[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.09.09
Prihlásený: 03.08.10
Príspevky: 229
Témy: 43 | 43
NapísalOffline : 09.06.2010 14:44 | <!--#include...

Zdravim.
Prosim vas vysvetlite mi ako funguje tento zapis?

Kód:
<!--#include file="inc/head.php" -->


Ono to ide iba v php suboroch alebo aj v html? A je bezpecne to pouzivat? Funguje to vzdy? Nieje to nahodou to iste ako toto?

Kód:
<?php include("inc/head.php"); ?>


Dik


Offline

Čestný člen
Čestný člen
<!--#include...

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 09.06.2010 21:04 | <!--#include...

V obyčajnom php to nefunguje nikdy. A nie je to to isté ako klasický include - je to s najväčšou pravdepodobnosťou nejaký šablónovací systém a takto má vyriešené includovanie súborov.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
<!--#include...

Registrovaný: 07.03.06
Prihlásený: 23.01.11
Príspevky: 408
Témy: 2 | 2
Bydlisko: Prešov / Pr...
NapísalOffline : 09.06.2010 21:17 | <!--#include...

Alebo je to skôr nejaký iný serverový jazyk (asp), viď http://www.jakpsatweb.cz/include.html#serverove


Offline

Čestný člen
Čestný člen
<!--#include...

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 10.06.2010 18:24 | <!--#include...

mylan - keďže tam má "inc/head.php", tak predpokladám, že to asp nebude :rolleyes:


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
 [ Príspevkov: 4 ] 


<!--#include...




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF