[ Príspevkov: 10 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.08.10
Prihlásený: 08.04.15
Príspevky: 31
Témy: 12 | 12

Ahojte robim na wordpress plugine a mam taku zaciatocnicku otazku.
Po kliknutí na plugin v admin bar sa mi zobrazí prihlasovanie noveho pouzivatela. Pod tym mam hyperlinku na registraciu noveho pouzivatela. Ak nanu kliknem nic sa nedeje uz som skusal vselico mozne cez plugin_url wp_redirect atd...Neviem cez hyperlink nacitat novy subor do toho isteho okna. To prihlasovanie pouzivatela nacitavam cez wrapper funkciu add_management_page ktora tam ma parameter funckiu co nacita nejaky obsah po kliknutí na plugin.(neviem ci to je najvhodnejsi sposob)
Vysledkom kliknutia na hyperlink by malo byt zobrazenie len registracneho formulara
Stale som na tejto url :
Kód:
 http://localhost/wordpress/wp-admin/tools.php?page=my_submenu_handle

a este jednu otazku ako vlozim css pre jeden konkretny subor. V codexe som nasiel nato funkciu lenze som nevedel ten css subor aplikovat iba na jeden php subor ale na vsetko. Nechcem vkladat css subor priamo do php ale ho includnut.



Diky za precitanie vlakna a pripadne odpoovede .Je to pre mna dost dolezité


Offline

Užívateľ
Užívateľ
wordpress plugin - nacitanie php suboru +include css suborov

Registrovaný: 21.09.13
Prihlásený: 18.12.17
Príspevky: 2065
Témy: 71 | 71
Bydlisko: Považská By...

1. normalne ho presmeruj <a href="stranka-na-presmerovanie.sk">Registracia</a>
2. vytvor css a načitaj ho do toh konkretneho suboru include("novy_css_subor.css")


_________________
Nesnívaj svoj život, ale ži svoj sen.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.08.10
Prihlásený: 08.04.15
Príspevky: 31
Témy: 12 | 12

1.Takto sa to neda nefunguje to on sa snazi najst ten subor vo wp-admin a tympadom vypise ze subor neexistuje.
2. ta dvojka mi nenapadlo to by mohlo fungovat robil som to zlozito cez wp funkcie.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
wordpress plugin - nacitanie php suboru +include css suborov

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava

registracia <a href="<?php bloginfo('wpurl'); ?>/wp-login.php?action=register"><?php _e('Register') ?></a>
styly https://codex.wordpress.org/Function_Re ... ueue_style


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.08.10
Prihlásený: 08.04.15
Príspevky: 31
Témy: 12 | 12

ahoj dik za info lenze ja nechcem presmerovat na prihlasovanie wordpressu ja potrebujem nacitat svoj vytvorený subor -ktory obsahuje registracny formular
funkcia: po kliknutí na plugin zobrazi sa user login a dole podtým bude hypertext s textom ak nanho kliknem nacita sa moj subor s registraciou.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
wordpress plugin - nacitanie php suboru +include css suborov

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava

musis vytvorit svoj php form ale radsej by som extendol registracny formular
http://wordpress.stackexchange.com/ques ... ister-form

popripade si pozri ako to riesia ine pluginy ...


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.08.10
Prihlásený: 08.04.15
Príspevky: 31
Témy: 12 | 12

trochu som sa pohol dalej uz mi aspon ide zobrazit registracny formular a nevies ako to zobrazi do wordpressu ?- teda aby som videl admin menu atd lebo toto mi hodi na novu stranku
Kód:
 <a class="hyper" href="<?php bloginfo('url') ?>/wp-content/plugins/adminHelpDesk/register.php">new register account </a>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
wordpress plugin - nacitanie php suboru +include css suborov

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava

Ja asi nechapem presne co ches. Ches po prihlaseni presmerovat do administracie? Skus lepsie popisat co robis a co chces dosiahnut.


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.08.10
Prihlásený: 08.04.15
Príspevky: 31
Témy: 12 | 12

Takze ked kliknem na plugin v admin menu zobrazi sa mi uvodna obrazovka-> ked kliknem na ten hyperlink nacita mi moj subor,ktory je v adresari mojho pluginu na uvodnu obrazovku. Tak ako ked programujes v cistom php. Kliknem na linku a nacita ti subor do rodicovskeho okna a nie do noveho.
Posielam ti obrazok ako si to predstavujem.
http://postimg.org/image/wa4azxpll/


Offline

Užívateľ
Užívateľ
wordpress plugin - nacitanie php suboru +include css suborov

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 14.09.16
Príspevky: 4707
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava

ale preco chces prihlasovat prihlaseneho uzivatela?


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
 [ Príspevkov: 10 ] 


wordpress plugin - nacitanie php suboru +include css suborov



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie CSS suboru

v PHP, ASP

12

365

28.02.2008 20:58

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Načítanie php súboru len pre jednu špecifickú url ...

v PHP, ASP

2

334

11.12.2009 18:22

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hladam Wordpress plugin

v Redakčné systémy

27

422

23.09.2013 13:11

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress - team page plugin

v Redakčné systémy

0

107

01.01.2013 12:29

hawo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress contact form plugin

v Redakčné systémy

2

118

10.07.2013 9:51

mirom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress, plugin na zoznam firiem

v Redakčné systémy

0

407

30.06.2011 13:11

beks

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Wordpress plugin na generovanie obsahu

v Redakčné systémy

1

125

03.05.2015 22:04

hatto13

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include - zmena css

v PHP, ASP

3

320

21.10.2008 17:16

exoomer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

funkcia na include suboru

v PHP, ASP

4

277

30.06.2008 22:01

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vkladanie (include) suborov do main

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

243

12.07.2011 14:37

v.tkac

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vkladanie viacerých súborov cez include (ZOSTUPNE)

v PHP, ASP

7

379

10.05.2007 20:24

zero0x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

5

150

23.08.2014 21:35

nasm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

postgresql nacitanie suboru

v Databázy

6

187

15.08.2012 19:13

zdeniatqo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nacitanie obsahu suboru

v PHP, ASP

4

437

13.02.2009 17:55

_fortes_

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie CSS stylov

v HTML, XHTML, XML, CSS

27

798

19.12.2007 17:22

jablko05

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nacitanie viacerych suborov

v PHP, ASP

2

252

04.06.2007 14:07

geoge046



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF