[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.03.07
Prihlásený: 04.07.14
Príspevky: 344
Témy: 97 | 97
NapísalOffline : 01.08.2010 11:11 | Velkost odoslanych dat

Nazdarek. Chcel by som sa opytat ci existuje nejaky prikaz alebo funkcia, ako by som mohol zistit mnozstvo/velkost odoslanych(uploadnutych) dat na server. Totiz, chcel by som si urobit progress bar a potreboval by som sa dopracovat k mnozstvu odoslanych dat za urcity cas. Ten cas si viem zistit.. ;)
Skusal som nieco vygooglit ale nic sa mi nepodarilo najst.. Predpokladam, ze sa to bude dat zistit asi cez Header.. Viete mi niekto poradit??


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Velkost odoslanych dat

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 01.08.2010 11:40 | Velkost odoslanych dat

Nie je šanca urobiť v PHP progress bar. Ty poznáš veľkosť dát po uploadnutí, nie počas uploadu.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Velkost odoslanych dat

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 01.08.2010 18:23 | Velkost odoslanych dat

ale je šanca, s rozšírením APC

http://www.ibm.com/developerworks/libra ... index.html

poprípadne česky

http://php.vrana.cz/zobrazeni-prubehu-u ... kticky.php


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.03.07
Prihlásený: 04.07.14
Príspevky: 344
Témy: 97 | 97
Napísal autor témyOffline : 02.08.2010 12:16 | Velkost odoslanych dat

Ale tak to nemusi byt cez PHP.. Ked som pozeral nejake "progress bary" tak väcsina z nich funguje na principe Javascript, JQuery alebo Ajax..A samozrejme CSS.. Lenze neviem sa dopracovat k tomu ako zistit priebezny stav odosielanych dat.. :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Velkost odoslanych dat

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 02.08.2010 15:17 | Velkost odoslanych dat

je viacero možností, ale ešte som nikdy nenašiel nejaký free a spolahlivý tool... a sám si to nakódovať neviem, lebo žiadne iné jazyky neovládam. pýtal som sa na to vo websupporte a majú nainštalované rozšírenie uploadprogress, keď pozerám dokumentáciu, tak to vyzerá podobne ako u APC. dnes to vyskúšam a dám vedieť.


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.03.07
Prihlásený: 04.07.14
Príspevky: 344
Témy: 97 | 97
Napísal autor témyOffline : 02.08.2010 16:40 | Velkost odoslanych dat

No lebo ja som ten upload na php.vrana.cz pozeral uz davnejsie..Lenze ono mi to nefunguje..Ked som to skusal, tak mi to vyhodilo Fatal Error: Undefinied function APC(alebo tak nejako). Pravdepodobne je na mojom hostingu APC direktiva vypnuta..Takze s tym asi nepohnem.. :(


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Velkost odoslanych dat

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 02.08.2010 16:42 | Velkost odoslanych dat

neviem, čo tu vymýšľate s apc a podobne :) pokiaľ nie je adminom serveru tak si môže akurát tak pískať...
newboy, daj si do googla "progressbar ajax" alebo "progressbar javascript" a študuj


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.03.07
Prihlásený: 04.07.14
Príspevky: 344
Témy: 97 | 97
Napísal autor témyOffline : 03.08.2010 17:58 | Velkost odoslanych dat

Takze nasiel som takyto script na upload pomocou Javascriptu, css..(pravdepodobne to uz nepatri sem, ale nechcem zbytocne zacinat novy topic).
kód:
Kód:
<script>

function zacitNahravani(){ 
   document.getElementById('progress_bar').style.visibility = 'visible'; 
   return true; 
 }


 function konecNahravani(stav){ 
   var result = ''; 
   if (stav == 1){ 
     document.getElementById('vysledek').innerHTML = 'Nahrávání proběhlo úspěšně!<br><br>'; 
   } else { 
     document.getElementById('vysledek').innerHTML = 'Při nahrávání došlo k chybě!<br><br>'; 
   } 
   document.getElementById('progress_bar').style.visibility = 'hidden'; 
   return true;     
 }

</script>

<style>

 p#progress_bar{ 
   z-index: 100; 
  position: absolute; 
   visibility: hidden; 
   text-align: center; 
   width: 400px; 
   margin: 0px; 
   padding: 0px; 
   background-color: green; 
   border: 1px solid red; 
 } 
   
 form{ 
   text-align: center; 
   width: 390px; 
   margin: 0px; 
   padding: 5px; 
   background-color: #fff; 
  border: 1px solid #ccc; 
   
 }

</style>


 <?php 
  $cesta = "./upload/"; 
   $vysledek = 0; 
   $cil = $cesta . basename($_FILES['soubor']['name']); 
   
   if(@move_uploaded_file($_FILES['soubor']['tmp_name'], $cil)) { 
     $vysledek = 1; 
   } 
   
   sleep(1); 
 ?>


<script type="application/javascript;version=1.7">   
   window.top.window.konecNahravani(<?php echo $vysledek; ?>); 
 </script>



<p id="vysledek"></p>   
 <form action="?site=upload" method="post" enctype="multipart/form-data" target="cil_uploadu" onsubmit="zacitNahravani();">   
  <input name="soubor" type="file">   
  <input name="nahrat" value="Nahrát" type="submit">   
 <!-- form-->   
 <iframe id="cil_uploadu" name="cil_uploadu" src="#" style="width: 0pt; height: 0pt; border: 0pt none;"></iframe>
 </form>

Nahravanie funguje..Az na jeden podstatny detail..ze nezobrazuje progress bar..Skusal som sa s tym "hrat" no fakt neviem prist na to, v com môze byt chyba aby ten progress bar zobrazovalo..Neviete mi poradit?? :(


 [ Príspevkov: 8 ] 


Velkost odoslanych dat



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Meradlo prenesených a odoslaných dát

v Sieťové a internetové programy

5

708

09.08.2007 9:53

teki

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Meter prijatych a odoslanych dat

v Delphi, Visual Basic

0

941

03.02.2007 21:08

cobra1967

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Veľkosť dát za mesiac a veľkosť paketu

v Siete

1

30

16.12.2017 21:36

ado130

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

automaticke odosielanie kopii odoslanych mailov

v Sieťové a internetové programy

2

212

14.09.2011 12:30

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nový účet outlook/thunderbird - stiahnutie starých odoslaných správ

v Sieťové a internetové programy

3

123

21.08.2014 8:03

davider137

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chcem dať môj JS projekt na github, ako tam dať obrázky?

v Ostatné

10

417

27.03.2014 21:56

Kamahl

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Veľkosť

v Život, životný štýl, móda, bývanie

6

201

25.10.2014 20:20

JoeBarbaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Veľkosť chladiča

v Chladiče a všetky druhy chladenia

2

111

04.06.2014 13:32

9stevko9

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

velkost chladica

v Ostatné

2

117

18.01.2012 15:04

mardzano

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

velkost obrazka

v Grafické programy

3

438

07.05.2009 17:56

Dudko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Veľkosť disku

v Pevné disky a radiče

2

432

05.02.2007 17:33

POM4R4NC

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Velkosť káblov

v Pevné disky a radiče

13

766

16.12.2005 21:08

ScorpionSX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Velkost suboru

v Databázy

16

1581

26.01.2009 9:17

myxall

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Veľkosť prsteňa

v Krčma

10

857

03.02.2011 17:02

Mego

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Velkost pisma

v Webdesign

19

1424

09.03.2009 7:03

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

velkost suboru

v Sieťové a internetové programy

5

289

18.08.2008 1:05

dedko45



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF