Viem, ze mojou odpovedou poniektorych nenadchnem, ale pokial neovladas dobre Ajax/Javasript, tak to skus riesit cez iframe.. Je to podla mna jednoduchsie a efekt je myslem ten isty..Ak chces teda docielit to, ze sa nevykona reload stranky..
Cize v jednoduchosti nieco taketo:
formular:
Kód:
<form action="spracujFormular.php" name="ImageForm" method="post" enctype="multipart/form-data" target="uploadFrame">
<b> Pridať obrázok: </b>
<div id="uploadFile" >
<input name="subor" type="file" size="30">
</div>
<b> Pridať text: </b><input type="text" name="text" >
<input type="submit" name="button" value="Odoslať">
<iframe id="naprFrame" src="?site=spracujFormular&dalsi=parameter" style="width: 0pt; height: 0pt; border: 0pt none;"></iframe>
</form>
Dalej ti to rozpisovat nebudem..V skratke.. V subore
spracujFormular.php si sprav spracovanie toho formulara a mozes si to doplnit o JS funkcie napr. aj o nejaky
gif Loader-pre efkt..zobrazenie uploadovaneho suboru, textu, vlozenie dalsieho inputu a pod. .. Staci pouzit google a najdes hafo navodov aj komplet rieseni..Alebo sa skus odrazit od tohto clanku:
ajax-v-praxi-upload-souboru
Pretoze ak sem napises nieco taketo:
Citácia:
..niesom si isty ale asi mi to na ten file input nebude fungovat.....takze potrebujem nakodit nejaku novu ktoru budem pouzivat specialne na formy kde je aj input file aj input text
Tak sa necuduj ze ti nikto neodpisal..Nie len ze je to v rozpore s pravidlami, ale nikto ti tu ani hotovy kod nenapise..teda ani ja..