jablko05 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 38 [ Vyhľadávanie našlo 1114 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Ostatné   Téma: google maps podmienky


Odpovede: 2
Zobrazenia: 565


dakujem za odpoved... myslim, ze sa vsak este preistotu spytam priamo na google maps podpore, ktoru som teraz objavil :)

 Fórum: Ostatné   Téma: google maps podmienky


Odpovede: 2
Zobrazenia: 565


nazdar.. hadam dobre zaradene.. robim jeden web.. chcem tam spravit pridavanie urcitych lokalit uzivatelmi, pricom tieto lokality chem zobrazovat na mape.. lenze dnes som v podmienkach google maps nasiel taketo riadky:

Nemôžete tiež používať službu Google Maps spôsobom, ktorý umožní vám alebo in...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Spomali pouzitie viacerych require nacitanie stranky?


Odpovede: 5
Zobrazenia: 295


dakujem ti teda za test :)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Spomali pouzitie viacerych require nacitanie stranky?


Odpovede: 5
Zobrazenia: 295


nevidno to spomalenie ani ked tieto subory naraz includuje napr 100 uzivatelov? (alebo to nieje na tom zavysle? :D ) netusim, pytam sa.. :)

// pridané po 21 sekundách od posledného príspevku

daj vedet mirko, cakam :)

ked si zoberete.. aj tieto vsetky fora a CMSka maju vela takychto inclu...

 Fórum: Ostatné   Téma: Nova captcha technologia


Odpovede: 19
Zobrazenia: 925


nj,ale dobry captcha system urcite musi mysliet na takychto uzivatelov.. predstav si ze si slepy a a odosielas napriklad danove priznanie cez internet a v tomto formulari sa nachadza captcha..

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Spomali pouzitie viacerych require nacitanie stranky?


Odpovede: 5
Zobrazenia: 295


mam taku otazku, asi blbu, ale spytam sa, hadam ma nezbijete..

spomaluje nacitanie stranky, server alebo nieco ine, ked v php pouzijem 20 "require" prikazov nameisto toho, aby som ich zapisal priamo ako kod?

dakujem vam :)

// Premenovane. Nabuduce zvol vystiznejsi nazov temy. Ďuri

 Fórum: Ostatné   Téma: Nova captcha technologia


Odpovede: 19
Zobrazenia: 925


no je to dost na nic pre tych nevidiacich.. ale ako myslienka sa mi to paci, no treba ju dotiahnut.. a HTML5.. tam si zas neviem predstavit ako by to bolo so starsimi prehliadacmi.. este som moc do toho nezabrdal..ale tiez neviem ako je to s HTML5 na mobiloch.. :) kazdopadne drzim palce neh to vymak...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Jeden odkaz - dve adresy


Odpovede: 3
Zobrazenia: 284


nieje jednoduhsie spravit dva odkazy? alebo ide o nechcenu reklamu? :) alebo sa jednoducho nudis? :D

 Fórum: Ostatné   Téma: Nova captcha technologia


Odpovede: 19
Zobrazenia: 925


tiez sa mi to paci :) len ten flash sa mi nepaci a to ze to ma pol mega.. neviem si to predstavit na mobile napr.. :/

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Obrazky v mriezke


Odpovede: 7
Zobrazenia: 384


toto by aj mna zaujmalo :)

 Fórum: Databázy   Téma: vypis zavisly na vypise predchadzajuceho vypisu


Odpovede: 2
Zobrazenia: 322


hmmmmm... dik :) posnazim sa

 Fórum: Databázy   Téma: vypis zavisly na vypise predchadzajuceho vypisu


Odpovede: 2
Zobrazenia: 322


zdravim, mam cca takyto zdrojak..

$sql751 = "SELECT * FROM w WHERE user='$userID'";
mysql_query("SET NAMES 'utf8'");
$res351 = mysql_query($sql751);
if($res351!=false) {
while(list($1,$2,$3) = mysql_fetch_row($res351)) ...

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Problem s windows XP(?)


Odpovede: 6
Zobrazenia: 310


prolem bol nakoniec v grafickej karte.. mam novu a vsetko fici.. ja len keby nieco niekto.. :D

 Fórum: Obchody, reklamácie a právo   Téma: podobne webove projekty


Odpovede: 4
Zobrazenia: 417


zistim to asi len ked sa ich priamo spytam, ze?

 Fórum: Obchody, reklamácie a právo   Téma: podobne webove projekty


Odpovede: 4
Zobrazenia: 417


uhm uhm, no tak v podstate je podobnych sluzieb ponukanych na internete viac... takze.. ci? este niekto nejaky nazor?

 Fórum: Obchody, reklamácie a právo   Téma: podobne webove projekty


Odpovede: 4
Zobrazenia: 417


zdravim, mam takuto otazku...
je OK ked vytvorim webovy projekt, ktory ale uz niekto vytvoril, no nejde o jeho presnu kopiu, i ked sa moze ponasat na original? nejde mi o to aby som niekomu ukradol napad (v case zacatia tvorby projektu som netusil ze nieco podobne existuje.. ) ale chcem sa mozno aj...

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Problem s windows XP(?)


Odpovede: 6
Zobrazenia: 310


aj nad tym som rozmyslal.. ale ved doteraz som ho mal a vsetko fungovalo.. skusim to este otestovat teda..

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Problem s windows XP(?)


Odpovede: 6
Zobrazenia: 310


aano

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Problem s windows XP(?)


Odpovede: 6
Zobrazenia: 310


zdravim, ma takyto problemik.. vlastne ani neviem ci to suvisi s windowsom.. nedavno som pracoval na pocitaci a zrazu z nicoho nic mi ostala cierna obrazovka, nic sa nedalo robit.. tak som restartol pc, no uz ked sa nacitaval BIOS boli cez obrazovku take.. zvisle ciary, take preusovane, niektore pis...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jquery toggle viacerych divov


Odpovede: 2
Zobrazenia: 458


diki moc, nakoniec som som hladal toto :)

http://jqueryui.com/demos/tabs/

// respektive ejdnoduchsia verzia: http://jqueryfordesigners.com/jquery-tabs/

(keby niekto potreboval v buducnosti)

 Fórum: Ostatné   Téma: Free 24x24 iconky (vo formate bmp)


Odpovede: 2
Zobrazenia: 430


http://www.icojoy.com/articles/26/

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: jquery toggle viacerych divov


Odpovede: 2
Zobrazenia: 458


zdravim,
v jquery som uplny zaciatocnik a chcel by som dosiahnut nieco taketo: http://andylangton.co.uk/articles/javas ... -elements/

v skratke: dajme tomu ze mam tri odkazy a tri divy.. ked kliknem na prvy odkaz, otvori sa mi prvy div.. ked kliknem na duhy odkaz, otvori sa mi druhy div, pricom...

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: Duplicita?


Odpovede: 10
Zobrazenia: 533


no ved to ze.. ten web je rozdeleny na kategorie, podkategorie.. (nebudem specifikovat).. co su zaroven aj klucove slova vlasne.. tak teraz fakt neviem.. ci pouzivat tvar index.php?id=45 alebo ../kategoria/pokategoria/objekt ...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Problem v Opere


Odpovede: 10
Zobrazenia: 319


neporadi, mne to fici aj v opere :) v akej opere ti to nejde? co tka nejqaky screen ako to ma byt a ako nie? :)

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: CSS animácie


Odpovede: 7
Zobrazenia: 578


viem ze pisu ze sa to ma pouzivat vsafari alebo chrome, no repca som si to pustil vo FF a ide mi to akokeby "po frameoch" :D .. to mi tka nevzlada komp alebo to jednoducho vo FF nefici? :D ten CSS3man :)

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: Duplicita?


Odpovede: 10
Zobrazenia: 533


hej presne o to mi ide.. :) ale zas som si myslel ze uzivatelia by boli radi keby dane klucove slova v url uvidia v googli uz v url.. ale myslim ze malo ludi asi na to dba.. asi to bude blbost.. asi bude najlepsie ponechat iba to id.. a aj to este nejako cez mod_rewrite okraslit :)

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: Duplicita?


Odpovede: 10
Zobrazenia: 533


shaggy dakujem za odpoved :)

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: Duplicita?


Odpovede: 10
Zobrazenia: 533


zdravim, mam dilemu..

vadi vyhaldavacom ked mam adresu v tvare:

index.php?id=45

a zaroven:

index.php?id=45&parameter=klucove-slovo&parameter2=klucove-slovo...

hm? chcel by som to pouzivat tu dlhsiu koli klucovym slovam a tu kratsiu pre zdielanie... berie sa to ako duplicat...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: interaktivna zmena selectu


Odpovede: 8
Zobrazenia: 369


dakujem uz to mam vyriesene.. ;)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: interaktivna zmena selectu


Odpovede: 8
Zobrazenia: 369


drozdo, presne tak to robim,ale pochop ze ked ma uzivatel JS vypnuty tak mu akciu onClick ani onChange neprevedie :)
Stránka: 1 z 38 [ Vyhľadávanie našlo 1114 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF