[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Spomali pouzitie viacerych require nacitanie stranky?

Registrovaný: 02.12.07
Prihlásený: 26.02.13
Príspevky: 1114
Témy: 49 | 49

mam taku otazku, asi blbu, ale spytam sa, hadam ma nezbijete..

spomaluje nacitanie stranky, server alebo nieco ine, ked v php pouzijem 20 "require" prikazov nameisto toho, aby som ich zapisal priamo ako kod?

dakujem vam :)

// Premenovane. Nabuduce zvol vystiznejsi nazov temy. Ďuri


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Spomali pouzitie viacerych require nacitanie stranky?

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24

to "spomalenie" si nevsimnes, nemeral som to, ale imho su to mikrosekundy.. vklude includuj, require-uj

idem to skusit odmerat


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.04.11
Prihlásený: 06.11.11
Príspevky: 67
Témy: 14 | 14
Bydlisko: Prešov

No, logicky áno ....


_________________
Desktop: MB - MSI G31M3-F CPU - Intel Celeron E1200, RAM - 2x - GoodRAM - 1GB
Chipset - Intel G33/G31, GK+ ZK - chipset, HDD1: Seagate - Barracuda 7200 - 500GB, HDD2: Seagate Barracuda 7200 - 80GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Spomali pouzitie viacerych require nacitanie stranky?

Registrovaný: 02.12.07
Prihlásený: 26.02.13
Príspevky: 1114
Témy: 49 | 49
Napísal autor témyOffline : 20.07.2011 22:56 | Spomali pouzitie viacerych require nacitanie stranky?

nevidno to spomalenie ani ked tieto subory naraz includuje napr 100 uzivatelov? (alebo to nieje na tom zavysle? :D ) netusim, pytam sa.. :)

// pridané po 21 sekundách od posledného príspevku

daj vedet mirko, cakam :)

ked si zoberete.. aj tieto vsetky fora a CMSka maju vela takychto includov...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Spomali pouzitie viacerych require nacitanie stranky?

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24

uf, vysledok ma neprijemne prekvapil

graf pri 10 000 merani
Spomali pouzitie viacerych require nacitanie stranky?

lenze:
isto nebudes includovat subor, ktoreho obsah bude
Kód:
$val = 2 * 2;
ako som pouzil pri teste.. a subor sa includoval 10 000 krat, takze pri tvojich 20 pouziti require si to nikto nevsimne, a pokial budes takto vkladat rozumne kody (teda triedy, helpery, viewy atp). vtedy je pouzitie require/include da sa povedat nevyhnutne.. aby si sa neopakoval a mal prehladny kod.

stale si stojim za svojim prvym verdiktom, nebat sa pouzit require/include

// pridané po 3 minútach od posledného príspevku

v mojom teste trvalo jedno vykonanie instrukcie require zhruba 91 mikrosekund


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Spomali pouzitie viacerych require nacitanie stranky?

Registrovaný: 02.12.07
Prihlásený: 26.02.13
Príspevky: 1114
Témy: 49 | 49
Napísal autor témyOffline : 20.07.2011 23:14 | Spomali pouzitie viacerych require nacitanie stranky?

dakujem ti teda za test :)


 [ Príspevkov: 6 ] 


Spomali pouzitie viacerych require nacitanie stranky?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie viacerych suborov

v PHP, ASP

2

252

04.06.2007 14:07

geoge046

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pouzitie viacerych css suborov naraz

v HTML, XHTML, XML, CSS

4

191

11.09.2012 11:51

capricorn7

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

rychlejsie nacitanie viacerych obrazkov naraz

v HTML, XHTML, XML, CSS

21

855

03.08.2010 17:32

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie stranky

v PHP, ASP

0

696

09.04.2006 21:44

wolf14

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie stranky

v Ostatné

2

378

13.03.2011 21:00

weroro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomale nacitanie stranky

v Ostatné

16

889

11.03.2013 20:39

lonewanderer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomalé načítanie stránky

v Webhosting a servery

4

766

07.06.2009 14:42

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Načítanie stránky v stránke

v HTML, XHTML, XML, CSS

17

725

03.12.2009 19:35

Snacker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Co blokuje nacitanie web stranky?

v Operačné systémy Microsoft

9

653

13.12.2011 17:10

Rob3Rt0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie udajov z inej stranky

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

198

02.05.2015 22:16

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie flashu az po nacitani stránky

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

145

28.03.2012 21:19

vputin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie externej stranky - file get content

v PHP, ASP

3

135

19.12.2014 16:34

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Otvorenie IE a nacitanie web stranky...

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

208

09.08.2010 18:47

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie webovej stranky trva viac ako 2 min

v Sieťové a internetové programy

11

425

03.02.2016 16:42

4040

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem z require()

v PHP, ASP

13

364

23.07.2011 21:26

Bajzik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

spomalí po odpojení nabíjačky

v Notebooky a netbooky

4

86

18.11.2014 2:08

nBXXL



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF