IT NEWS PC REVUE PC FORUM FreeBSDInternet time: @752
Obsah fóra
Pravidlá  •  Kontakt  •  Prihlásenie  •  Registrácia

Virtuálna kancelária BA

registračné sídlo, poštové služby, sekretárka, parkovanie - od 40 € www.companyhouse.eu

Sada na gélové nechty

Akčné sady na gélové nechty od 47 € Inšpirujte sa! www.akcnesady.sk

Biologické sušené ovocie

a oriešky pre Vaše zdravie. Bez farbív a konzervačných prísad! www.topovoc.eu

Schudla som 16 kg za 4 týždne

Zvládla som to! Bez obmedzovanial a bez športovania. Prečítajte si môj príbeh. www.janinblog.com

Našiel som spôsob bieliť zuby

Podarilo sa mi vybieliť si zuby bez drahých procedúr u zubára. www.zuzaninblog.com

Chudnutie,posilnovanie...

Zaslať odpoveď
AutorSpráva
.:M@Rt!nKo:.
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.10.2007

PríspevokZaslal: Ne 27.04.08 22:09Odpovedať s citátomNávrat hore

Ahojte aky je podla vas najlepsi sposob ako schudnut a zaroven aj trochu nabrat svalstvo....potreboval by som trochu zhodit a zaroven to premenit na svaly....a k tym svalom nieco take aby som este narastol...mam 15 rokow a cca 175Cm.....vahu neviem aku mam ale myslim ze trebalo by trochu zhodit ....Dakujem za rady !
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správu
freedos
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 29.07.2007

PríspevokZaslal: Ne 27.04.08 22:13Odpovedať s citátomNávrat hore

mam 15 rokov a chodim posilovat, moze posilovanie sposobyt ze uz nevyrastiem??? meriam 163 cm a vazim 48 kg . Nieje nieco aby som mal chut do jedla?? aby som pribral aspon 10 kg, a na vysku nieje nieco? som pocul ze nejaky Vitamin E ale neviem ze co to je .

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 22.11.2007

PríspevokZaslal: Ne 27.04.08 22:17Odpovedať s citátomNávrat hore

4Martinko:
Tak otazne je, ktore partie chces cvicit, ale ja preferujem precvicovanie vsetkych partii. Mozes cvicit bez, alebo s naradim... Skor by si si mal pozriet nejaku stranku zameranu na fitness, tam su asi vacsi odbornici, mas tam treningove programy. Taktiez musis upravit jedalnicek, ak ho nemas moc dobry, s tym dufam ratas.

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.10.2005

PríspevokZaslal: Ne 27.04.08 22:21Odpovedať s citátomNávrat hore

.:M@Rt!nKo:. napísal:
Ahojte aky je podla vas najlepsi sposob ako schudnut a zaroven aj trochu nabrat svalstvo....potreboval by som trochu zhodit a zaroven to premenit na svaly....a k tym svalom nieco take aby som este narastol...mam 15 rokow a cca 175Cm.....vahu neviem aku mam ale myslim ze trebalo by trochu zhodit ....Dakujem za rady !

-"schudnut a nabrat svalstvo = kardio cvicenie (behanie, bicyklovanie, plavanie) + silove cvicenie. aku odpoved si cakal?

-"este narast" = nie som si isty, ci je toto nejak ovplyvnitelne

-"nevies", aku mas vahu? nemate doma vahu? v skole v telocvicni?

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 21.10.2005

PríspevokZaslal: Ne 27.04.08 22:23Odpovedať s citátomNávrat hore

freedos napísal:
mam 15 rokov a chodim posilovat, moze posilovanie sposobyt ze uz nevyrastiem??? meriam 163 cm a vazim 48 kg .

-nemoze. cca. do 24teho roku zivota sa tvoje telo formuje lahko, takze to nepresvihni

freedos napísal:
Nieje nieco aby som mal chut do jedla?? aby som pribral aspon 10 kg, a na vysku nieje nieco? som pocul ze nejaky Vitamin E ale neviem ze co to je .

-o vitamine E neviem, ale nabrat ti pomozu doplnky vyzivy, tzv. "gainer" (na nabratie telesnej hmotnosti... v podstate koncentrovane sacharidy)

Administrátor
Administrátor

Založený: 13.10.2006
Vek: 22

PríspevokZaslal: Ne 27.04.08 22:26Odpovedať s citátomNávrat hore

niektoré cviky môžu obmedziť rast, tak pozor... treba si o tom niečo prečítať.

Najlepšie na chudnutie je dať si diétu - len raňajky a obed, a chodiť do posilky. Tak to robím ja, ale teraz som zase prestal, takže znovu začínam

Intel Core i5 2500k @ 4,5GHz + CM Hyper 212+ & TY140 | Corsair 2x4GB 1600MHz DDR3 | ASUS EAH 6950 2GB @ 6970 MOD @ 980/5900 + Prolimatech MK-13 & 2x Fractal 12cm | WD Caviar Blue 640GB | Fortron Black Power + MAGMA fan | DELL U2412M 24" 1920x1200 IPS | Logitech G11 Keyboard | A4Tech X750BK | Samsung Galaxy R i9103
arindal
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 17.10.2007

PríspevokZaslal: Ne 27.04.08 22:29Odpovedať s citátomNávrat hore

freedos napísal:
. Nieje nieco aby som mal chut do jedla?? aby som pribral aspon 10 kg, a na vysku nieje nieco? som pocul ze nejaky Vitamin E ale neviem ze co to je .

ako bolo uz povedane na to sa pouziva tzv gainer napr. http://gym.sk/gainer-koktail-p-77.html?gclid=CMzk_LGK_JICFRXkXgodKSGhBg
Triminka
Užívateľ
Užívateľ

Založený: 06.03.2008

PríspevokZaslal: Ne 27.04.08 22:30Odpovedať s citátomNávrat hore

Varovanie: nikdy, ale nikdy nedrž diétu kým niesi dospelý - vážne radšej to posilovanie.
Mimochodom to posilovanie treba robiť globálne - čiže niečo na štýl klikov atp, NIKDY nie série dvíhania činiek atp To iba ako doplnok ku globálnym cvičeniam.
Keď máš iba 15 tak by som to nepreháňal a hlavne by som sa sústredil na vytrvalostné cviky nie na silové.

Toto je legálne šírený materiál ohľadom posilovania a vecí s ním spojených -> Celkom poučné Ak by si nevedel čo je čo tak google a hlavne VYTRVALOSTNÉ cviky

2 freedos: S gainermi to ale nepreháňaj - sú navrhnuté na súbežné používanie s cvičením

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 27.04.08 22:39Odpovedať s citátomNávrat hore

Zhodiť chcem hlavne na bruchu chcem dole niakych 8Kg.Posilnovat chcem ruky hrud a trochu potom aj brucho spevnit , nohy mozem vynehat pretoze som hraval futbal, teraz uz len raz tyzdene a dost aj bicyklujem cize lytka a stehna mam ako kamen...ale brusko narastlo...jednoducho ma pokazil pocitac ( prestal som chodit von zacal som vyzierat pri kompe a pod. sak to poznate ... ) JJ od zajtra zacinam co poviete na toto budem jest tri krat denne : 10:00 desiata v skole (napr cierny alebo lanovy chleba s maslom a syrom k tomu niaka paprika napr.) , 13:30 obed doma (mama mi bude varit lahsie obedy , uz som sa s nou dohodol ) , 18:00 nieco lahke napr. musli tycinka alebo jablko , banan. Po 18:00 uz jedavat nebudem.Moja chyba je v tom ze strasne rychlo jem a mam malo pohybu....cize zacnem si davat tury na biku potom niaku tu plavaren a stravim za kompom maximalne 2 hod denne!Hh dostanem BAN , a ked schudnem 10Kg mozem znova navstivit pc forum ....ano PC Forum ma pokazilo
suchy
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 17.10.2006

PríspevokZaslal: Ne 27.04.08 23:05Odpovedať s citátomNávrat hore

eXistenZ napísal:
niektoré cviky môžu obmedziť rast, tak pozor... treba si o tom niečo prečítať.

Najlepšie na chudnutie je dať si diétu - len raňajky a obed, a chodiť do posilky. Tak to robím ja, ale teraz som zase prestal, takže znovu začínam
takato dieta je prave najvacsia hovadina ako si spominal, treba si o tom nico precitat

Užívateľ
Užívateľ

Založený: 03.11.2006

PríspevokZaslal: Ne 27.04.08 23:07Odpovedať s citátomNávrat hore

papa

Užívateľ
Užívateľ

PríspevokZaslal: Ne 27.04.08 23:08Odpovedať s citátomNávrat hore

Nebudem drzat dietu v style ze nebudem jest alebo co...ale tak ze budem jest pravidelne mensie davky a pomalsie a samozrejme viac zeleninu ovocie..a vela ludi mi poradilo ze ked nebudem po 18:00 jedavat ze to fakt pomaha.Takze "diagnostika" je zatial takato jest viac krat denne mensie porcie a pomalycky to by bolo k jedeniu( do 18:00)....teraz k tomu cviceniu....dnes som skusal 3 serie po 20 brusakov zvladnut som to zvladol potom som si dal sprchu a citim sa fajn.....co na to poviete ?
eXistenZ
Administrátor
Administrátor

Založený: 13.10.2006
Vek: 22

PríspevokZaslal: Ne 27.04.08 23:16Odpovedať s citátomNávrat hore

suchy napísal:
takato dieta je prave najvacsia hovadina ako si spominal, treba si o tom nico precitat

No čo ja ti viem, ja som si to takto zaužíval, a večer už hladný niesom. Ak som, dám si mlieko, či jogurt - to mi bohate stačí. Ráno nejaký chleba z maslom a šunkou, či vločky s mliekom, na obed normálnu porciu toho, čo je navarené/si navarím. Nehovorím, že má prestať jesť, ale obmedzovať to

//alebo si nechaj zašiť na mesiac hubu ako tá nemka

inak 20 brušákov a 3 série - nejako začať musíš, nieje to zlé... Na druhej strane, ja som cez zimu nabral "brucho" ale jak som sa dostal do cvičenia, tak 5 sérií po 30 brušákov v pohode... samozrejme medzi tým iné cviky

Intel Core i5 2500k @ 4,5GHz + CM Hyper 212+ & TY140 | Corsair 2x4GB 1600MHz DDR3 | ASUS EAH 6950 2GB @ 6970 MOD @ 980/5900 + Prolimatech MK-13 & 2x Fractal 12cm | WD Caviar Blue 640GB | Fortron Black Power + MAGMA fan | DELL U2412M 24" 1920x1200 IPS | Logitech G11 Keyboard | A4Tech X750BK | Samsung Galaxy R i9103
JanoF
Správca fóra
Správca fóra

Založený: 01.05.2005
Vek: 27

PríspevokZaslal: Ne 27.04.08 23:24Odpovedať s citátomNávrat hore

Pani, co takto pouzivat google? tam sa snad da najst vsetko, staci len hladat

Objemový tréningový plán – Ako nabrať svaly - http://www.sportujeme.sk/fitness/objemovy-treningovy-plan-ako-nabrat-svaly

TRÉNINGOVÝ PLÁN PRE ZAČIATOČNÍKOV - http://www.kulturistika.sk/pages/tr-syste/trsystem/zaciatok.htm

TRÉNINGOVÉ PLÁNY PRE POKROČILEJŠÍCH - http://www.kulturistika.sk/pages/tr-syste/svalpart/register.htm

atd...

Skrinka: Nexus Morpho & Enermax UCTB12P | Zdroj: Enermax EMG800AWT 800W | Základná doska: Asus Rampage III Gene | Procesor: Intel Core i7 990X Extreme Edition 3.46 GHz & Scythe Susanoo SCSO-1000 | Pamäť: Kingston HyperX XMP 24 GB DDR3 1600 MHz | Grafická karta: Asus GeForce GT 440 1 GB DDR3 & Thermalright HR-03 | Pevný disk: Intel SSD 510 Series 250 GB & Hitachi Deskstar 5K4000 4000 GB | Optická mechanika: Plextor PX-820SA | Čítačka kariet: Akasa AK-ICR-11 | Klávesnica: Logitech G19 | Myš: Logitech G9x & Razer Kabuto | Monitor: 24" LCD Eizo FlexScan S2431WE | Reproduktory: Logitech Z-2300 | Operačný systém: Microsoft Windows 7 & FreeBSD 9 | Záložný zdroj: APC Back-UPS ES 700 | Spotreba: Idle - 200W / Burn - 400W | Mobil: Nokia N9 64 GB
Zobraziť informácie o autoroviOdoslať súkromnú správuOdoslať e-mailSkypeFacebookTwitterZobraziť autorove WWW stránky
suchy
Čestný člen
Čestný člen

Založený: 17.10.2006

PríspevokZaslal: Ne 27.04.08 23:33Odpovedať s citátomNávrat hore

ja len doplnim, ze aj ked je google kvalitny vyhladavac, vysledky treba filtrovat a preto radsej odporucim http://biomag.sk , kedze niesom zastancom splitovych trenningov, ktore su uz povedal by som prekonane efektivnejsimi metodami.

Zaslať odpoveď