[ Príspevkov: 13 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload progres

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
NapísalOffline : 22.09.2009 10:52 | upload progres

Ahojte, chcel som si spraviť pregres bar na môj upload ale narazil som na chybu
a ta chyba je v tom že na hostingu nemám povolené Alternative PHP Cache (APC)

tak neviem ako by sa to ešte dalo inač vyriešiť, pls poraďte, ajax si dokážem spraviť :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.02.07
Príspevky: 358
Témy: 25 | 25
Bydlisko: Podvysoká, ...
NapísalOffline : 22.09.2009 14:46 | upload progres

Spravis to cez ajax, otvoris ten php script odosles mu ten formular cez ajax a budes snimat status cez onreadystatechange a nasledne sa to objavi v status bare


Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload progres

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 22.09.2009 14:56 | upload progres

Ako onreadystatechangeom zisti progress?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.02.07
Príspevky: 358
Témy: 25 | 25
Bydlisko: Podvysoká, ...
NapísalOffline : 22.09.2009 14:57 | upload progres

Snacker píše:
Ako onreadystatechangeom zisti progress?

Kód:
el.onreadystatechange = function () {
if(el.readyState==xxx and el.status==yyy)
{
 blok prikazov
}
}


Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload progres

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 22.09.2009 15:03 | upload progres

To je v poriadku ale bavime sa o progress bare, cize nejaky bar kde je bud percentualne znazornenie alebo sa bar postupne vyplna. Takto zistim len ci sa nieco nacitava, ci je to nacitane, ci je to dokoncene atd.. nie?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.02.07
Príspevky: 358
Témy: 25 | 25
Bydlisko: Podvysoká, ...
NapísalOffline : 22.09.2009 15:09 | upload progres

Snacker píše:
To je v poriadku ale bavime sa o progress bare, cize nejaky bar kde je bud percentualne znazornenie alebo sa bar postupne vyplna. Takto zistim len ci sa nieco nacitava, ci je to nacitane, ci je to dokoncene atd.. nie?


Dobre je vediet stavove hlasky.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
upload progres

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 22.09.2009 15:12 | upload progres

Ded'leg, nechapes. Cez readyState nezistis, kolko % suboru sa uploadlo a to je to, co potrebuje.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload progres

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 22.09.2009 15:13 | upload progres

A ako zo stavovych hlasok spravis percentualne vyjadrenie vyjoja uploadu? (mozes nazorne ukazat :lol: )


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
upload progres

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 22.09.2009 15:35 | upload progres

http://docs.jquery.com/UI/Progressbar
Niektorí ľudia nemajú radi frameworky, ale skúste to


Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload progres

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 22.09.2009 15:47 | upload progres

Tak neviem ci je vhodne pre jeden upload pouzivat hned jquery. Ak ho uz pouziva tak to moze byt dobra volba, neviem, osobne som jquery progress bar neskusal. Skusal si ho? Zaujima ma ci je to spolahlive.

Ded'leg uz asi neodpovie tak miso250593 moze to vyriesit:
1. PHP 6
2. PECL UploadProgress
3. Google

Ak by si bol v tretej moznosti uspesnejsi ako ja a nasiel nieco dobre funkcne tak daj vediet, bo ja som take stastie nemal


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
upload progres

Registrovaný: 29.10.07
Prihlásený: 12.06.17
Príspevky: 1408
Témy: 28 | 28
Bydlisko: Bratislava
Vek: 36
NapísalOffline : 22.09.2009 16:22 | upload progres

rooobertek: Mam pocit ze tu doslo k silnemu nedorozumeniu ;)
Predpokladam ze nikoho nezaujima ako zobrazit percenta uzivatelovi (ci uz pekne pomocou jQuery alebo ako suchy text).
Problem je ako zistit priebezny stav uploadu na serveri ak nie je povolene ACP.
Preto je tema aj v sekcii php a nie v sekcii javascript.

Snad to bude riesit snackerove PECL ;)


_________________
PC: OS: Windows 10 (64bit) CPU: INTEL Core i5-4440 GPU: ASUS ATI R9280X RAM: Kingston 8GB DDR3 1600MHz MB: MSI B85-G43 Gaming HDD: Seagate 1TB HDD Barracuda SSD: SAMSUNG 120GB HDD 840 EVO CASE: COOLERMASTER N400
Mobil: OS: Android 4.4.2 Model: LG G2 D802 16GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload progres

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 22.09.2009 18:28 | upload progres

Tiež som to raz potreboval urobiť. Iná možnosť ako ACP alebo PECL NEEXISTUJE a teda ak nie je dostupné na serveri nič z tohto tak buď sa dohodnúť s adminom alebo na to zabudnúť. Ale ak máš WS tak myslím, že tam je PECL a rooobertek, on potrebuje PHP časť, teda backend a nie frontend js/css ...


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
upload progres

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
Napísal autor témyOffline : 22.09.2009 18:34 | upload progres

jj
Ďakujem, to pecl mi ide
:)


 [ Príspevkov: 13 ] 


upload progres



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PROJEKT: Silver Fun by Hitachi+Bugi+Oki in progres

v Modifikácie, návody a projekty

20

2224

14.10.2005 15:26

Hitachi

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload

v Ostatné programy

4

693

27.01.2007 13:58

quatermain

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload

v PHP, ASP

1

404

01.07.2008 20:30

Numline1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload

v Bezpečnosť a firewally

6

290

13.07.2011 14:56

fifo102

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload

v PHP, ASP

7

491

30.04.2009 21:02

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload

v PHP, ASP

17

1178

20.08.2008 18:34

Pablo Montero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload

v PHP, ASP

4

92

07.03.2013 15:39

Pablo Montero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mp3 upload

v PHP, ASP

1

358

13.08.2008 19:17

dadmtb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload link

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

415

19.02.2008 21:11

nestorko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload/Download?

v Siete

16

319

02.02.2016 23:57

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload Server

v Webhosting a servery

17

1629

30.05.2007 17:20

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload súborov

v PHP, ASP

12

506

19.08.2010 19:38

camo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload súborov

v PHP, ASP

1

128

23.02.2015 10:06

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload script

v PHP, ASP

8

425

31.07.2008 9:34

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upload progress

v JavaScript, VBScript, Ajax

3

800

21.06.2007 15:44

sento

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload/ping

v Poskytovatelia internetu

1

67

07.12.2014 13:12

liqua1



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF