[ Príspevkov: 11 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.07.07
Prihlásený: 11.12.17
Príspevky: 317
Témy: 82 | 82
Bydlisko: Humenné
NapísalOffline : 06.03.2012 19:25 | cannot modify header information

Viem, že je to banalna chyba, ale ja to už riešim celkom dlho a bez vysledne:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/latinnov/public_html/admin/index.php:1) in /home/latinnov/public_html/admin/index.php on line 331

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/latinnov/public_html/admin/index.php:1) in /home/latinnov/public_html/admin/index.php on line 332

na riadkoch 331 a 332 mám tieto funkcie:

Kód:
setcookie("pwd",md5($_POST['pwd']));
header("Location: index.php");


Offline

Správca fóra
Správca fóra
cannot modify header information

Registrovaný: 08.08.09
Príspevky: 12516
Témy: 41 | 41
Bydlisko: Martin
NapísalOffline : 06.03.2012 19:26 | cannot modify header information

nemas na prvom riadku nejaky HTML vystup? prazdny riadok? medzera? resp. nejaky iny header('Location: ');, session_start, set_cookie,...?


Naposledy upravil killer dňa 06.03.2012 19:30, celkovo upravené 1

_________________
always is always wrong
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.07.07
Prihlásený: 11.12.17
Príspevky: 317
Témy: 82 | 82
Bydlisko: Humenné
Napísal autor témyOffline : 06.03.2012 19:29 | cannot modify header information

na prvom riadku mám iba <?php


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.03.07
Prihlásený: 04.07.14
Príspevky: 344
Témy: 97 | 97
NapísalOffline : 06.03.2012 19:49 | cannot modify header information

Pablo..A vypisuje ti to, aj ked do header zadas uplnu adresu. Napr. :
Kód:
 Location: http://www.stranka.sk/index.php
?Alebo nemas niekde includovany nejaky iny subor v ktorom sa uz spusta iny header('Location: '), session_start a pod.. ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.07.07
Prihlásený: 11.12.17
Príspevky: 317
Témy: 82 | 82
Bydlisko: Humenné
Napísal autor témyOffline : 06.03.2012 19:54 | cannot modify header information

include tam nemám nikde použitý, ale header mám na začiatku na 4 riadku, ak treba som ochotný tu dať celý kód index.php lebo to že som dal úplnu adresu nepomohlo stále vypisuje rovnakú chybu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.03.07
Prihlásený: 04.07.14
Príspevky: 344
Témy: 97 | 97
NapísalOffline : 06.03.2012 20:00 | cannot modify header information

Tak dufam, ze nemas to presmerovanie Location: index.php prave v tom subore index.php.. bez nejakej podmienky.. Lebo ak ano, tak potom sa necuduj..Ved to by stale pri nacitani suboru index.php sa znova presmerovalo na subor index.php..Cize nekonecny cyklus..


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.07.07
Prihlásený: 11.12.17
Príspevky: 317
Témy: 82 | 82
Bydlisko: Humenné
Napísal autor témyOffline : 06.03.2012 20:21 | cannot modify header information

nie ja tam mam podmienky ono mi to jeden čas fungovalo len teraz neviem, kde je chyba


Offline

Užívateľ
Užívateľ
cannot modify header information

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 06.03.2012 21:05 | cannot modify header information

jedine vysvetlenie je ze si uz vytvoril nejaky vystup (moze to byt aj pre teba neviditelny znak)


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.07.07
Prihlásený: 11.12.17
Príspevky: 317
Témy: 82 | 82
Bydlisko: Humenné
Napísal autor témyOffline : 06.03.2012 21:11 | cannot modify header information

emer píše:
jedine vysvetlenie je ze si uz vytvoril nejaky vystup (moze to byt aj pre teba neviditelny znak)

Mám tu poslať celý kód ? Pomôže vám to pomôcť mi ?


Offline

Čestný člen
Čestný člen
cannot modify header information

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 06.03.2012 21:48 | cannot modify header information

Podla mna tam je BOM, otvor si ten subor v nejakom hex editore a napis, aku ordinalnu hodnotu ma prvych par znakov.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.07.07
Prihlásený: 11.12.17
Príspevky: 317
Témy: 82 | 82
Bydlisko: Humenné
Napísal autor témyOffline : 07.03.2012 10:03 | cannot modify header information

pomohlo to vďaka :) aspoň budem vedieť ako to nabudúce riešiť :)


 [ Príspevkov: 11 ] 


cannot modify header information



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Warning: Cannot modify header information - headers ....

v PHP, ASP

10

504

31.07.2011 13:34

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

System volume information

v Operačné systémy Microsoft

4

536

18.02.2007 17:34

PaliG

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

system volume information

v Operačné systémy Microsoft

2

259

30.11.2007 16:15

_DanWer_

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

MS Internet Information Services (IIS)

v Sieťové a internetové programy

10

402

27.08.2007 10:52

Seto

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

System Volume Information -jeho zmazanie

v Operačné systémy Microsoft

3

1114

25.04.2007 7:12

Devil_SK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

System Volume information, WTF?! + BOOT sector?

v Operačné systémy Microsoft

4

704

26.04.2006 2:34

xyrko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cannot be pverloaded

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

21

611

05.04.2011 9:07

mack0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Cannot convert to object

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

279

02.10.2010 18:21

TECHNODROME

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Column 'poradie' cannot be null

v Databázy

0

219

09.12.2011 19:22

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Canon MP180 cannot communicate with scanner

v Externé zariadenia

1

555

04.06.2008 18:20

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

The import net cannot be resolved

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

56

10.03.2013 18:20

programmer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Partition drive letter cannot be identified

v Ostatné programy

2

390

28.06.2009 9:44

h3r0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cannot generate system identifier for general entity

v HTML, XHTML, XML, CSS

8

349

29.04.2008 20:41

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Instalacia open source; problem: cannot determine endianness

v Ostatné programy

0

158

19.11.2011 0:27

martinNM

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cannot find a device for /boot - oprava grubu

v Operačné systémy Unix a Linux

5

778

20.11.2010 17:14

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Fatal error: Cannot pass parameter 1 by reference

v PHP, ASP

1

199

25.12.2010 11:47

ThePlaky



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF