[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.05.10
Prihlásený: 10.08.15
Príspevky: 35
Témy: 15 | 15
NapísalOffline : 13.11.2011 17:14 | Include blbne..

Zdravím prosím vás viete mi poradiť prečo nefunguje include / include_once ? Mám totižto spravené rôzne preklady a to v /translations/sk/global.php /translations/eng/global.php atď atď... mám súbor core.php v ROOT zkadiaľ volám na súbory s prekladmi - v tých súboroch sú uložené iba premenné s prekladmi, ten súbor core.php includujem v celom webe, v ňom sú uložené aj funkcie atď. Viete mi niekto poradiť? Díki moc a dúfam že som to popísal dosť jasno.


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Include blbne..

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 13.11.2011 17:16 | Include blbne..

Nenapísal si to dosť jasno. Include/include_once fungujú bez problémov. Chybu máš niekde ty. Z takéhoto popisu bez hocijakej ukážky si netrúfnem tipovať, čo sa ti podarilo.


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.05.10
Prihlásený: 10.08.15
Príspevky: 35
Témy: 15 | 15
Napísal autor témyOffline : 13.11.2011 17:21 | Include blbne..

ospravedlňujem sa skúsim ešte raz.... máš ROOT webu tam máš core.php - prihlasovanie funkcie atď atď. v ROOTE máš zložku translations a v nej zložky eng, sk a podobne. V týchto zložkách rôzne preklady pre rôzne súbory ktoré includujem. Okrem toho tam je súbor global.php ktorý potrebujem includovať do core.php nakoľko core.php requirem v každom súbore mojej stránky. V tom súbore Global.php sú uložené premenné. Neviem to bližšie popísať ale ide o to že to neincluduje....


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Include blbne..

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14691
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina
Vek: 30
NapísalOffline : 13.11.2011 17:31 | Include blbne..

To, ako to máš rozumiem, ale dôležitá je konkrétne implementácia návrhu. Hádže ti to nejakú chybu? Include ti hodí len warning, čiže by som to vyskúšal zameniť za require a pozrel, čo sa vlastne deje. Môžeš mať napr zle zapísanú cestu.


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.05.10
Prihlásený: 10.08.15
Príspevky: 35
Témy: 15 | 15
Napísal autor témyOffline : 13.11.2011 17:38 | Include blbne..

nie skratka žiadny error nič. proste to nefunguje napr keď chcem v core.php zobraziť premennú z toho global.php tak to nezobrazí, pričom žiadnu chybu nevyhodí nič - cesta je zadaná dobre a taktiež som si všimol že keď to naincludujem v tom POST napríklad čo mám spravený v core.php - myslím prihlasovanie a tam chcem vyhodiť chybu z global.php tak to vyhodí tu chybu !!!ale len pokiaľ je to includované v tom POST!!! keď to dám na vrch súboru core.php tak to už nefunguje...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Include blbne..

Registrovaný: 05.09.09
Príspevky: 1157
Témy: 127 | 127
Bydlisko: Lehota pod ...
NapísalOffline : 14.11.2011 8:32 | Include blbne..

A máš vôbec povolené zobrazovanie chýb, resp. nemáš tam pri tom include zavináč?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.05.10
Prihlásený: 10.08.15
Príspevky: 35
Témy: 15 | 15
Napísal autor témyOffline : 14.11.2011 10:05 | Include blbne..

Zadefinoval som tú premennú ako global a funguje to.


 [ Príspevkov: 7 ] 


Include blbne..



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

6

129

30.05.2014 0:12

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

26

556

20.10.2010 21:50

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

2

320

22.02.2010 15:25

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

5

504

10.04.2009 19:10

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PHP, ASP

46

2037

18.09.2007 13:45

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include

v PHP, ASP

10

585

03.01.2008 0:30

twistik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

INCLUDE

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

7

658

14.01.2010 19:47

karolraner

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Include dynamický

v PHP, ASP

3

294

31.01.2012 1:23

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zvlastny include

v PHP, ASP

4

274

24.01.2008 14:43

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

<!--#include...

v PHP, ASP

3

276

10.06.2010 18:24

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Bezpecne include ?

v PHP, ASP

2

240

20.03.2012 19:05

ewil

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP include

v PHP, ASP

3

930

09.03.2010 20:17

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba include

v PHP, ASP

6

373

09.09.2007 21:43

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

problem s include

v PHP, ASP

4

363

17.05.2007 21:46

jondo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include a kodovanie

v Ostatné

2

392

19.06.2008 11:27

exoomer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

include celeho systemu

v PHP, ASP

11

348

14.10.2007 19:53

Flety



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF