[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.05.08
Prihlásený: 28.12.13
Príspevky: 117
Témy: 29 | 29
NapísalOffline : 07.03.2010 19:19 | PHP include

Ahojte,

vedel by mi niekto poradit..., potrebujem spravit nasledovne:

detekovat, ci ma uzivatel nainstalovany, resp. povoleny flash. Ak ano, cez PHP Include sa nacita jedna stranka, ak nie, nacita sa tam druha stranka...

povedzme:

<?php include("top1.php"); ?> ak je flash
a
<?php include("top2.php"); ?> ak nie je flash

Nejaky napad ako to spravit?
Dik


Offline

Správca fóra
Správca fóra
PHP include

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 09.03.2010 18:32 | PHP include

cez php to nezistis, jedine, ze by si kontroloval obsah $_SERVER['HTTP_ACCEPT'], ale to velmi pouzitelne nie je...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 12.05.08
Prihlásený: 28.12.13
Príspevky: 117
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 09.03.2010 19:43 | PHP include

stenley píše:
cez php to nezistis, jedine, ze by si kontroloval obsah $_SERVER['HTTP_ACCEPT'], ale to velmi pouzitelne nie je...


ja to nechcem zistit flash cez PHP..., k tomu mam tuto cast kodu:

Kód:
<SCRIPT LANGUAGE=JavaScript1.1>
<!--
var MM_contentVersion = 6;
var plugin = (navigator.mimeTypes && navigator.mimeTypes["application/x-shockwave-flash"]) ? navigator.mimeTypes["application/x-shockwave-flash"].enabledPlugin : 0;
if ( plugin ) {
      var words = navigator.plugins["Shockwave Flash"].description.split(" ");
       for (var i = 0; i < words.length; ++i)
       {
      if (isNaN(parseInt(words[i])))
      continue;
      var MM_PluginVersion = words[i];
       }
   var MM_FlashCanPlay = MM_PluginVersion >= MM_contentVersion;
}
else if (navigator.userAgent && navigator.userAgent.indexOf("MSIE")>=0
   && (navigator.appVersion.indexOf("Win") != -1)) {
   document.write('<SCR' + 'IPT LANGUAGE=VBScript\> \n'); //FS hide this from IE4.5 Mac by splitting the tag
   document.write('on error resume next \n');
   document.write('MM_FlashCanPlay = ( IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash." & MM_contentVersion)))\n');
   document.write('</SCR' + 'IPT\> \n');
}
if ( MM_FlashCanPlay ) {
   window.location.replace("http://www.flash.htm");
} else{
   window.location.replace("http://www.noflash.htm");
}
//-->
</SCRIPT>


no a práve tu zaverecnu cast kodu potrebujem modifikovat tak, aby nenacitalo konkretny web, ale aby cez include nacitalo v pripade, ze je flash nainstalovany:
Kód:
<?php include("flash.php"); ?>

a ked nie je, tak
Kód:
<?php include("noflash.php"); ?>


Ako ten kod teda modifikovat?
Dik.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
PHP include

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 09.03.2010 20:17 | PHP include

Toto jedine Ajaxom, kedze najprv prebieha PHP na serveri a az potom sa odosiela obsah do prehliadaca.


 [ Príspevkov: 4 ] 


PHP include



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nefunguje include + štruktúra webu v PHP

v PHP, ASP

7

181

08.04.2013 14:40

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordpress plugin - nacitanie php suboru +include css suborov

v Redakčné systémy

9

838

20.03.2014 7:23

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] PHP: problem s INCLUDE pri RewriteEngine On

v PHP, ASP

2

323

17.02.2009 14:33

max-m

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

26

551

20.10.2010 21:50

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

2

320

22.02.2010 15:25

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

5

504

10.04.2009 19:10

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

46

2027

18.09.2007 13:45

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

6

126

30.05.2014 0:12

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

10

585

03.01.2008 0:30

twistik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

INCLUDE

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

7

658

14.01.2010 19:47

karolraner

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba include

v PHP, ASP

6

373

09.09.2007 21:43

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Bezpecne include ?

v PHP, ASP

2

240

20.03.2012 19:05

ewil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

<!--#include...

v PHP, ASP

3

276

10.06.2010 18:24

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Include dynamický

v PHP, ASP

3

294

31.01.2012 1:23

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Include blbne..

v PHP, ASP

6

180

14.11.2011 10:05

black1101

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zvlastny include

v PHP, ASP

4

274

24.01.2008 14:43

Blackshadow



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF