JanoF - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 407 [ Vyhľadávanie našlo 12184 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: nVidia grafické karty   Téma: GTX + Quadro


Odpovede: 9
Zobrazenia: 149


ano lenze to je porovnanie ako keby si porovnaval gtx1050 s gtx1080 ak by sme nepozerali na cenu, kedze quadra su vzdy drahsi ekvivalent geforce, ak by boli quadra nezmysel, tak ich nikto nekupuje, takze nejaku vyhodu maju, hned prva co ma napada je ecc, vzdy ide o pouzitie...doma by som siel aj ja ...

 Fórum: nVidia grafické karty   Téma: GTX + Quadro


Odpovede: 9
Zobrazenia: 149


Vsetko ale skor zalezi od pouzitia, kazda quadro je na nieco ine, na cad bude urcite quadro lepsie, na render videa zas gtx bez debaty

https://www.youtube.com/watch?v=uwCu-b7htV8 mas porovnanie p4000 vs gtx1070 co je ekvivalent tej quadro karty

 Fórum: nVidia grafické karty   Téma: GTX + Quadro


Odpovede: 9
Zobrazenia: 149


To ale potom nemozes porovnavat, kedze quadro su vzdy drahsie ako jej ekvivalent gt/gtx

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: Jednoduchá web-stránka wordpress


Odpovede: 4
Zobrazenia: 80


vytvorenia jednoduchej jednoslajdovej webstránky na ktorej bude nejaké základné info, kontakt, kontaktny formular, galeria

V oblasti webstránok sa pohybujem zo školského prostredia kde som sa naučil základy HTML, CSS

Vykasli sa prosim ta na ten balast od wordpressu kvoli jednoduchej stranke, r...

 Fórum: Krčma   Téma: Máte zaujímavé video? Sem s ním!


Odpovede: 307
Zobrazenia: 11894


https://www.facebook.com/9gag/videos/10157532527796840/

uz tu nieco podobne bolo, neviem ci tu alebo vo vtipoch :lol:

 Fórum: Externé zariadenia   Téma: Obmedzenie poctu kopii na tlaciarni [vyriešené]


Odpovede: 8
Zobrazenia: 128


Neuviedol si ci tlaciaren sluzi ako kopirka, alebo je to len klasicka sietova tlaciaren? trosku viac informacii o danej tlaciarni ak je len jedna, taktiez o pripojeni k nej...da sa to odsledovat aj bez velkych nakladov, ak ma pristup k pocitacom ak ich mas vo firme viac len dany zamestnanec...Cize t...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: API - ciselniky + niekto kto by mal chut a cas otestovat API


Odpovede: 10
Zobrazenia: 218


1. jaaaj, no pri tomto pripade to nema asi moc zmysel, kedze tam toho dohromady nie je vela, keby som to niekedy rozsiril aj ked neviem o co tak by to asi k niecomu bolo, predpokladam, ako som spominal vyssie, api som nikdy nerobil, len sa o jedno staram, cize netusim ani co by to mohlo vsetko obnas...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: API - ciselniky + niekto kto by mal chut a cas otestovat API


Odpovede: 10
Zobrazenia: 218


1. tomu moc nerozumiem
2. vyznacil som rovno do tabulky
3. ten stav som neriesil, kedze sa jedna o post cize zjavne chcem pridat, tak je jedno aka uri je pouzita ked tam defakto moc toho nie je ako sa da s nou pracovat, ale fixol som to a dal tam chybovu hlasku ak je nespravne zadana
4. co mam skuse...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: API - ciselniky + niekto kto by mal chut a cas otestovat API


Odpovede: 10
Zobrazenia: 218


aha ok, tak potom daj teda vediet

 Fórum: PHP, ASP   Téma: API - ciselniky + niekto kto by mal chut a cas otestovat API


Odpovede: 10
Zobrazenia: 218


Vidim v db ze si pozeral, je to dostatocne napisane aj pre slabsieho programatora? Priklady tam su uvedene v php ale tak predpokladam ze ak by sa chcel napojit niekto v inom jazyku tak by to z toho mal vsetko zistit ako na to, ci?

Popritom ked tak mozes otestovat este https://www.realitneponuky.sk/...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: API - ciselniky + niekto kto by mal chut a cas otestovat API


Odpovede: 10
Zobrazenia: 218


expresado skus teda, vyskusaj rovno aj registraciu https://www.realitneponuky.sk/registracia zvol realitna kancelaria, fyzicka osoba nema pristup k api

po prihlaseni sa najdes api dokumentaciu tu https://www.realitneponuky.sk/profil/api-rozhranie

 Fórum: Ostatné programy   Téma: Monitorovanie webstranok


Odpovede: 2
Zobrazenia: 94


taky program urcite neexistuje, jediny kto moze vediet zmeny cien su weby ako heureka a jej podobne weby a aj to len pri eshopoch ktore tam su zaregistrovane a poskytuju nejaky format produktov....jedine riesenie je si najst programatora ktory ti toto naprogramuje a bud od danych eshopov ziskas neja...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: API - ciselniky + niekto kto by mal chut a cas otestovat API


Odpovede: 10
Zobrazenia: 218


Ok diky, niekedy snad na konci tyzdna by som to mohol mat spravene co sa api rozhrania a dokumentacie tyka, tak ti poslem ss s pristupom. Statisiky riesim len jednoduche pri praci s pridavanim, editovanim a mazanim. Logovanie mam spravene pre cely system globalne, ale len ak nastane nejaky problem, ...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: ako zistit response externej URL [vyriešené]


Odpovede: 4
Zobrazenia: 44


testuj ci na vystupe je nieco co sa pri kazdom natiahnuti tej url nachadza a ak sa to tam nachadza, tak vies ze tam su data ktore chces, ak to tam nie je tak siahnes po zozname z db, mozno nerozumiem ze s cim mas presne problem...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: ako zistit response externej URL [vyriešené]


Odpovede: 4
Zobrazenia: 44


pouzivaj timeout

Kód:
curl_setopt($ch, CURLOPT_CONNECTTIMEOUT, 0);
curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 10); //pocet sekund


no a potom testuj ci mas data na vystupe ci nie a ak nie tak sa siahnes po zozname z db

//tu mas k errorom http://php.net/manual/en/function.curl-error.php

 Fórum: Krčma   Téma: OffTopYc za lebšju gramatyku


Odpovede: 2529
Zobrazenia: 51631


zmazal som ho ja, on sa nezmazal, s nim som zobral aj vsetky jeho temy co vytvoril, aby niekto v jeho temach necakal od neho na odpoved

 Fórum: Krčma   Téma: OffTopYc za lebšju gramatyku


Odpovede: 2529
Zobrazenia: 51631


Presne tak, asi sa prestahoval ne nejake jeho nove forum, viem len ze tu uz nechce ani pachnut kvoli drevennym .I. neviem co tym sledoval, viem ja? vie on? snad sa tam bude citit lepsie :)

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: DNS 1.1.1.1


Odpovede: 3
Zobrazenia: 121


Cloudflare by mohol byt teoreticky rychlejsi, nevidel som nikde ziadny test, ale kvoli jeho velkosti by mohol byt asi rychlejsi ako Google dns co je 8.8.8.8 8.8.4.4

http://www.news.sk/rss/link/2018/04/622316/cloudflare-spustil-verejny-dns-server-1-1-1-1-o-par-milisekund-zrychli-internet/

co je dns...

 Fórum: Operačné systémy Microsoft   Téma: Ako spustit Bitlocker Windows 10


Odpovede: 3
Zobrazenia: 113


Mam na svojom kompe TPM mobul a disky sifrovane pomocou bitlockeru a ziadny problem to nie je.

tu mas trebars postup ako na to https://www.windowscentral.com/how-use-bitlocker-encryption-windows-10

 Fórum: Krčma   Téma: OffTopYc za lebšju gramatyku


Odpovede: 2529
Zobrazenia: 51631


janof nema co opravovat, cize bug to nie je, je prec a tak to aj zostane natrvalo, nezaujima ma

 Fórum: Krčma   Téma: OffTopYc za lebšju gramatyku


Odpovede: 2529
Zobrazenia: 51631


Som sa preratal, siel som pozriet kamaratov navychod, zobral som pipu a kupil som dva 15l sudy, pernstejn a plzen, pernstejn sme vychlastali za asi 6 hodin a plzen este zostalo asi 10 piv, teraz som dal na ranajky dve s kamaratom a uz musim hladat kde sa tu na vychodze da zohnat keg :-D

 Fórum: Krčma   Téma: Ako vyzerá vaša plocha?


Odpovede: 535
Zobrazenia: 20414


 Fórum: Perl, Python, Ruby, CGI   Téma: Python vs PHP


Odpovede: 2
Zobrazenia: 85


Ok diky, aj som si myslel ze najdolezitejsie je prave to stiahnutie stranky a ten balast okolo nie je az tak narocny. Parsovanie ani nie je moc narocne, vytahujem odtial len par dat, ulozim a skript ide dalej, len ma zaujimalo ze ci by to cez python neslo rychlejsie...nevedel som ze ci sa oplati kvo...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: API - ciselniky + niekto kto by mal chut a cas otestovat API


Odpovede: 10
Zobrazenia: 218


Robim si API od zakladu, nepouzivam na to ziadne megalomanske kniznice, cize cele od piky. Staram sa o jedno API kam pristupuje vyse sto firiem, dve android aplikacie, ale dane api som len prebral, nerobil som ho, cize robim v nom len upravy, popripade opravujem chyby, takze to robim prvy krat. Star...

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: VPS s velkym poctom ip /24


Odpovede: 2
Zobrazenia: 71


Vedel by niekto o niecom kde sa da objednat vps kam mozem prikupit aspon 50 roznych /24 ip adries? Za lacny peniaz samozrejme. Pouzivam ovh kde sa da k jednemu vps kupit 16 + 1 ip cize spolu 17ip na vps a da sa objednavat po jednej ip a v podstate skoro trafit, resp zaplatim za par ip navyse, ktore ...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: htaccess z http na https - problem


Odpovede: 4
Zobrazenia: 46


Tak prva chyba co tam mas je podmienka v druhom riadku RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\. tam ma byt nazov domeny bud s www, bez www, alebo subdomena, nie len www.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: htaccess z http na https - problem


Odpovede: 4
Zobrazenia: 46


Kód:
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} !=www.domena.sk
RewriteRule ^.*$ https://www.domena.sk/$0 [R=301,NE,L]
RewriteCond %{HTTP:X-Forwarded-Proto} !https
RewriteRule .* https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [R=301,L]


skus

 Fórum: Zvuk   Téma: Tvorba hudby pri minimálne 10tich reproduktoroch - pomoc


Odpovede: 23
Zobrazenia: 322


M_i_s_o píše:
Jasne ze je to technicky mozne, ale ako to budu zucasneny pocuvat?

no ono to je skor urcene na nieco ine, nie na tento divny napad, ale mozne to je, akurat ze to stoji trosku viac ako to riesit

 Fórum: Kôš   Téma: forum


Odpovede: 1
Zobrazenia: 21


co tak pozeram google cache ze co to je, tak zjavne pozatvarali zlodejov, tu warezacke weby neriesime a je nam jedno ze nefunguju, nech je ten dovod akykolvek ;)

 Fórum: Poskytovatelia internetu   Téma: Orange optický internet


Odpovede: 2
Zobrazenia: 88


Mam ho uz rok a pol ci tak nejako a nevypadol mi ani raz, rychlosi su stale rovnake ako down 250mbps tak aj up 100mbps nikdy sa mi nestalo ze by mi nieco kleslo
Stránka: 1 z 407 [ Vyhľadávanie našlo 12184 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF