[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
vypis adresara

Registrovaný: 04.12.07
Prihlásený: 05.11.15
Príspevky: 347
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Internet
NapísalOffline : 16.12.2009 18:11 | vypis adresara

Zdravím...

Stiahol som kompletný kód na výpis adresára.
Ale tento php kód neobsahuje ochranu, myslim tym prihlasením a aby chranilo data.
Stiahol som toto : http://www.bitfolge.de/snif-en.html.

Na zaciatok dokumentu som vrazil:

Kód:
session_start();

if ($_SESSION["loged"]!=ano):
  echo('Ahoj, prihlas sa...');
break;
endif;

a v kazdom priecinku mam index.php s tymto kodom:

Kód:
dir = dirname($_SERVER["PHP_SELF"]);
$pathArr = explode("/",$dir);

$path = $_GET["path"];
$path = str_replace("../","",$path);
if ($path[0]=='/')
   $path = substr($path,1);

$subDirectory = $pathArr[count($pathArr)-1]."/".$path;

Header("Location: ../?path=".$subDirectory);


Takze ked napisem nazov priecinku do prehladaca, zobrazi sa to, co nevyhovuje v prvej podmienke(to co hlavnemu indexu)...
Ale ked do prehliadaca napisem presnu adresu tohoto suboru, stiahne ho...
Mohli by ste mi poradit, ako urobit to, ze po rucnom zadani adresy subora nestiahne, ale aby napisalo to, co nevyhovuje podmienke?

ďakujem za kazdu radu.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
vypis adresara

Registrovaný: 17.07.08
Prihlásený: 24.01.13
Príspevky: 143
Témy: 37 | 37
NapísalOffline : 16.12.2009 18:27 | vypis adresara

umiestni do daneho adresara subor .htaccess s obsahom Deny From All


_________________
PC: Procesor: INTEL Core i7-860, grafika: MSI R4890 Cyclone OC, 1GB DDR5, doska: Gigabyte GA-P55-UD3R, zdroj: Fortron 700W Everest 700 80+, RAM: 2x2GB Corsair XMS3 DHX
Offline

Užívateľ
Užívateľ
vypis adresara

Registrovaný: 04.12.07
Prihlásený: 05.11.15
Príspevky: 347
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Internet
Napísal autor témyOffline : 16.12.2009 18:35 | vypis adresara

no, lenze ja chcem tu stranku hostovat na free serveri, kde .htaccess nefunguje...
Existuje este nejaky iny sposob?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
vypis adresara

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 16.12.2009 22:25 | vypis adresara

skus sa pohrat s pravami k suborom/adresarom alebo si tie subory uloz mimo adresarovu strukturu webu...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 4 ] 


vypis adresara



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis obsahu adresára

v PHP, ASP

8

1339

29.04.2009 16:59

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] rekurzivny vypis adresara

v PHP, ASP

12

562

22.03.2009 22:45

Kiwwiaq

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis obsahu adresara podla regularneho vyrazu

v PHP, ASP

0

120

23.11.2012 17:52

quark

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba v scripte na výpis adresára

v PHP, ASP

4

272

27.11.2009 21:17

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis adresára cez PHP + Ochrana heslom

v Články

3

2455

27.04.2008 14:42

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie adresára

v PHP, ASP

6

750

09.12.2009 16:39

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP odstranenie adresara

v PHP, ASP

4

233

03.03.2012 17:49

phodinux

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Gnome - zasifrovanie adresara

v Operačné systémy Unix a Linux

0

169

28.02.2010 20:16

SkyHiRider

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypisanie korenoveho adresara

v PHP, ASP

11

358

29.11.2007 20:38

vl4kn0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena prav adresara

v Operačné systémy Unix a Linux

2

343

30.05.2011 22:17

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zamedzenie pristupu do adresara

v Operačné systémy Microsoft

0

65

18.09.2014 23:22

Nanosonda

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie adresara vo VB6

v Delphi, Visual Basic

5

490

03.03.2012 0:03

imrich

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nahodny obrazok z adresara

v PHP, ASP

3

306

06.05.2009 23:39

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie adresara s právami

v PHP, ASP

3

379

11.10.2010 18:12

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

full acces do win7 adresara

v Operačné systémy Microsoft

1

156

05.09.2011 11:49

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako prejst z podadresara do adresara

v PHP, ASP

9

327

24.03.2010 17:40

rooobertek



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF