[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba include

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 08.09.2007 13:46 | chyba include

da sa spravit take ze ked neexistje includovana stranka tak namiesto takejto chyby:
Kód:
Warning: include(celky/akustika/zvuk/index.html) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in D:\Program Files\VertrigoServ\www\fyzika\includy.php on line 35

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'celky/akustika/zvuk/index.html' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in D:\Program Files\VertrigoServ\www\fyzika\includy.php on line 35
mi napise nejaku stranku, ale inu ako defaultnu?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Správca fóra
Správca fóra
chyba include

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.09.2007 13:54 | chyba include

Kód:
if(file_exists($file))
   include_once($file);
else
   include_once("error.html"); //ak neexistuje subor $file, vlozi error.html


Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba include

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 08.09.2007 14:15 | chyba include

to mam dat predpokladam do toho divu co tam includujem, ze? :D

// hm nejako mi to nejde, ked subory su $str tak namiesto toho $file ma byt asi $str, nie??? :?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Správca fóra
Správca fóra
chyba include

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 08.09.2007 14:19 | chyba include

jj, co ti na tom nejde?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba include

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 09.09.2007 17:43 | chyba include

nvm aj tak mi napise chybu akoby tam ten kod ani nebol


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba include

Registrovaný: 22.11.05
Prihlásený: 12.03.17
Príspevky: 708
Témy: 20 | 20
Bydlisko: SK-Martin
Vek: 62
NapísalOffline : 09.09.2007 20:21 | chyba include

Drako píše:
to mam dat predpokladam do toho divu co tam includujem, ze? :D

// hm nejako mi to nejde, ked subory su $str tak namiesto toho $file ma byt asi $str, nie??? :?

čo je toto za blbosť?
ten skriptík od stenleyho dáš predsa tam kde chceš ten súbor includovať, a
keď ten súbor neexistuje, tak ti načíta ten druhý súbor


Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba include

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 23.09.17
Príspevky: 4123
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 09.09.2007 21:43 | chyba include

nvm mozno znova nejaka chyba z nepozornosti este sa tam kuknem


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
 [ Príspevkov: 7 ] 


chyba include



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

26

552

20.10.2010 21:50

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

46

2033

18.09.2007 13:45

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

5

504

10.04.2009 19:10

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

INCLUDE

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

7

658

14.01.2010 19:47

karolraner

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

2

320

22.02.2010 15:25

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

6

128

30.05.2014 0:12

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

10

585

03.01.2008 0:30

twistik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Bezpecne include ?

v PHP, ASP

2

240

20.03.2012 19:05

ewil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Include blbne..

v PHP, ASP

6

180

14.11.2011 10:05

black1101

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zvlastny include

v PHP, ASP

4

274

24.01.2008 14:43

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP include

v PHP, ASP

3

930

09.03.2010 20:17

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Include dynamický

v PHP, ASP

3

294

31.01.2012 1:23

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

<!--#include...

v PHP, ASP

3

276

10.06.2010 18:24

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

v skratke include

v PHP, ASP

9

689

18.03.2007 17:32

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s include

v PHP, ASP

4

363

17.05.2007 21:46

jondo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Logo a include

v PHP, ASP

15

792

10.03.2007 16:58

webmaker



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF