[ Príspevok: 1 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 30.06.07
Prihlásený: 31.01.17
Príspevky: 66
Témy: 39 | 39

Ako riesite, ked chcete vypisat obsah adresara (netreba rekurzivne) s pomocou RegexIterator triedy - teda za pouzitia regularneho vyrazu?

mam takyto kod:

Kód:
$di = new DirectoryIterator($directory);
foreach ($di as $item) {
      $result[] = $item;
}
return $result;


tento kod funguje spravne pretoze chcem aby vratil pole objektov triedy SplFileInfo

ked vsak spravim toto:

Kód:
$di = new DirectoryIterator($directory);
$ri = new RegexIterator($di, $regex, RegexIterator::GET_MATCH);
foreach ($ri as $item) {
      $result[] = $item;
}
return $result;


tento kod sice vrati pole len vyhovujucich suborov resp. adresarov ale nie ako objekt triedy SplFileInfo

chcel by som to poriesit tak aby to aj v pripade ze pouzijem regularny vyraz vratilo pole objektov triedy SplFileInfo.

Verim ze to uz niekto riesil a bol by som vdacny keby ste mi povedali kde robim problem.

Dakujem


 [ Príspevok: 1 ] 


Vypis obsahu adresara podla regularneho vyrazu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis obsahu adresára

v PHP, ASP

8

1338

29.04.2009 16:59

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis adresara

v PHP, ASP

3

359

16.12.2009 22:25

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] rekurzivny vypis adresara

v PHP, ASP

12

562

22.03.2009 22:45

Kiwwiaq

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba v scripte na výpis adresára

v PHP, ASP

4

271

27.11.2009 21:17

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis adresára cez PHP + Ochrana heslom

v Články

3

2453

27.04.2008 14:42

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis obsahu z databazy - pole text

v Databázy

5

833

11.10.2009 15:12

kudzo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyhľadávanie podľa obsahu súbora vo Windows 7.

v Operačné systémy Microsoft

0

115

13.07.2012 11:36

filip.bielik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis z databazy podla kriteria

v Databázy

5

659

15.07.2008 20:44

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis z databazy podla veku

v PHP, ASP

2

305

22.10.2007 0:53

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis podľa stĺpca z MySQL

v PHP, ASP

6

196

04.11.2012 21:14

xxx9955

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis textu podla vybranej polozky v selecte

v JavaScript, VBScript, Ajax

5

264

06.02.2010 22:41

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomocou reg. vyrazu - male pismena

v PHP, ASP

24

718

14.08.2008 1:03

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Regulárne výrazy - všetko okrem výrazu

v PHP, ASP

3

193

10.04.2012 21:44

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

WIN7-usporiadanie podla typu a zaroven podla datumu

v Operačné systémy Microsoft

1

337

10.10.2011 17:16

Logik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Intel žalovaný za používanie výrazu "Dual Core&quo

v Novinky

3

227

07.09.2007 19:45

cdman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie adresára

v PHP, ASP

6

750

09.12.2009 16:39

Ďuri



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF