tomxi - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 5 [ Vyhľadávanie našlo 143 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: PHP, ASP   Téma: uploadify -> error 500 internal


Odpovede: 2
Zobrazenia: 405


Bohuzial nic.

access_log:
127.0.0.1 - - [03/Mar/2012:21:55:21 +0100] "POST /zverejnovanie/admin/upload_file.html HTTP/1.1" 500 1176

 Fórum: PHP, ASP   Téma: uploadify -> error 500 internal


Odpovede: 2
Zobrazenia: 405


Zdravim, snazim sa pouzit uploadify k uploadu na server (localhost), script mam v PHPcku. Ked dam uploadovat tak to hodi HTTP error: 500. V danej funkcii ktorou uploadujem som dal setko do /* */ takze nemyslim ze je chyba v mojom scripte.
Nemam ziaden mod_security, cesty su dane urcite dobre. php.i...

 Fórum: Operačné systémy Unix a Linux   Téma: fedora 16 crash


Odpovede: 0
Zobrazenia: 179


Zdravim, zacalo sa mi dost casto stavat, ze sa killnu vsekty programy a fedora si vynuti opatovne prihlasenie do systemu. Najcastejsie sa to tyka firefoxu (Adobe Flash som skusil zakazat) ale uz sa mi to deje aj inokedy. Nemate niekto nejake napady?

 Fórum: Ostatné   Téma: kalkulacka


Odpovede: 3
Zobrazenia: 192


no.. som na Informatike.. ale mame tu dost elektrotechnickych predmetov

 Fórum: Ostatné   Téma: kalkulacka


Odpovede: 3
Zobrazenia: 192


Zdravim,
rad by som nejaku kalkulacku pokryvajuce potreby studenta Technickej skoly (Fyzika, Obvody, pripadne derivacie/integraly, komplexne cisla samozrejme). Nemam paru v akej cenovej kategorie sa taketo "stroje" pohybuju. Budem rad za kazdy navrh ;)

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: wchar.h v Eclipse


Odpovede: 3
Zobrazenia: 261


Nasiel som wchar.h. Ale ten priecinok, kde sa nachadza uz je zahrnuty defaultne.

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: wchar.h v Eclipse


Odpovede: 3
Zobrazenia: 261


Zdravim, snazim sa pracovat s wchar.h kniznicou v eclipse. Ale eclipse mi vyhadzuje error
Symbol 'WEOF' could not be resolved
Symbol 'wint_t' could not be resolved
Zarazajuce na tom je, ze ked ho dam zkompilovat tak to cele funguje. A s wchar_t to akosi problem nema.

Eclipse mam najnovsiu ve...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: osetrenie nespravnej hodnoty pri scanf


Odpovede: 5
Zobrazenia: 316


citam ako citam .. akosi mi to nedochadza :/ nejaka rad by nebola?

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: osetrenie nespravnej hodnoty pri scanf


Odpovede: 5
Zobrazenia: 316


viem co vracia.. ale ak bude vstup "1.0bb" tak mi to donekonecna nacitava stale to 1.0

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: osetrenie nespravnej hodnoty pri scanf


Odpovede: 5
Zobrazenia: 316


zdravim, mam kod
double loaded = 0.0;

while(scanf("%lf", &loaded) != EOF)
{
...
}


avsak ked bude na vstupe nejaky neciselny znak.. trebars "ff" tak ten cyklus nikdy neskonci a stale bude nacitavat len prvu hodnotu.. ako to osetrovat?

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: bug Gmail


Odpovede: 2
Zobrazenia: 183


bohuzial .. hladal som ale neda sa s nimi spojit priamo nijak :/ teda aspon som to nenasiel..

 Fórum: Sieťové a internetové programy   Téma: bug Gmail


Odpovede: 2
Zobrazenia: 183


Zdravim,
nestretli ste sa niekto s tym ze ked posielate spravu z Gmail do Gmail tak to prijemcovi hodi do SPAMu? :/ uz ma to neskutocne stve a nedokazem s tym nic spravit (a nie nepouzival som mail na hromadne spravy ani nic podobne)

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: string v C = segmentation fault


Odpovede: 1
Zobrazenia: 165


Uz som retardovany z tych stringov v tom jazyku.. dokaze mi niekto vysvetlit preco to chce raz char * raz char ** a raz const char* ? a k tomu este & pri tom..

mam kratucky program a ono mi to po zadani textu hodi segmentation fault:
char *wu = "";
scanf("%s", wu...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Zistenie či je čislo vacsie ako ULONG_MAX


Odpovede: 9
Zobrazenia: 531


spravil som to s tym cislom vydelenim desiatimi :) vdaka

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Zistenie či je čislo vacsie ako ULONG_MAX


Odpovede: 9
Zobrazenia: 531


som si toho vedomy. nepotrebujem aby to fungovalo presne takto. ja len potrebujem zistit ktore z dvoch cisel je vacsie.. ci ULONG_MAX ci cislo

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Zistenie či je čislo vacsie ako ULONG_MAX


Odpovede: 9
Zobrazenia: 531


Zdravim,
mam usek kodu kde nacitavam cez getchar nejake cele čislo, problem je, ze mi nefunguje porovnanie či nie je to čislo vacsie ako ULONG_MAX.


unsigned long int cislo = 0;
while (true)
{
char c = getchar();

if (c == '\n' || c == EOF)
break;

if ((...

 Fórum: Ovládače   Téma: asus n53 nefunkčny mikrak cez jack


Odpovede: 2
Zobrazenia: 295


mikrofon tam je, ale nereaguje

 Fórum: Ovládače   Téma: asus n53 nefunkčny mikrak cez jack


Odpovede: 2
Zobrazenia: 295


Zdravim,
nechce mi fungovat mikrak na booku. Interny mikrofon funguje normalne avsak akonahle tam dam mikrak od mojich sluchadiel (speedlink fellow) tak proste nefunguje. Som si isty ze mikrak je v poriadku. Ovladače mam original z DVD od compu (realtek HD).

 Fórum: Ostatné   Téma: sluchadla 20-30eur


Odpovede: 2
Zobrazenia: 314


Zdravim,
zhanam nejake mušle. Primarne budu použivane na hudbu, ale chcem aby mali aj mikrofon. Cenova kategoria 20-30eur.

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: kopirovany text zo stranky


Odpovede: 2
Zobrazenia: 315


Zdravim,
ako sa da dosiahnut aby po skopirovani textu zo stranky (ctrl+c) sa neskopiroval len ten text, ale stale napriklad aj "citajte viac na:..." ako to maju na SME.sk ?

 Fórum: Ostatné   Téma: web s online filmami


Odpovede: 4
Zobrazenia: 434


trocha špecialny pripad by bol ak by obsah nahravali samotny ľudia a ty by si nechal zodpovednosť na nich..
i v tomto pripade ale plati že ak niekto nahlasi nelegalny obsah tak sa musi okamžite zmazať

 Fórum: PHP, ASP   Téma: dvojite pripocitanie


Odpovede: 1
Zobrazenia: 294


Zdravim,
predpokladam ze som uz z toho sedenia pri PC totalne zblbol, ale:

$price = trim($_GET['price']);
$hash = trim($_GET['hash']);

$query = mysql_query('SELECT * FROM sms WHERE user_hash = "'.$hash.'" LIMIT 1', $conn);
if(mysql_num_rows($query)...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Váš najobľúbenejší PHP framework


Odpovede: 71
Zobrazenia: 3532


Ano ak maš čas a zaplatia ta za to tak to bude mensia zataz pre server (sice, ale ani to nemusi byt stale pravda).

Vyhoda frameworkov spočiva hlavne v rychlosti vytvarania aplikacie. A casto odbremenuju od nudnej trivialnej roboty.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Váš najobľúbenejší PHP framework


Odpovede: 71
Zobrazenia: 3532


Citácia:
Myslíte, že je to v poriadku? Skutočne je to dobrý nápad pri obrovských projektoch?


Pouzivat PHP pri obrovskych projektoch nie je dobry napad...

 Fórum: Obchody, reklamácie a právo   Téma: potrebujem zivnost?


Odpovede: 7
Zobrazenia: 593


akurat budem mat 18 (viem ze zivnost je az od 18)

 Fórum: Obchody, reklamácie a právo   Téma: potrebujem zivnost?


Odpovede: 7
Zobrazenia: 593


Zdravim,
chystam sa na jeden internetovy projekt. Boli by tam urcite sluzby za peniaze. (pre predstavu, napriklad ako ma pokec.sk balicky plus)
Platby by prebiehali cez paypal (v podstate vsetky tranzakcie by sli cez paypal). Potrebujem na to nejaku zivnost ci nieco podobne? Mimochodom, som este s...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Váš najobľúbenejší PHP framework


Odpovede: 71
Zobrazenia: 3532


povedal by som ze ten skok uz taky extremny nebude.. ten cas skor nacitavalo zakladne kniznice frameworku..

Co pozeram na nete tak dost uznavaju Yii framework - ma v sebe graficky creator modelu a ine..

 Fórum: PHP, ASP   Téma: extends in codeigniter


Odpovede: 28
Zobrazenia: 868


ospravedlnujem sa, nespravne som pochopil co DeeJay3 chce

 Fórum: PHP, ASP   Téma: extends in codeigniter


Odpovede: 28
Zobrazenia: 868


viacnasobne dedenie v PHP nie je podporovane, avsak da sa to obist
http://www.google.sk/search?q=multiple+inheritance+php

 Fórum: Ostatné   Téma: wifi router


Odpovede: 1
Zobrazenia: 133


Zdravim,
hladam na nete nejaky lacnejsi wifi router (je to len pre byt takze dosah moc velky byt zasa nemusi), no neviem ako je to s IPv6 adresami.. podla toho co som cital tak to zas nie je tak vzdialena buducnost a teda nechcem kupovat router, ktory IPv6 nezvladne.

Dakujem za rady ;)
Stránka: 1 z 5 [ Vyhľadávanie našlo 143 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF