[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
funkcia na include suboru

Registrovaný: 21.04.07
Prihlásený: 02.05.11
Príspevky: 204
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 30.06.2008 21:21 | funkcia na include suboru

Potrebujem funkciu na include_once súboru kedže to v mojom projekte často využívam
Vytvoril som si teda funkciu

Kód:
function include_file($filename)
 {   
  global $title,$theme,$site_owner,$sidebar_title;
  if((include_once $filename) == false)
    echo "Error......";    
 }

No problém je v tom že by som sa potreboval zbavit tých globálnych premenných v tej funkcií,no lenže bez nich sa použitím include_file() neinicializujú premenné v includovaných súboroch.Neriešil niekto podobný problém? thx


_________________
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FSC Esprimo Mobile M9400
CPU:T5450(2x1.66GHz) GPU:X3100 RAM:4 GiB HDD:120GB + 500GB ext. WD OS:Windows 7 Pro 64bit LCD:LG W2253TQ
Keyboard & mouse:Logitech Cordless Desktop EX 110
Offline

Užívateľ
Užívateľ
funkcia na include suboru

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 30.06.2008 21:23 | funkcia na include suboru

A čo tak využiť sessions?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Správca fóra
Správca fóra
funkcia na include suboru

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.06.2008 21:33 | funkcia na include suboru

a kvoli comu nepouzivas priamo vstavanu php funkciu include_once?


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
funkcia na include suboru

Registrovaný: 21.04.07
Prihlásený: 02.05.11
Príspevky: 204
Témy: 26 | 26
Napísal autor témyOffline : 30.06.2008 21:45 | funkcia na include suboru

Chcem to aj s tou overovaciu podmienkou a includovanie použivam dost často tak preto chcem taku funkciu,nechcem stále pri každom include vypisovat celú tú podmienku


_________________
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FSC Esprimo Mobile M9400
CPU:T5450(2x1.66GHz) GPU:X3100 RAM:4 GiB HDD:120GB + 500GB ext. WD OS:Windows 7 Pro 64bit LCD:LG W2253TQ
Keyboard & mouse:Logitech Cordless Desktop EX 110
Offline

Správca fóra
Správca fóra
funkcia na include suboru

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.06.2008 22:01 | funkcia na include suboru

ked len kvoli tomu, tak pouzi set_error_handler() alebo ak sa ti taketo riesenie nehodi, mozes tie premenne ulozit v $GLOBALS a tak pouzivat v includovanych suboroch...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 5 ] 


funkcia na include suboru



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress plugin - nacitanie php suboru +include css suborov

v Redakčné systémy

9

838

20.03.2014 7:23

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia na ulozenie suboru

v PHP, ASP

3

223

26.03.2010 11:56

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

10

585

03.01.2008 0:30

twistik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

26

549

20.10.2010 21:50

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

46

2019

18.09.2007 13:45

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

INCLUDE

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

7

658

14.01.2010 19:47

karolraner

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

5

504

10.04.2009 19:10

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

6

126

30.05.2014 0:12

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

2

320

22.02.2010 15:25

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zvlastny include

v PHP, ASP

4

274

24.01.2008 14:43

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba include

v PHP, ASP

6

373

09.09.2007 21:43

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Bezpecne include ?

v PHP, ASP

2

240

20.03.2012 19:05

ewil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

<!--#include...

v PHP, ASP

3

276

10.06.2010 18:24

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Include dynamický

v PHP, ASP

3

291

31.01.2012 1:23

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Include blbne..

v PHP, ASP

6

180

14.11.2011 10:05

black1101

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP include

v PHP, ASP

3

930

09.03.2010 20:17

Ďuri



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF