil uplne jednoducho.. Len mi dlho trvalo kym som na to prisiel.. :cry:
Stacilo do JS pridat nasledujuci kod:
var str=$("#fromValue").val();
var nm=str.replace(/&/g,"%26");
A už to funguje..
Vdaka za cas a namahu..

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Problem s URL v retazci


Odpovede: 7
Zobrazenia: 155


shaggy.. Ak mi poradis ako si to môzem skontrolovat cez firebug, tak budem naozaj rad..Lebo sedim nad tym uz pol dna a som z toho jelen.. Z celeho firebug-u.. :loony:

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Problem s URL v retazci


Odpovede: 7
Zobrazenia: 155


Nie..GET vo formulary nepouzivam..
to odosielanie robim cez JQUERY/Ajax
Skript na ulozenie do DB vyzera nasledovne:
if($task=="update")
{ // -- 1m.--
$userName=$_POST["usName"];
$userID=$_POST["uid"];
$Post=trim($_POST["post"]);

$ns=mysql_query("SELECT...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Problem s URL v retazci


Odpovede: 7
Zobrazenia: 155


Takze problem je niekde inde..Problem je so znakom & Totiz do DB mi neulozi uz nic co je za znakom &. skusal som pouzit funckiu str_replace:
Kód:
$string = str_replace("$","&#36;",$string);

ale toto nefunguje. Ako by sa to dalo osetrit??

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Problem s URL v retazci


Odpovede: 7
Zobrazenia: 155


Nazdarek. Prave pracujem na skripte, kde si uzivatel ulozi nejaky prispevok do DB. V tom prispevku sa moze nachadzat aj nejaka URL adresa. No a tu nastava problem. Totiz ak mam ja na mojej stranke takuto URL adresu:
http://www.mojastranka.com/login.php?site=post&uid=12345
a uzivatel odosle pri...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Pomoc s implode


Odpovede: 4
Zobrazenia: 97


Tak nakoniec som to cele vyriesil celkom inac..Aj ked neviem ci je to zrovna to najlepsie riesenie...no funguje..Ide o to, ze tie hodnoty potrebujem ukladat do DB a nasledne ich neskôr zobrazit. Tak namiesto pola pouzijem retazec. A skript teraz vyzera nasledovne:
$pole="hodnota1,hodnota2,hodn...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Pomoc s implode


Odpovede: 4
Zobrazenia: 97


Nazdarek. Potreboval by som poradit s f.-ciou implode . Mam takyto skript:

$pole=array("hodnota1", "hodnota2", "hodnota3", "hodnota4");
$odstranit="hodnota2";

$rozdelPole=explode(", ", $pole);
foreach ($rozdelPole as $hladaj) {
if ($h...

 Fórum: Databázy   Téma: Duplicitne zaznamy


Odpovede: 15
Zobrazenia: 457


GoodWill , neviem preco ale ak som pouzil presne tvoj kod, tak to sice fungovalo, ale nejako mi to okrem id_uzivatel nechcelo zobrazovat ostatne udaje. Ale ako vzor je tento kod dobry. Po uprave :
SELECT t1.id_uzivatel, t1.uzivatel, t1.krajina, t1.fotka FROM tabulka1 AS t1 LEFT JOIN tabulka2 AS t...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: mysql, php - pripojenie


Odpovede: 2
Zobrazenia: 186


Skus si to zapisat rovno a trocha zjednodusit kod:
$dbc=mysql_connect("server", "prihlasMeno", "heslo");
if (!$dbc) {die("<b>ERR1 (".mysql_errno()."):</b> ".mysql_error()."<br>"); ...

 Fórum: Databázy   Téma: Duplicitne zaznamy


Odpovede: 15
Zobrazenia: 457


Takze toto mi funguje:
SELECT id_uzivatel, uzivatel, krajina, fotka FROM tabulka1 t1 LEFT JOIN tabulka2 t2 USING(id_uzivatel, uzivatel) GROUP BY id_uzivatel
Problem bol v tom ze obe tabulky mali 2 spolocnych menovatelov a to id_uzivatel a uzivatel .
No ked do tohto selectu zapracujem podm...

 Fórum: Databázy   Téma: Duplicitne zaznamy


Odpovede: 15
Zobrazenia: 457


OK..mozno som sa zle vyjadril tak to skusim napisat inac. Mame tabulka1 v ktora obsahuje udaje o registrovanych uzivateloch ako napr. id, meno, krajina, pohlavie, vek atd. A mame tabulka2 , ktora obsahuje fotky uzivatelov. Nie vsetci uzivatelia maju fotky a niektory uzivatelia tych fotiek maju viac....

 Fórum: Databázy   Téma: Duplicitne zaznamy


Odpovede: 15
Zobrazenia: 457


Toto:
$selectUsers=mysql_query("SELECT tabulka1.id_uzivatel, tabulka1.krajina, tabulka2.fotka FROM tabulka1 left join tabulka2 on tabulka1.id_uzivatel = tabulka2.id_uzivatel USING (tabulka1.id_uzivatel) WHERE tabulka1.krajina='SK' GROUP BY tabulka1.id_uzivatel ORDER BY tabulka1.uz...

 Fórum: Databázy   Téma: Duplicitne zaznamy


Odpovede: 15
Zobrazenia: 457


Skusim to pre lepsie pochopenie nejako znazornit:
V tabulka1 mam zoznam registrovanych uzivatelov. V skratke:
id - id_uzivatela - meno - krajina
1-us1-JozefJ-SK
2-us2-PeterP-SK
3-us3-MartinM-SK
4-us4-LiborL-CZ
5-us5-DagmarD-CZ

A tabulka2 obsahuje nazvy fotiek registrovanych uzivatelov /k...

 Fórum: Databázy   Téma: Duplicitne zaznamy


Odpovede: 15
Zobrazenia: 457


Nazdarek. Vytvoril som si celect z 2 tabuliek kde v tabulka1 su udaje o uzivateloch a v tabulka2 su fotky uzivatelov. Select vyzera nasledovne:
$selectUsers=mysql_query("SELECT tabulka1.id_uzivatel, tabulka1.krajina, tabulka2.fotka FROM tabulka1 left join tabulka2 on tabulka1.id_uzivatel ...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: prevod video formatu


Odpovede: 1
Zobrazenia: 205


Nazdarek. Mal by som otazocku. Je mozne pri /po/ uploade videa prekonvertovat format napr. avi , mpg do formatu .flv aj bez pouzitia aplikacie ffmpeg? Lebo ako som sa prave dozvedel, tak na mojom hostingu nie je mozne vyuzit tuto aplikaciu. A zatial co googlim, tak vsade narazam na convert s ffmpeg....

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Upload suboru


Odpovede: 5
Zobrazenia: 372


No asi si ma nepochopil, alebo si si zle precital ten moj prispevok, presnejsie tuto vetu: "Ide mi o to, ze by som potreboval zistit rychlost uploadu uzivatela ". Ten odkaz co si sem napisal, tak je len speedmeter, ktory mera rychlost môjho pripojenia. Ak by som potreboval zistit moju rych...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Upload suboru


Odpovede: 5
Zobrazenia: 372


Nazdarek..Mal by som takuto ozazocku..Da sa nejaku uploadovat subor aj bez pouzitia formularoveho inputu typu file ?? Ide mi o to, ze by som potreboval zistit rychlost uploadu uzivatela a to by som chcel docielit spôsobom, ze by som povedzme vytvoril nejaky subor o velkosti napr.100kB, ten by sa nac...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Indexovanie stranky


Odpovede: 5
Zobrazenia: 252


No prave to som nevedel..ci to nebude problem pri indexovani stranky, ak po zadani adresy stranky sa ako prve objavia podmienky pouzivania /ktore nechcem indexovat/ namiesto obsahu stranky..

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Indexovanie stranky


Odpovede: 5
Zobrazenia: 252


Nie..nepotrebujem indexovat pravidla..ale aby mi indexovali obsah stranky..

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Indexovanie stranky


Odpovede: 5
Zobrazenia: 252


Nazdarek. Mal by som mozno skôr teoreticke otazky..Potreboval by som na stranku umiestnit text, v ktorom je uzivatel upozorneny na podmienky pouzivania stranky..Tento text by sa mal zobrazovat hned na uvod vsetkym navstevnikom, ktory navstivia stranku po prvykrat. Toto by som si vedel vyriesit cez c...

 Fórum: Databázy   Téma: Vyber poslednych sprav


Odpovede: 7
Zobrazenia: 341


Diky moc..Uz to funguje presne ako som potreboval. Tu je kod ako som to upravil:
"SELECT IF(prijmatel = '$uzivatel', odosielatel, prijmatel) AS user, id, sprava, datum FROM (SELECT id, prijmatel, odosielatel, sprava, datum FROM post WHERE prijmatel = '$uzivatel' OR odosielatel = '...

 Fórum: Databázy   Téma: Vyber poslednych sprav


Odpovede: 7
Zobrazenia: 341


stenley...No skusil som to upravit, tak ako hovoris:
"SELECT IF(prijmatel = '$uzivatel', odosielatel, prijmatel) AS user FROM (SELECT sprava, datum FROM post WHERE prijmatel = '$uzivatel' OR odosielatel = '$uzivatel' ORDER BY datum DESC) GROUP BY user"
lenze teraz to a...

 Fórum: Databázy   Téma: Vyber poslednych sprav


Odpovede: 7
Zobrazenia: 341


stenley..upravil som ten select podla toho prispevku nasledovne:
SELECT IF(prijmatel = '$uzivatel', odosielatel, prijmatel) AS user, id, sprava, MAX(datum) AS datum FROM post WHERE odosielatel= '$uzivatel' OR prijmatel = '$uzivatel' GROUP BY user ORDER BY datum ASC
Toto mi urobi ...
Stránka: 1 z 12 [ Vyhľadávanie našlo 344 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF