[ Príspevkov: 14 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
NapísalOffline : 02.11.2009 17:59 | Submit tlačítko

takže potreboval by som nejako vyriesit nasledovné:

Mám input field (do ktorého píšem) a po vypísaný tohto "fieldu" a následného stalcenia tlacitka SUBMIT ma to presmeruje ma index.php?co=blabla v tom pripade ak som do fieldu zadal blabla :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Submit tlačítko

Registrovaný: 17.07.08
Prihlásený: 24.01.13
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37
NapísalOffline : 02.11.2009 18:50 | Submit tlačítko

Kód:
<form method="get" action="index.php">
<input type="text" name="co" />
<input type="submit" />
</form>


taketo nieco si myslel?


_________________
PC: Procesor: INTEL Core i7-860, grafika: MSI R4890 Cyclone OC, 1GB DDR5, doska: Gigabyte GA-P55-UD3R, zdroj: Fortron 700W Everest 700 80+, RAM: 2x2GB Corsair XMS3 DHX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 02.11.2009 18:57 | Submit tlačítko

ano, ale ide skor o toto:

Kód:
index.php?what=me&CODE=00&co=


ked zadam do fieldu blabla tak:

Kód:
index.php?what=me&CODE=00&co=blabla


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.04.09
Prihlásený: 28.11.17
Príspevky: 1178
Témy: 188 | 188
NapísalOffline : 02.11.2009 19:02 | Submit tlačítko

da sa to urobit takto:

Kód:
<form action="spracuj.php" method="post">
  <input type="text" name="field">
  <input type="submit" value="odoslat">
</form>


a spracuj.php bude vyzerat nasledovne, ale tento script davaj vzdy na zaciatok toho suboru preistotu:

Kód:
<?php
  if( $_POST['field'] == "blabla" ) {
    header( "Location:index.php?co=blabla" );
  } else {
    header( "Location:index.php" );
  }
?>


//edit to je riesenie pomocou php. a ked si tam budes chciet pridat do adresy dalsie premenne tak to dufam zvladnes :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 02.11.2009 19:27 | Submit tlačítko

potreboval by som to presbne takto http://www.pcforum.sk/submit-tlacitko-v ... tml#688559

ale bud v html alebo v js ale uz v spominanom php ked uz nie inak :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Submit tlačítko

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 02.11.2009 21:52 | Submit tlačítko

Kód:
<form action="index.php" method="get">
  <input type="text" name="co" value="blabla"> //bude sa dat prepisovat
  <input type="hidden" name="what" value="me">
  <input type="hidden" name="CODE" value="00">
  <input type="submit" value="odoslat">
</form>


po kliknutí na submit, wuoala -> index.php?what=me&CODE=00&co=blabla


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.04.09
Prihlásený: 28.11.17
Príspevky: 1178
Témy: 188 | 188
NapísalOffline : 02.11.2009 21:58 | Submit tlačítko

ja to viem urobit len pomocou php a podla mna pomocou php je to najlepsie. v html nic take nespravis (skoro urcite) a js neovladam. ale ako som uz pisal php je podla man najvhodnejsie riesenie.

ak to chces mat presne tak ako to potrebujes tak formular si nechaj priblizne taky ako som spominal a spracuj.php daj na zaciatok toto:
Kód:
<?php
  if( $_POST['field'] == "blabla" ) {
    header( "Location:index.php?what=me&CODE=00&co=blabla" );
  } else {
    header( "Location:index.php?what=me&CODE=00&co=" );
  }
?>

v tomto riadku si mozes upravit nazov inputu keby si ho chcel menit a aj text ktory ma byt vlozeny do inputu aby ta presmerovalo s urcenou premennou "co" :
if( $_POST['field'] == "blabla" ) {

edit// emer: predbehol si mi :D . tvoje riesenie je sice zaujimave ale co ak nechce mat v premennej "co" nic alebo "blabla" a ziadny iny text ? on to aspon pisal tak.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.10.08
Prihlásený: 01.02.13
Príspevky: 198
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 20.11.2009 11:59 | Submit tlačítko

A co ked tam mam 2 tlacitka a v tom spracuj.php potrebujem rozlisit ktore bolo stlacene?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.09
Prihlásený: 11.02.10
Príspevky: 726
Témy: 81 | 81
NapísalOffline : 20.11.2009 12:05 | Submit tlačítko

das buttonom ine name alebo porovnas value


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.10.08
Prihlásený: 01.02.13
Príspevky: 198
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 20.11.2009 12:51 | Submit tlačítko

a akim stylom porovnam to value? alebo name?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.09
Prihlásený: 11.02.10
Príspevky: 726
Témy: 81 | 81
NapísalOffline : 20.11.2009 13:20 | Submit tlačítko

KViki píše:
a akim stylom porovnam to value? alebo name?

priklad
Kód:
form
.
.
<input type="submit" name="send" value="odoslat">
<input type="submit" name="send" value="prezriet">
..
php script
.
.
if($_GET('send')=="odoslat")
{akcia}else{podla toho kolko mas buttonov



Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.10.08
Prihlásený: 01.02.13
Príspevky: 198
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 20.11.2009 13:28 | Submit tlačítko

TAk som to uz skusal a odjebal ma takouto vecou

Kód:
Fatal error: Function name must be a string in /home/free/tym.sk/o/otizreseller/root/www/admin589/CreatePDF.php on line 16


16 riadok: if($_GET('send')=="odoslat")


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.04.09
Prihlásený: 11.02.10
Príspevky: 726
Témy: 81 | 81
NapísalOffline : 20.11.2009 13:29 | Submit tlačítko

pardon $_GET['send']


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.10.08
Prihlásený: 01.02.13
Príspevky: 198
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 20.11.2009 13:31 | Submit tlačítko

Si chlapik,. Bravo,.


 [ Príspevkov: 14 ] 


Submit tlačítko



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Submit textarea?

v PHP, ASP

1

325

15.09.2009 17:59

Ded'leg

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Submit disabled

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

315

08.05.2011 23:12

max-m

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

jQuery submit();

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

400

29.05.2010 18:46

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Submit a PHP

v PHP, ASP

3

559

21.05.2011 13:06

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

2 submit-buttony

v PHP, ASP

8

557

09.08.2009 0:05

pogo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vykonanie submit() po preventDefault

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

120

12.02.2014 17:30

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

submit form text+file

v JavaScript, VBScript, Ajax

6

504

31.01.2011 10:17

DeeJay3

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Input submit vz image

v PHP, ASP

18

754

10.07.2010 11:16

php30

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nahratie obrazku na submit

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

458

16.11.2007 12:18

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

this.form.submit() a mod_rewrite

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

738

06.03.2009 15:57

lio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

input type: submit vs. image

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

303

17.03.2010 17:59

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Po kliknutí na submit nové okno

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

225

10.08.2011 22:59

scentrala

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitat obrazok po kliknuti na submit

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

242

15.04.2010 14:19

sedlák

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

form, checkbox alebo radio, pri zaskrtnuti submit

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

237

08.10.2010 14:51

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

tlacitko

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Modifikácie, návody a projekty

33

3524

19.01.2011 22:28

maugggly

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypadnuté tlačítko

v Externé zariadenia

2

355

17.05.2012 21:36

shiro



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF