[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
nacitanie externej stranky - file get content

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice

Mam takyto problem: potrebujem na mojom webe zobrazit cast jednej externej stranky z ineho serveru. Nechcem to riesit pomocou iframe, kedze chcem zobrazit len urcitu cast z tej stranky.

Na localhoste v pohode funguje toto
Kód:
$content = file_get_contents('http://externastranka/index.html');


Cela stranka sa zobrazi, cize potom mozem manipulovat s nou.

Avsak na mojom serveri file_get_contents nie je povolene, tak to chcem riesit pomocou curl_exec.

A tu je problem, pretoze mi tu stranku nezobrazi - vypise mi len Moved Permanently. The document has moved here. A je tam len link na tu externu page, ale nic ine mi nezobrazi.

Riesil som to takto:

Kód:
function get_data($url) {
$ch = curl_init();
$timeout = 5;
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, $timeout);
$data = curl_exec($ch);
curl_close($ch);
return $data;
}

$content = get_data('http://externastranka/index.html');

echo $content;


Viete mi poradit preco pri file_get_content mi zobrazi stranku a pri curl nie? Mam tam nieco zle?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0

Pridaj tam aj
Kód:
curl_setopt($ch, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
aby curl spracovával aj presmerovania. Ak to nebude fungovať ani potom, povol si zobrazovanie chybových hlášok a upozornení.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
nacitanie externej stranky - file get content

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 05.12.17
Príspevky: 919
Témy: 259 | 259
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 19.12.2014 14:04 | nacitanie externej stranky - file get content

diky za rady, zrejme som ale zistil pricinu...

ak tam $content = get_data('http://externastranka/index.html'); - teda ak nepouzijem www tak vtedy mi hodi to Moved permanently.

Ak tam vsak pouzijem $content = get_data('http://www.externastranka/index.html'); tak to funguje pekne...

Este to vecer otestujem, ale zatial to vyzera ze takto to funguje.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0

Nebolo by jednoduchšie tam povoliť to nasledovanie presmerovania a nespoliehať sa na to, že tam nepridajú nejaké presmerovanie?


 [ Príspevkov: 4 ] 


nacitanie externej stranky - file get content



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

file get contents - cross domain hlasovanie

v PHP, ASP

3

91

25.08.2017 9:09

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie stranky

v Ostatné

2

378

13.03.2011 21:00

weroro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie stranky

v PHP, ASP

0

696

09.04.2006 21:44

wolf14

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomale nacitanie stranky

v Ostatné

16

889

11.03.2013 20:39

lonewanderer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomalé načítanie stránky

v Webhosting a servery

4

761

07.06.2009 14:42

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Načítanie stránky v stránke

v HTML, XHTML, XML, CSS

17

725

03.12.2009 19:35

Snacker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Co blokuje nacitanie web stranky?

v Operačné systémy Microsoft

9

653

13.12.2011 17:10

Rob3Rt0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie udajov z inej stranky

v HTML, XHTML, XML, CSS

7

198

02.05.2015 22:16

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Otvorenie IE a nacitanie web stranky...

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

208

09.08.2010 18:47

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Spomali pouzitie viacerych require nacitanie stranky?

v PHP, ASP

5

277

20.07.2011 23:14

jablko05

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie flashu az po nacitani stránky

v JavaScript, VBScript, Ajax

0

145

28.03.2012 21:19

vputin

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie webovej stranky trva viac ako 2 min

v Sieťové a internetové programy

11

425

03.02.2016 16:42

4040

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Použivanie externej IP

v Poskytovatelia internetu

1

78

04.04.2013 21:19

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

piskanie externej baterie

v Ostatné

2

124

08.04.2015 22:39

04Miro84

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

kupa externej dvd mechaniky

v Ostatné

2

212

13.08.2010 19:04

takken

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyber lacnejsej externej zvukovej karty

v Rozširujúce karty

0

476

21.03.2011 19:02

ac.milan



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF