[ Príspevkov: 25 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 06.07.2008 15:38 | upload txt suboru

pise mi Notice: Undefined index: odeslano in C:\Program Files\VertrigoServ\www\index.php on line 7
Kód:
<head>
  <meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="content-type">
  <title>Test</title>
</head>
<?
error_reporting(E_ALL);
if ($_REQUEST["odeslano"]==1):
  unlink ("./31/hloupost.txt");
  if ($_FILES['hloupost']['size']>300) die ("Soubor je příliš velký ;-(");
  if (!is_file($_FILES['hloupost']['tmp_name'])) die ("Žádný soubor jste neuploadovali !!!");
  if (move_uploaded_file($_FILES['hloupost']['tmp_name'], "./31/hloupost.txt"))
  {
    echo "Soubor <B>".$_FILES['hloupost']['name']."</B> z Vašeho PC";
    echo " typu <B>".$_FILES['hloupost']['type']."</B>";
    echo " o velikosti <B>".$_FILES['hloupost']['size']."</B> bajtů";
    echo " byl na serveru uložen pod dočasným názevem <B>".$_FILES['hloupost']['tmp_name']."</B>";
    echo " a následně zpracován. Obsah souboru je:<P><pre>";
    readfile ("./31/hloupost.txt");
    echo "</pre>";
  };
else:
?>
    Nahrání souboru na server
    <form method="POST" ENCTYPE="multipart/form-data" action="<?echo $_SERVER["PHP_SELF"]?>">
    <table border="1" >
      <tr>
        <td>Textový soubor</td>
        <td>
        <input type="HIDDEN" name="MAX_FILE_SIZE" VALUE=300>
        <input type="file" name="hloupost" ACCEPT="text/*">
        </td>
        <td>(max. 300 bajtů)</td>
      </tr>
      <tr>
        <td colspan="3">
              <input type="hidden" name="odeslano" value="1">
          <p align="center"><input type="submit" value="Odeslat"></td>
      </tr>
    </table>
    </form>
<?
endif;
?>

som tam nic nemenil tak neviem preco :? please help


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 06.07.2008 15:39 | upload txt suboru

Kód:
if ($_REQUEST["odeslano"]==1):

nema to byt
Kód:
if ($_REQUEST["odeslano"]==1);


???


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 06.07.2008 15:53 | upload txt suboru

mno teraz to vyhadzuje Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in C:\Program Files\VertrigoServ\www\index.php on line 21 aj tam som skusil dat ; ale furt potom som tam nedal nic a stale to pise :(
// please sak vyskusajte aj vy ten skript ci vam ide


Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload txt suboru

Registrovaný: 04.04.08
Prihlásený: 27.02.12
Príspevky: 532
Témy: 27 | 27
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 06.07.2008 16:00 | upload txt suboru

Skús dať miesto
Kód:
if ($_REQUEST["odeslano"]==1):

Kód:
if ($_POST):


_________________
V príprave...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 06.07.2008 16:12 | upload txt suboru

Díki už to ide a nebola vlastne hento podmienka ze ak to uz odoslalo akoze true ked je tam 1 a teraz to tam uz nemusi byt? :oops:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload txt suboru

Registrovaný: 04.04.08
Prihlásený: 27.02.12
Príspevky: 532
Témy: 27 | 27
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 06.07.2008 16:14 | upload txt suboru

Nie, toto tu už nemusí byť:
Kód:
<input type="hidden" name="odeslano" value="1">


_________________
V príprave...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 06.07.2008 19:09 | upload txt suboru

a este ze co znamena error_reporting(E_ALL); akoze ma ukazovat vsetky chyby?
// ale furt to vypisuje jedno varovanie Warning: unlink(hloupost.txt) [function.unlink]: No such file or directory in C:\Program Files\VertrigoServ\www\index.php on line 8

Kód:
<?
error_reporting(E_ALL);
if ($_POST):
  unlink ("hloupost.txt");
  if ($_FILES['hloupost']['size']>300) die ("Soubor je příliš velký ;-(");
  if (!is_file($_FILES['hloupost']['tmp_name'])) die ("Žádný soubor jste neuploadovali !!!");
  if (move_uploaded_file($_FILES['hloupost']['tmp_name'], "hloupost.txt"))
  {
    echo "Soubor <B>".$_FILES['hloupost']['name']."</B> z Vašeho PC";
    echo " typu <B>".$_FILES['hloupost']['type']."</B>";
    echo " o velikosti <B>".$_FILES['hloupost']['size']."</B> bajtů";
    echo " byl na serveru uložen pod dočasným názevem <B>".$_FILES['hloupost']['tmp_name']."</B>";
    echo " a následně zpracován. Obsah souboru je:<P><pre>";
    readfile ("hloupost.txt");
    echo "</pre>";
  };
else:
?>
    Nahrání souboru na server
    <form method="POST" ENCTYPE="multipart/form-data" action="<?echo $_SERVER["PHP_SELF"]?>">
    <table border="1" >
      <tr>
        <td>Textový soubor</td>
        <td>
        <input type="HIDDEN" name="MAX_FILE_SIZE" VALUE=300>
        <input type="file" name="hloupost" ACCEPT="text/*">
        </td>
        <td>(max. 300 bajtů)</td>
      </tr>
      <tr>
        <td colspan="3">
              <input type="hidden" name="odeslano" value="1">
          <p align="center"><input type="submit" value="Odeslat!!!"></td>
      </tr>
    </table>
    </form>
<?
endif;
?>

ale ja tam mam subor hloupost.txt tak neviem preco :roll:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload txt suboru

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 06.07.2008 20:37 | upload txt suboru

a chmod mas nadstaveny spravne???


_________________
He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht

medicine student
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 06.07.2008 21:19 | upload txt suboru

co? chmod? a to je co?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload txt suboru

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 06.07.2008 21:48 | upload txt suboru

aaaa sme doma.

je to pekne napisane na niekolkych weboch http://www.google.sk/search?hl=sk&q=chm ... %3Dlang_sk


_________________
He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht

medicine student
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 07.07.2008 10:51 | upload txt suboru

C:\Program Files\VertrigoServ\www\hlupost.txt

existuje??


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 07.07.2008 12:00 | upload txt suboru

Tominator existuje a dnes to ide vsetko ziadnu chybu to nepise :roll: a jaji to co ako to mam nastavat pred to unlink to mam dat abo kde?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
upload txt suboru

Registrovaný: 17.10.06
Prihlásený: 08.01.11
Príspevky: 1757
Témy: 17 | 17
NapísalOffline : 07.07.2008 12:05 | upload txt suboru

samozrejme pred unlink, http://sk.php.net/chmod


_________________
A Real Programmer might or might not know his wife's name. He does, however, know the entire ASCII code table.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload txt suboru

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 07.07.2008 12:05 | upload txt suboru

vsak v total commander sa pripoj na ftp, klikni na subor kde chces zmenit CHMOD a kliknes na zmena atributov a naklikas 777


_________________
He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht

medicine student
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 07.07.2008 12:44 | upload txt suboru

jaji ale ja nerobim nic v total comandri to ako naco sa on pouziva ? akoze na nahratie na ftp? ale ja nic nepotrebujem nahrat na web alwe iba na lokal. server mam Vertigoserv


Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload txt suboru

Registrovaný: 01.01.06
Prihlásený: 23.12.16
Príspevky: 366
Témy: 47 | 47
Bydlisko: TT
NapísalOffline : 07.07.2008 13:49 | upload txt suboru

na lokalhoste pokial nemas linux sa chmodom nemusis zaujimat...


_________________
He who laughs last has not yet heard the bad news.
-- Bertolt Brecht

medicine student
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
upload txt suboru

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 09.07.2008 8:33 | upload txt suboru

dadmtb píše:
pise mi Notice: Undefined index: odeslano in C:\Program Files\VertrigoServ\www\index.php on line 7
Kód:
<head>
  <meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="content-type">
  <title>Test</title>
</head>
<?
error_reporting(E_ALL);
if ($_REQUEST["odeslano"]==1):
  unlink ("./31/hloupost.txt");
  if ($_FILES['hloupost']['size']>300) die ("Soubor je příliš velký ;-(");
  if (!is_file($_FILES['hloupost']['tmp_name'])) die ("Žádný soubor jste neuploadovali !!!");
  if (move_uploaded_file($_FILES['hloupost']['tmp_name'], "./31/hloupost.txt"))
  {
    echo "Soubor <B>".$_FILES['hloupost']['name']."</B> z Vašeho PC";
    echo " typu <B>".$_FILES['hloupost']['type']."</B>";
    echo " o velikosti <B>".$_FILES['hloupost']['size']."</B> bajtů";
    echo " byl na serveru uložen pod dočasným názevem <B>".$_FILES['hloupost']['tmp_name']."</B>";
    echo " a následně zpracován. Obsah souboru je:<P><pre>";
    readfile ("./31/hloupost.txt");
    echo "</pre>";
  };
else:
?>
    Nahrání souboru na server
    <form method="POST" ENCTYPE="multipart/form-data" action="<?echo $_SERVER["PHP_SELF"]?>">
    <table border="1" >
      <tr>
        <td>Textový soubor</td>
        <td>
        <input type="HIDDEN" name="MAX_FILE_SIZE" VALUE=300>
        <input type="file" name="hloupost" ACCEPT="text/*">
        </td>
        <td>(max. 300 bajtů)</td>
      </tr>
      <tr>
        <td colspan="3">
              <input type="hidden" name="odeslano" value="1">
          <p align="center"><input type="submit" value="Odeslat"></td>
      </tr>
    </table>
    </form>
<?
endif;
?>

som tam nic nemenil tak neviem preco :? please help



Mne tam jednoznačne chýba isset($_REQUEST["odeslano"]). isset by som na tvojom mieste používal omnoho častejšie

Jedna poznámka k error_reportingu. Keď testuješ na localhoste (NIE VEREJNE), je super, ak si nastavíš error_reporting na (E_ALL | E_STRICT). Ale ak je kód verejne spustitelný, daj tam nulu, pretože užívateľ nemá čo vidieť chyby. Zobrazovanie chýb je chyba, ktorú bohužial vídam na mnohých premnohých weboch.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 10.07.2008 11:24 | upload txt suboru

rooobertek error_reporting(0) takto ?????


Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload txt suboru

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 10.07.2008 11:27 | upload txt suboru

display_errors hodis na off ;)


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 10.07.2008 11:39 | upload txt suboru

display_errors(off) takto?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload txt suboru

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 10.07.2008 11:53 | upload txt suboru

display_errors(Off);


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
upload txt suboru

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 10.07.2008 11:54 | upload txt suboru

http://sk.php.net/manual/sk/function.er ... orting.php

je to
Kód:
error_reporting(0);


Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload txt suboru

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 10.07.2008 11:57 | upload txt suboru

moze byt aj to display errors, nie?


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Správca fóra
Správca fóra
upload txt suboru

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 10.07.2008 12:00 | upload txt suboru

nie, tak ako to predtym napisal... error_reporting(0)


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
upload txt suboru

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 10.07.2008 12:06 | upload txt suboru

Triminka píše:
moze byt aj to display errors, nie?


No môžeš si to nastaviť, ale tipujem, že v praxi nebudeš mať možnosť nastaviť si túto direktívu. Ja používam error_reporting na začiatku skriptu, teda v jednom súbore, ktorý sa includuje na začiatku každého súboru


 [ Príspevkov: 25 ] 


upload txt suboru



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Číslovanie .txt súboru

v Delphi, Visual Basic

5

343

27.03.2012 19:50

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ulozenie suboru txt VB

v Delphi, Visual Basic

1

618

01.01.2010 12:08

B.A.X.O

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP citanie z TXT suboru

v PHP, ASP

6

736

12.06.2010 10:54

kexo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upravovanie txt suboru pomocou php

v PHP, ASP

4

371

14.01.2009 6:58

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sťahovanie web stránky do txt súboru

v Ostatné

7

143

14.11.2017 7:37

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis zo txt suboru do excelu..

v Delphi, Visual Basic

0

315

19.07.2011 19:14

kotlas6667

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zapis do txt suboru pomocou javascriptu

v JavaScript, VBScript, Ajax

11

321

22.01.2015 23:15

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Riešenie pre otvorenie txt súboru 1x

v Ostatné

15

255

16.09.2017 13:12

martinius96

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obnova .txt súboru v win XP

v Operačné systémy Microsoft

6

273

29.03.2009 12:30

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C++ kombinatorika/zapis do txt suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

862

13.04.2011 22:46

blabla630

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP skript, vyber udajov z TXT suboru

v PHP, ASP

6

705

10.12.2009 19:39

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie dat z unl/txt suboru do oracle

v Databázy

8

1128

31.10.2008 20:08

El_locco

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[Pascal] - písanie do .txt súboru s ponechaním predchodzieho obsahu

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

11

224

19.05.2016 9:37

Miso122

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload suboru

v PHP, ASP

5

351

22.04.2012 16:18

S1anley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload suboru

v PHP, ASP

3

290

12.11.2009 19:39

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload Suboru

v PHP, ASP

12

695

10.05.2009 9:10

KViki



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF