newboy1 - Témy
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 3 [ Vyhľadávanie našlo 112 výsledkov ]

 Témy  Autor  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problém s načítavaním obsahu stranky

Nazdarek. Pouzivam Mozzila Firefox 29 a mam takyto problem. Pri kodovani stranky a naslednej zmene nejakeho kodu v suboroch...

v Ostatné

newboy1

4

133

31.05.2014 15:49

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prehliadac mrzne po viacnasobnom pouziti JS funkcie

Chcel by som poprosit o radu. Mam vytvoreny script, ktory by mal vykonat nasledovne: Po kliknuti na input vo formulari by mal...

v JavaScript, VBScript, Ajax

newboy1

0

144

07.08.2013 12:38

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zadefinovanie pola do premennej

Nazdarek. Potreboval by som poradit ako v js zadefinovat pole do premennej. Totiz mam script, ktory mi vyberie z formulara...

v JavaScript, VBScript, Ajax

newboy1

3

109

07.08.2013 10:31

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Multi select

Nazdarek. Mam urobenu tabulku user_friends ktora obsahuje tieto stlpce: Id_pridal, pridal, id_priatetel, priatel, stav, datum ....

v Databázy

newboy1

1

125

30.05.2013 11:12

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Reload obsahu elementov div

Nazdarek. Urobil som si jednoduchy script pre reload obsahu elementu div. Ten script je dosadeny priamo v subore ukazka.php a...

v JavaScript, VBScript, Ajax

newboy1

1

121

12.12.2012 18:16

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s URL v retazci

Nazdarek. Prave pracujem na skripte, kde si uzivatel ulozi nejaky prispevok do DB. V tom prispevku sa moze nachadzat aj nejaka...

v PHP, ASP

newboy1

7

155

03.12.2012 9:23

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s implode

Nazdarek. Potreboval by som poradit s f.-ciou implode . Mam takyto skript: $pole=array("hodnota1",...

v PHP, ASP

newboy1

4

97

28.11.2012 10:46

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Duplicitne zaznamy

Nazdarek. Vytvoril som si celect z 2 tabuliek kde v tabulka1 su udaje o uzivateloch a v tabulka2 su fotky uzivatelov. Select...

v Databázy

newboy1

15

457

01.07.2012 18:24

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mysql, php - pripojenie

Caute, :-) mam mensi problem s funkciou na pripojenie sa do databazy.... Function pripoj() {...

v PHP, ASP

zdeniatqo

2

186

28.06.2012 18:06

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wysiwyg editor

Nevieste mi odporucit nejaky wysiwyg editor ? Pretoze sa chcem postupne naucit HTML a docital som sa ze najlepsie je zacat...

v HTML, XHTML, XML, CSS

M4rek

16

1838

03.05.2012 23:13

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prevod video formatu

Nazdarek. Mal by som otazocku. Je mozne pri /po/ uploade videa prekonvertovat format napr. avi , mpg do formatu .flv aj bez...

v PHP, ASP

newboy1

1

205

01.05.2012 22:57

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload suboru

Nazdarek..Mal by som takuto ozazocku..Da sa nejaku uploadovat subor aj bez pouzitia formularoveho inputu typu file ?? Ide mi o...

v PHP, ASP

newboy1

5

372

22.04.2012 16:18

S1anley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Indexovanie stranky

Nazdarek. Mal by som mozno skôr teoreticke otazky..Potreboval by som na stranku umiestnit text, v ktorom je uzivatel upozorneny...

v PHP, ASP

newboy1

5

252

18.04.2012 18:17

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nazor na stranku

zdravím chcel by som sa opýtať čo Vám vadí, alebo čo by som mohol zmeniť na mojej stránke, najviac ma zaujíma písmo aké by sa...

v Webdesign

misoklim

11

632

10.04.2012 19:43

0k4b3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyber poslednych sprav

Nazdarek. Potreboval by som poradit. Mam tabulku v ktorej su ulozene spravy..No a potreboval by som z tejto tabulky vypisat...

v Databázy

newboy1

7

340

25.03.2012 11:12

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie iframe pomocou javascript

Čaú ! viete mi niekto poradiť, ako spravím stránku tak , že keď ju zapnem tak sa mi i frame nezobrazí, a zobrazí sa až potom...

v JavaScript, VBScript, Ajax

10misho

3

286

17.03.2012 19:38

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mousemove event pre html option

Zdravíčko všetkým, trocha fušujem do webstránok a pokúšam sa niečo nakodiť. Na stránke je selectbox, ktorý obsahuje 3 optiony....

v JavaScript, VBScript, Ajax

phodinux

5

342

07.03.2012 22:17

phodinux

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cannot modify header information

Viem, že je to banalna chyba, ale ja to už riešim celkom dlho a bez vysledne: Warning: Cannot modify header information -...

v PHP, ASP

Pablo Montero

10

348

07.03.2012 10:03

Pablo Montero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Uzivatelske meno v URL

Nazdarek. Mal by som taku otazocku ohladom URL. Potreboval by som totiz v URL prenasat meno uzivatela, pocas celej jeho doby...

v PHP, ASP

newboy1

5

267

23.12.2011 12:51

Hawkie

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s borderom v IE

Nazdarek. Chcel som si urobit script na zmenu farby bordera po prejdeni kurzorom na div s obrazkami. Skript funguje normalne,...

v JavaScript, VBScript, Ajax

newboy1

5

192

02.12.2011 9:56

GoodWill

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dynamicke pole..

Nazdarek. Mozno moja otazka bude skôr teoretickeho charakteru a nebude celkom jasne co presne potrebujem :oops: , ale aj tak to...

v PHP, ASP

newboy1

3

244

28.09.2011 22:56

Ando

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc s Jquery scriptom

Nazdarek. Urobil som si Jquery script (taky jednoduchy iframe Slider) na prezeranie obrazkov. Vsetko funguje dobre akurat mam...

v JavaScript, VBScript, Ajax

newboy1

0

174

13.06.2011 13:17

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

jQuery, nahradenie textu

Nazdarek. Potreboval by som poradit s jednoduchym jQuery scriptom. Totiz, chcel by som urobit script na nahradzovanie textu s...

v JavaScript, VBScript, Ajax

newboy1

3

318

01.06.2011 11:12

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako najsť php.ini

Prosim Vas, vedel by mi niekto poradit, kde resp. ako najst na mojom hostingu subor php.ini ?? Som na websupport.sk hostingu....

v Webhosting a servery

newboy1

3

1413

30.03.2011 11:12

semo1212

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

obrázkové efekty

Nazdarek. Chcel by som pomocou JQuery urobit nejake efekty s obrazkami. Urobil som si takyto jednoduchy skusobny script, kde po...

v JavaScript, VBScript, Ajax

newboy1

4

476

27.02.2011 21:10

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Polia z PHP do Jquery

Nazdarek. Zacal som trocha studovat Jquery no a prave sa ucim pracovat s poliami. Chcel som si vyskusat predavanie poli pomocou...

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v JavaScript, VBScript, Ajax

newboy1

33

1566

20.02.2011 12:02

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

submit form text+file

cawte ako submitnut ajaxom form ktory ma inputy text + input file ??.. poradte nejaky navod ..zopar som nasiel ale len na...

v JavaScript, VBScript, Ajax

DeeJay3

6

540

31.01.2011 10:17

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyber z 2 tabuliek

Nazdarek. Potreboval by som poradit s vyberom udajov z 2 tabuliek naraz. Na vyber udajov pouzivam takyto select: $select =...

v Databázy

newboy1

7

794

26.01.2011 15:30

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Design GALERIE (galeria.navrchol.sk)

Potreboval by som poradit + vas nazor na moju galeriu chcel by som pocut vase nazory ci tam pasuje ta seda farba... a co by ste...

v Webdesign

capricorn7

11

796

26.01.2011 11:45

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie obrazkov

Nazdarek. Urobil som si script na zobrazovanie obrazkov. Funguje relativne dobre, no potreboval by som ho trocha upravit....

v JavaScript, VBScript, Ajax

newboy1

4

524

25.01.2011 14:31

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pole z PHP do javascript cez Ajax

Nazdarek. Chcel by som vas poprosit o radu. Totiz hladal som na googli ako vyriesit predanie pola z php do javascript aby som s...

v JavaScript, VBScript, Ajax

newboy1

12

631

18.12.2010 15:00

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako to spravne zapisat

Nazdarek..Potreboval by som poradit..Totiz mam urobenu takuto funkciu na pridavanie hodnôt do inputu. Konkretnejsie. Pre kazdy...

v JavaScript, VBScript, Ajax

newboy1

1

210

07.12.2010 11:27

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spravne napisana funkcia

Nazdarek. Chcel by som sa opytat, ci je tato funkcia spravne napisana resp. bezpecna. Je to funkcia na osetrenie vstupov:...

v PHP, ASP

newboy1

4

317

27.11.2010 11:22

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zistenie id

Nazdarek. Potreboval by som poradit ako zitit id alebo name tagu, s ktorou by som mohol dalej v scripte(funkcii) pracovat ako s...

v JavaScript, VBScript, Ajax

newboy1

4

595

29.09.2010 19:40

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

FF, Zapamätanie hesla

Dufam, ze to davam do spravnej sekcie. Mam urobeny registracny formular no problem je, ze po vypisani udajov a odoslani...

v HTML, XHTML, XML, CSS

newboy1

6

900

27.09.2010 20:45

coldak

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

chyba v IE

Nazdarek. Mam takyto script (skratene): if (empty($hodnota1)) { $vysledok1="0"; } else...

v PHP, ASP

newboy1

3

180

25.08.2010 13:26

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunguje script pre input formulara

Nazdarek. Snazim sa urobit si script na kontrolu input formulara pomocou Ajaxu. data by mali byt odoslane cez POST. Môj script...

v JavaScript, VBScript, Ajax

newboy1

13

596

23.08.2010 15:38

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hosting - superwebhosting.sk

Čo si myslíte o hostingu superwebhosting.sk? Máte s ním nejaké skúsenosti? Maximum hosting s doménou stojí 5,59€ ročne. Je to...

v Webhosting a servery

-Johnny-

5

978

07.08.2010 13:37

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spravna URL

Mam takyto script: function showUser(str) { if (str=="") {...

v JavaScript, VBScript, Ajax

newboy1

12

343

06.08.2010 17:09

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Velkost odoslanych dat

Nazdarek. Chcel by som sa opytat ci existuje nejaky prikaz alebo funkcia, ako by som mohol zistit mnozstvo/velkost...

v PHP, ASP

newboy1

7

345

03.08.2010 17:58

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ajax a bezpečnosť

Nazdarek...Chcel by som sa naucit Ajax a preto som zacal cosi studovat, hladat na nete.. Nasiel som celkom dobre clanky, no pri...

v JavaScript, VBScript, Ajax

newboy1

8

377

20.07.2010 18:54

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

POPUP okno, stylovanie

Nazdarek.. Chcel by som Vas poprosit o pomoc.. .Totiz..Chcel by som si urobit nieco ako "pridavanie uzivatelov" do...

v JavaScript, VBScript, Ajax

newboy1

11

519

08.07.2010 20:01

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s konverziou BBCode na HTML tagy

Nazdarek.. Snazim sa vytvorit si script na konverziu BBcode do HTML code..Vychadzal som z tohto prispevku Konverzia BBCode na...

v PHP, ASP

newboy1

0

215

28.06.2010 21:11

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

IE nereaguje na style

Nazdarek. Mam urobeny takyto script na ikony: <style> .user_icons { width: 130px; height: 24px;...

v HTML, XHTML, XML, CSS

newboy1

4

253

19.06.2010 20:41

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem pri zmensovani obrazkov

Nazdar. Mam urobeny script na upload obrazkov, resp. na upravu rozmerov pri uploadovai na server..Script funguje ale iba do...

v PHP, ASP

newboy1

6

312

01.05.2010 13:08

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem pri vytvarani nahladov obrazka

Zdravim. Mam taky problem s vytvaranim nahladov obrazka..Totiz pri niektorych obrazkoch sa mi stava, ze pri tvorbe nahladu mi...

v PHP, ASP

newboy1

0

248

17.04.2010 13:18

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem pri instalacii ESET

Nazdarek.chcel som si nainstalovat ESET Smart Security, no pocas instalacie mi vyhodilo takuto chybovu hlasku: Nie je mozene...

v Antivíry a antispywary

newboy1

0

709

30.03.2010 17:49

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis vsetkych zaskrtnutych udajov

Nazdarek. Chcel som si urobit formular,kde by boli checkboxi a po odoslani formulara by mi vypisalo iba odskrtnute...

v PHP, ASP

newboy1

2

284

24.03.2010 17:13

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem so zobrazovanim obrazkov na internete

Nazdarek..Neviem ci som trafil temu,ak nie tak mi to presunte..Mam taky problem,ze na notebooku mi blbo zobrazuje vsetky...

v Sieťové a internetové programy

newboy1

2

272

13.03.2010 14:43

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

datum narodenia

Nazdarek. Potreboval by som poradit/pomoct s riesenim.. Zapracoval som si do formulara pridavanie datumu narodenia pre vypocet...

v PHP, ASP

newboy1

9

1927

10.01.2010 19:40

DeeJay3

Stránka: 1 z 3 [ Vyhľadávanie našlo 112 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF