camo - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 39 [ Vyhľadávanie našlo 1141 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Správy pre vedenie fóra   Téma: Kto tu môže koho urážať


Odpovede: 10
Zobrazenia: 1308


EDIT:
Vlastne ste sa tu zišli, až na toho jedného všetci s ktorými mám problém. S nikým iným nie...

Tiež by sa ku vám mohli pridať aj ostatný, čo zdieľajú vaše chorá postoje. Nech viem na čom som. A možno naozaj odtiaľto pôjdem tak kde som začal... Tam už Chamurapiho vyliečili z toho ... príst...

 Fórum: Správy pre vedenie fóra   Téma: Kto tu môže koho urážať


Odpovede: 10
Zobrazenia: 1308


Daron:
To je ako so samoobsluhou. Je proste jedna, alebo dve na sídlisku a chodia tam všetci, pretože zakladať novú nemá moc zmysel. To ale vonkoncom neznamená, že ťa predavačky môžu urážať. A ak to robia tak znova neznamená, že máš založiť vlastnú, alebo chodiť o dva kilometre ďalej.
Znamená to,...

 Fórum: Správy pre vedenie fóra   Téma: Kto tu môže koho urážať


Odpovede: 10
Zobrazenia: 1308


Si vypýtaj od Shaggyho, ten vďaka tomu, že je "moderátor" po sebe zahladil stopy. :sick:

 Fórum: Správy pre vedenie fóra   Téma: Kto tu môže koho urážať


Odpovede: 10
Zobrazenia: 1308


Tak som teda tu ako mi poradil jtbs.

A vy sa teraz vyjadrite ku tomu, čo som napísal tu: www.pcforum.sk/ako-sa-zbavit-neschopneh ... 26619.html

A naozaj ma nezaujímajú názory ľudí ako je Luks a Shaggy. Tí ho už vyjadrili.

Takže čo ostatní? Čo to používate za meter?
Ja som teda ešte nestr...

 Fórum: Krčma   Téma: Ako sa zbaviť neschopného moderátora


Odpovede: 4
Zobrazenia: 600


Nejako neviem skĺbiť dohromady to čo som napísal ako dôvod a to čo si uviedol ako svoj argument. Aké my k vám tak vy k nám? Ja sa tu na nijakého pána nehrám, a do sračiek si od nikoho nadávať nenechám(doslova a dopísmena).
Ale chápem, že na Slovensku je zvykom pred takými vecami zatvárať oči. Veď ...

 Fórum: Krčma   Téma: Ako sa zbaviť neschopného moderátora


Odpovede: 4
Zobrazenia: 600


Zdravím vás,

a chcel by som navrhnúť nejakú legitímnu cestu, ako sa zbaviť moderátora, ktorý buzeruje ostatných návštevníkov fóra, alebo iným spôsobom prejavuje svoje nepochopenie funkcie ktorú zastáva. Konkrétnu podobu ako to realizovať, bude mať zmysel riešiť až keď sa to ujme. Takže hlasujete,...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Upload + konverzia + resize orázka


Odpovede: 2
Zobrazenia: 232


Takto samostatne to viem urobiť aj ja. To čo mi vŕta v hlave je , či môžem robiť tie úpravy ešte pred uložením(teda keď je to ešte v tmp), alebo to treba najprv uložiť a až potom konvertovať(to by sa mierne skomplikovalo).

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Upload + konverzia + resize orázka


Odpovede: 2
Zobrazenia: 232


Dobrý večer,

potreboval by som vedieť ako postupovať ak chcem na jeden raz obrázok uploadnuť, skonvertovať na jpg a vytvoriť miniatúru. Dosť tu chaosím nad tým...

 Fórum: Webdesign   Téma: Konštruktívna kritika


Odpovede: 10
Zobrazenia: 682


Sporiť sa o to, či je pravda to čo tvrdím ja, alebo niekto iný neznamená, že ho chcem zabiť.
Ak mu budem nadávať do sračiek, ako to tu predviedol Jebot, tak to už bude niečo iné.
A diskusia o fontoch mi príde ako úplne normálna v sekcii Webdizajn...

PS:Ak bolo to písmo neprehľadné(čo si ja ne...

 Fórum: Webdesign   Téma: Konštruktívna kritika


Odpovede: 10
Zobrazenia: 682


To písmo ako také vôbec nieje príšerné. Má svoju atmosféru a tá sa mne osobne ku Afrike hodí. Jasné, že by som ho nepchal do nejakého biznis webu.
Nemám ho moc opozerané a teda je možné, že sú tam nejaké proporčné deviácie o ktorých neviem, takže ma môžte poučiť.
A ten Arial, čo tam je teraz sa ...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: TinyMCE - ako vložiť html


Odpovede: 0
Zobrazenia: 350


Tak to som zase ja....

Dnes to bude ťažké...
Chcel by som vkladať do tiny img tagy z vyskakovacieho okna. V tom okne by bola stránka na ktorej by boli obrázky z galérie. No a po kliknutí na nejaký obrázok, by sa do tiny vložil normálne img tag s adresou toho obrázku. Problém je v tom, že tiny ne...

 Fórum: Webdesign   Téma: Konštruktívna kritika


Odpovede: 10
Zobrazenia: 682


Mne sa práve ku černochom to písmo hodí ale nie ten italic ;)
A je to celkom dobré, ale niečo mi vadí na farbách, len neviem čo...(mám pocit že je to tým logom)
No a vo fotogaérii je rozbité to orámovanie obrázkov(to šedé). Ja by som to dal preč, aj keď to nevyzerá zle.

 Fórum: Webdesign   Téma: truck-phorum


Odpovede: 4
Zobrazenia: 2235


Otvoril som to a obsah je cca. o 900px pod hlavným nemu. Je tam proste 900px bieleho miesta...

 Fórum: Krčma   Téma: Máte zaujímavé video? Sem s ním! I


Odpovede: 3552
Zobrazenia: 161133


Nechápem ako sa niečo takom môžeš smiať. Ja som bol zdesený. Veď to sú psychopati...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Prelínanie obrázkov


Odpovede: 2
Zobrazenia: 533


Ten IE som našiel vyriešený tu: http://www.quirksmode.org/js/opacity.html
Ale aj tak necháme, lebo v inom scripte to normálne používam. Nechápem...

Ale to časovanie stále nechápem :?


EDIT:
No tak ten IE to potrebuje mať zadeklarované v CSS /#headIMG2{filter:alpha(opacity=100); opacity:1;...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Prelínanie obrázkov


Odpovede: 2
Zobrazenia: 533


No dovidenia...

Mám hneď dva problémy: http://camo.tym.sk/fora/TEST1.php

1. mám funkciu changeBaner, ktorá sa má vykonať každých 7 sekúnd. Keď to spustíte, je všetko v poriadku. Ale ak prejdete na inú záložku v browseri, alebo minimalizujete okno a potom sa vrátite späť, tak to začne blbnúť. Ú...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Prehľadávanie zdrojového kódu inej stránky


Odpovede: 6
Zobrazenia: 852


Môžeš svoj formulár nasmerovať na ich script a cez target nasmerovať výsledok do nejakého rámu na svojej stránke. Neviem či je to povolené, ale môžeš im napísať o svojom úmysle...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: TinyMCE rozmery pop up okna pre obrázky


Odpovede: 0
Zobrazenia: 476


Zdravím,

nevie mi niekto povedať ako nastaviť rozmery pop up okna pre vkladanie obrázkov v TinyMCE.
U mňa to vyzerá takto blbo:
http://camo.tym.sk/fora/popupTiny.jpg

// pridané po 19 hodinách 29 minútach od posledného príspevku

Tak som to nakoniec našiel :loony:
Riešilo sa to napr....

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: .style.opacity=1 nereaguje


Odpovede: 0
Zobrazenia: 196


Ja už fakt neviem. Je jedna hodina v noci a prikročil som teda k tomuto riešeniu.
Mám takýto kód: http://camo.tym.sk/fora/TEST1.php
Keď kliknete na niektorú z tých ikon, tak sa spustí galéria. Priradí sa jednému obrázku vo "fotoBoxe" src a spustí sa onload. Ten spustí efekt, ktorý sa kon...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: setInterval("objekt.metoda",50)


Odpovede: 8
Zobrazenia: 589


To je celkom zaujímavé, aj keď neviem či by som sa to odvážil použiť(radšej si hodnoty takých premenných niekde ukladám). Vyzerá to tak, že keby to takto nebolo, tak by to hádzalo chyby, ak by sa daný handler napríklad odkazoval na už neexistujúcu premennú. Ja som bol v tom, že po vykonaní funkcie t...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: setInterval("objekt.metoda",50)


Odpovede: 8
Zobrazenia: 589


No mám dosť... :shock:

Je v tom nejaká logika s tými scopmi?

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: setInterval("objekt.metoda",50)


Odpovede: 8
Zobrazenia: 589


Takže to rozlišuje či dostane ako argument premennú(funkciu), alebo reťazec, ak som to správne pochopil.

Edit:
Či čo sa to tam vlastne deje? Alebo tú premennú(funkciu) zobere a prevedie ju na reťazec a následne ju prejde cez eval???

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: setInterval("objekt.metoda",50)


Odpovede: 8
Zobrazenia: 589


Ja už neviem z kade to mám, že fcii. setInterval sa MUSÍ predávať funkcia ako reťazec. Aj na W3school to tak vidím. To že to prejde cez eval, by som vlastne čakal, a mohlo ma napadnúť, dať tam tie úvodzovky.

Ale teraz ma zaujíma, ako to, že ti ten prvý príklad funguje. Ty sám píšeš, že objekt.met...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: setInterval("objekt.metoda",50)


Odpovede: 8
Zobrazenia: 589


Môže mi niekto znalý povedať, či taký zápis môže fungovať? Mne teda nefungoval, ale chcem mať istotu, že chyba nebola niekde inde. To volanie objektu mi asi neprejde, či?
Kód:
setInterval("objekt.metoda",50)

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: tinyMCE ale aj pre mobily


Odpovede: 1
Zobrazenia: 233


Ak ten mobil nepodporuje Javascript, tak nemáš šancu.

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: 1.miesto v Google


Odpovede: 15
Zobrazenia: 1357


1. Medzi prvými 10 sú 3 slovenské stránky.
2. Približný počet výsledkov: 2 810 000 000 (skoro 3 miliardy)

Je tu taká vec, ktorú neviem posúdiť a to je: Ako alebo či vôbec Google rozlišuje región pri vyhľadávaní. Skoro by som povedal, že áno, aspoň krajinu teda...

 Fórum: Internetový marketing, SEO, reklama   Téma: 1.miesto v Google


Odpovede: 15
Zobrazenia: 1357


Ja by som povedal, že robiť SEO na slovo DJ je totálna blbosť. Nepozeral som síce výsledky, ale predpokladám, že na toto slovo je taká konkurencia (a ešte aj zahraničná), že nemáš šancu. Alebo si niekto myslí že sa mýlim? Rád sa nechám poučíť.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: strankovanie pri vypise z XML


Odpovede: 20
Zobrazenia: 482


možno som trochu mimo, ale mňa by zaujímalo, prečo to podľa toho zákazníka musí byť v XML, že ty ho nedokážeš presvedčiť, že je blbosť.

 Fórum: Databázy   Téma: Column 'poradie' cannot be null


Odpovede: 0
Zobrazenia: 298


Tak som neodolal a píšem vám znova:
Mám takéto query:
update menu set poradie=case id when 2 then 3 when 5 then 2 when 6 then 1 end
Parent je typ tinyint.
No a píše mi chybu:
Column 'poradie' cannot be null

Nejako nechápem, ako na to tá Mysql prišla, že chcem od nej, aby vložila niekam n...

 Fórum: Webdesign   Téma: Vase hodnotenie


Odpovede: 16
Zobrazenia: 1056


http://www.monitoring-serveru.cz/
http://mereni.kyblsoft.cz/
Stránka: 1 z 39 [ Vyhľadávanie našlo 1141 výsledkov ]




© 2005 - 2021 PCforum, edited by JanoF