[ Príspevkov: 18 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 04.05.2008 14:19 | upload

cavte, robil som jeden dost velky a zlozity script ale nesiel mi tak som spravil podobny ale ovela jednoduchsi a nejde ani ten:
Kód:
<?php
echo 'krok1';
if(!empty($_FILES))
{
  echo 'krok2';
  $uploadDirSubor = 'skuska/';
  for($i=1; $i<=20; $i++):
    $uploadSubor = $uploadDirSubor . $_FILES["subor_".$i]["name"];
    move_uploaded_file($_FILES["subor_".$i]["tmp_name"], $uploadSubor);
    echo 'Uploadnutý súbor: '.$i.'<br />';
  endfor;
  echo 'krok3';
}
echo '<form action="skuska.php" method="post" enctype="multipart/form-data">';
for($i=1; $i<=20; $i++):
  echo 'Súbor '.$i.' <input type="file" name="subor_'.$i.'"><br />';
endfor;
echo '<input type="submit" value="skúsiť">';
echo '</form>';
?>
ide o to, ze ked upladujem len jeden subor z tych 20 tak mi pekne spravi vsetko, ale ked uz uploadujem 2 a viec tak mi pojde akurat do kroku1 a viac nic zistil som ze niekedy pri niektorych suboroch to ide v pohode a niekedy nie a skusal som JPG, PSD, MP3, EXE, a vacsinou(az na zopar drobnych nyhod) nejde nic. pls cim to moze byt?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 04.05.2008 15:39 | upload

najskôr tými prasačinami ako endfor;
potom to bude asi to že $_FILES je pole ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload

Registrovaný: 26.07.06
Prihlásený: 20.03.16
Príspevky: 1383
Témy: 90 | 90
Bydlisko: Slovakia-Ko...
NapísalOffline : 04.05.2008 15:59 | upload

za krokom 2 nepouzi for ale foreach ak vies snim narabat
ak ti to bere ze to je pole aj ked neviem musel by som poprezerat viac


_________________
CPU: Intel E7200 momentalne default + freezer 7 pro | MB: Gigabyte GA-P35-DS3 rev. 2.0 F14 | RAM: A-DATA 4x1GB EE Vitesta | VGA: ATI Radeon HD4850 Sapphire Dual Slot | Monitor: BenQ E2200HD+17CTX | HDD: WD 3200AAKS + Maxtor 6Y080M0 80GB SATAII + 120GB ATA Barracuda | PSU: Corsair VX450W | Windows 7 Ultimate Sk | REPRO: Logitech X-210
+
IPhone 3GS JB 3.1.3 (new BR)
múdry sa postara o seba ale ešte múdrejši sa postara aj o druhých
Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 04.05.2008 16:03 | upload

lenze ono sa mi to nedostane ani po ten krok2 vypise len krok 1 a dalej nic a btw to !empty(... som zmenil na isset(...


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
upload

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 04.05.2008 18:55 | upload

Skús to radšej takto (samozrejme, bude to fungovať na toľko súborov, koľko si formulárových polí vyberieš...). Teraz som si nie istý, či sa odošle aj nevyplnené pole, skontroluj si to, ak sa odošle aj také, tak si tam pridaj ignoračnú kontrolu...
Kód:
<?php
echo 'krok1';
if (isset($_FILES) && count($_FILES) > 0) {
   echo 'krok2';

   $uploadDirSubor = 'skuska/';
   foreach ($_FILES as $key=>$value) {
      $uploadSubor = $uploadDirSubor . $value["name"];
    move_uploaded_file($value["tmp_name"], $uploadSubor);
    echo 'Uploadnutý súbor: '.$key.'<br />';
  }
  echo 'krok3';
}
echo '<form action="skuska.php" method="post" enctype="multipart/form-data">';
for($i=1; $i<=20; $i++) {
  echo 'Súbor '.$i.' <input type="file" name="subor_'.$i.'"><br />';
}
echo '<input type="submit" value="skúsiť">';
echo '</form>';
?>


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 04.05.2008 21:03 | upload

:) mne to nejde :) vezme mi to zase iba jeden subor, tebe to ide?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 04.05.2008 21:05 | upload

a nemas tam nejaky limit?

edit: myslim casovy limit alebo limit na objem dat...


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 04.05.2008 21:06 | upload

no upload limit mam nastaveny na 200M a time mam 300 cize tym to asi nebude, ide to niekomu?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
upload

Registrovaný: 30.05.06
Prihlásený: 08.10.14
Príspevky: 1772
Témy: 35 | 35
Bydlisko: BA - WESTSIDE
NapísalOffline : 05.05.2008 7:36 | upload

Nuž, takto mi to išlo (samozrejme, po nastavení správnej cesty a povoleniu 0777 pre priečinok kam sa zapisuje).
Kód:
<?php
echo 'krok1';
if (isset($_FILES) && count($_FILES) > 0) {
   echo 'krok2';
   $uploadDirSubor = 'skuska/';
   foreach ($_FILES as $key=>$value) {
      if (strlen($value['name']) > 0) {
         $uploadSubor = $uploadDirSubor . $value["name"];
         move_uploaded_file($value["tmp_name"], $uploadSubor);
         echo 'Uploadnutý súbor: '.$key.'<br />';
    }   
  }
  echo 'krok3';
}
echo '<form action="skuska.php" method="post" enctype="multipart/form-data">';
for($i=1; $i<=20; $i++) {
  echo 'Súbor '.$i.' <input type="file" name="subor_'.$i.'"><br />';
}
echo '<input type="submit" value="skúsiť">';
echo '</form>';
?>


_________________
A. S. Tanenbaum píše:
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
upload

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 05.05.2008 8:04 | upload

drako kde skusas tie svoje skripty ?


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 17.05.2008 13:14 | upload

cafko nechcel som zakladat novu temu tak to hadzem sem...skusal som z hlavy spravit upload script pre subory ale akosi netusim kde som spravil chybu pise mi
Kód:
Notice: Undefined index: obrazok in C:\xampp\htdocs\rs\kontrola.php on line 7

Notice: Undefined index: uzivatel in C:\xampp\htdocs\rs\kontrola.php on line 8

Notice: Undefined index: obrazok in C:\xampp\htdocs\rs\kontrola.php on line 15
ale nechapem ze preco...kde robim chybu???
Kód:
<html>
 <head>
  <title>Upload</title>
 </head>
 <body>
  <form name="upload" method="post" action="kontrola.php" enctype="multipart/form/data">
  <table border="0" width="500">
   <tr>
   <td border="0" width="30%"><p>subor na upload:</p></td>
   <td border="0" width="70%"><p><input name="obrazok" type="file" class="tlacitko"> (max. 25 MB)</p></td>
   </tr>
   <tr>
   <td border="0" width="30%"><p>uzivatel</p></td>
   <td border="0" width="70%"><p><input name=uzivatel" type="text" class="tlacitko" maxlength="20"></p></td>
   </tr>
   <tr>
   <td border="0" width="30%"><p>popis</p></td>
   <td border="0" width="70%"><p><input name="popis" type="text" class="tlacitko" maxlength="20"></p></td>
   </tr>
   <tr>
   <td border="0" width="30%"></td>
   <td border="0" width="70%"><input name="posli" value="Odoslať" type="submit"><input name="vymaz" value="Vzmazať" type="reset"></td>
   </tr>
  </table>
  </form>
  <hr align="left" color="#a2a2a2" size="1" width="40%">
 </body>
</html>

kontrola.php
Kód:
<?php
error_reporting(E_ALL);
require "spojenie.php";
mysql_select_db('rs') or die(mysql_error () );
?>
<?php
$obrazok_docasny_nazov = $_FILES['obrazok']['name'];
$uzivatel = $_POST['uzivatel'];
$popis = $_POST['popis'];
$datum = date( "d.m.Y");

$subor = "upload/";
$nazov_obrazku = $subor. $obrazok_docasny_nazov;

if (move_uploaded_file( $_FILES['obrazok']['tmp_name'],$nazov_obrazku) ) {
list( $velkost, $typ ) = filesize( $nazov_obrazku );

 switch ( $typ ) {
  case 1:
    $pripona = " .rar";
    break;
  case 2:
    $pripona = " .zip";
    break;
  case 3:
    $pripona = " .bz2";
    break;
  default:
    echo "Lutujeme, subor nema koncovku rar, zip a ani bz2. <br>";
    echo "Vratit spat.";
    }
  $vlozit = "INSERT INTO upload
            ( popis, uzivatel, datum)
            VALUES
            ( '$popis', '$uzivatel', '$datum' )";
  $vysledok = mysql_query( $vlozit ) or die (mysql_error() );
  $id_suboru = mysql_insert_id();
  $novy_nazov_suboru = $subor. $id_obrazku. $pripona;
  rename ($nazov_obrazku, $novy_nazov_suboru );
 
}

?>
toto je prve co pisem z hlavy mozno to mam cele zle ja newem tak pls poradte mi


Offline

Správca fóra
Správca fóra
upload

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 17.05.2008 13:52 | upload

v prvom rade mas v tomto chybu:
Kód:
enctype="multipart/form/data"


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 17.05.2008 14:00 | upload

el mariachi píše:
drako kde skusas tie svoje skripty ?
Trocha neskoro, ke%dže som bol zabanovaný a za ten čas táto téma zapadla prachom :)

No skúšam to doma na vertrigu, lenže keď spustím nejaké CMS-ko, ktoré uploaduje viacero súborov naraz tak zväčša to ide. Občas sa dokonca stane, že po odskúšaní niektorého CMS ide aj môj skript, čiže to vidím na chybu serveru. Je to možné?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 17.05.2008 14:24 | upload

stenley píše:
v prvom rade mas v tomto chybu:
Kód:
enctype="multipart/form/data"

diki nasiel som si tam hned dalsie dve chyby...
teraz mi to pise stale
Kód:
Lutujeme, subor nema koncovku rar, zip a ani bz2.
Vratit spat.

aj ked dam subor ktory je v tom formate ale aj ked nieje..a subory ktore su v tom formate mi ich upne a premenuje podla id v db ale neprida mi to k nim koncovku a subory ktore niesu v tom formate cize .exe a pod mi ich upne a tie nepremenuje..co s tym?
a este mi hadze
Kód:
Notice: Undefined variable: pripona in C:\xampp\htdocs\rs\kontrola.php on line 38


Offline

Správca fóra
Správca fóra
upload

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 17.05.2008 14:51 | upload

odkial mas vlastne ten skript? mat premenne s nazvami obrazok* a pri tom kontrolovat, ci je to rar, zip a pod je dost blbe...

ozaj a odkial mas informaciu, ze filesize() vracia pole? preto ti aj vypisuje, ze nepozna premennu $pripona


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.02.08
Prihlásený: 24.05.13
Príspevky: 372
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 17.05.2008 15:08 | upload

no script mam z mojej hlavy...a ten nazov obrazku to bol asi iba preklep lebo kamos ma otravoval na icq s nejakym uploadom a to som mu upravoval tak mozno som sa sekol...a to filesize() ani sam newem to som nasiel niekde na nete...lebo to som chcel tak ze aj obmedzit velkost suboru na 25 mb a taktiez som si to pri vypisovani z db chcel dat ze kolko ma dany subor mb...tak ako to mam spravit pls???


Offline

Správca fóra
Správca fóra
upload

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 17.05.2008 16:01 | upload

tu na fore mas kopec fungujucich skriptov, neviem, preco stracas zbytocne cas a nepoohliadnes sa radsej po nejakom... lepsie je vychadzat z fungujuceho skriptu a tak ho upravit pre vlastne potreby, ako zacinat od zaciatku a babrat sa s tym "cely den"...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.07.07
Prihlásený: 09.12.17
Príspevky: 317
Témy: 82 | 82
Bydlisko: Humenné
NapísalOffline : 20.08.2008 18:34 | upload

Nechcem zakladat novú tému a newm možno tu už aj je ale chcel by som vedieť ako sa v php dá urobit viacnasobny upload mal som jeden skript , ktorý som napisal sam použival som tam cyklus for ale vždy mi uploadol server 15 rovnakých súborov aj ich zapisal do db nwm prečo preto by som potreboval nejaky funkčny skript nato pls ak by sa dalo


 [ Príspevkov: 18 ] 


upload



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload

v Bezpečnosť a firewally

6

290

13.07.2011 14:56

fifo102

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload

v PHP, ASP

1

404

01.07.2008 20:30

Numline1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload

v PHP, ASP

4

92

07.03.2013 15:39

Pablo Montero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload

v Ostatné programy

4

693

27.01.2007 13:58

quatermain

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload

v PHP, ASP

7

491

30.04.2009 21:02

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload obrázkov

v Webdesign

29

4476

23.06.2008 16:39

exoomer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nepretrzity upload

v Bezpečnosť a firewally

3

818

04.05.2011 15:36

Semi999

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mp3 upload

v PHP, ASP

1

358

13.08.2008 19:17

dadmtb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload suboru

v PHP, ASP

3

290

12.11.2009 19:39

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

simply upload

v PHP, ASP

6

409

24.03.2007 22:10

suchy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunkcny upload

v Siete

4

310

28.01.2008 16:59

feldino

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload script

v PHP, ASP

8

425

31.07.2008 9:34

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nefunkčný upload

v Siete

14

393

27.07.2012 13:57

pralesnik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload obrazkov

v PHP, ASP

2

449

01.12.2007 17:02

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload tcom

v Siete

9

320

25.03.2010 15:06

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload obrazkov

v PHP, ASP

4

391

13.04.2012 13:46

minotron



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF