Tak prvý príspevok som som čítal asi 10x a nepochop som ... druhý som prečítal jedenkrát a pochopil
nikdy som nepočul o niečom podobnom, no môžeš to zistiť asi tak, že zmeriaš rýchlosť prístupu k svojej doméne, ale ak chceš vedieť aká rýchlosť uploadu tvojej stránky z USA, tak to zistíš len z USA ...
Priemerná rýchlosť vysoko-rýchlostného pripojenia do internetu v USA je podľa Communications Workers of America (CWA) prekvapivo len 1.97Mb/s, tento výskum dokazuje, že USA zaostávajú za ostatnými vyspelými štátmi sveta (Za vysoko-rýchlostný internet v USA je považované pripojenie s rýchlosťou už 200Kb/s). Výskum CWA bol vykonaný na 80.000 užívateľoch internetu (menej než 5% Dial-Up). Prezident CWA Larry Cohen vyslovil znepokojenie nad tým, že krajina ktorá začala ako prvá komerčne využívať internet je pozadu za zbytkom vyspelého sveta. Rýchlosť pripojenia do vysoko-rýchlostného internetu v Európe je hodnotená priemerne a pohybuje sa medzi 17Mb/s - 2Mb/s, lídrami sú Francúzsko, Švédsko, Litva!, Rumunsko! a Bulharsko!. Slovensko sa nenachádza v prvej desiatke. Vo svetovom meradle sú na tom najlepšie ázijský ekonomický giganti Južná Kórea (45Mb/s) a Japonsko kde priemerná rýchlosť vysoko-rýchlostného pripojenia do internetu dosahuje až 61Mb/s.