[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba v scripte na výpis adresára

Registrovaný: 04.12.07
Prihlásený: 05.11.15
Príspevky: 347
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Internet
NapísalOffline : 27.11.2009 20:42 | chyba v scripte na výpis adresára

Zdravím...
Na nete som našiel skript na výpis adresára.
Skúšam ho na lokále, v pohode funguje. Dám ho na web, y vypisuje mi tam dve chyby.


Citácia:
Warning: dir(adresar\) [function.dir]: failed to open dir: No such file or directory in /home/free/webovka.eu/m/maturita/root/www/adresar.php on line 16

Fatal error: Call to a member function Read() on a non-object in /home/free/webovka.eu/m/maturita/root/www/adresar.php on line 19


Mozte mi povedat, ze preco mi to vypisuje ?
ďakujem.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba v scripte na výpis adresára

Registrovaný: 31.05.09
Prihlásený: 02.06.17
Príspevky: 562
Témy: 37 | 37
Bydlisko: BegyBen
NapísalOffline : 27.11.2009 20:43 | chyba v scripte na výpis adresára

Pretoze taky priecinok na serveri nemas aky pozadujes


Offline

Čestný člen
Čestný člen
chyba v scripte na výpis adresára

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 27.11.2009 20:58 | chyba v scripte na výpis adresára

Kód:
dir(adresar\)
To spatne lomitko tam co robi? Hod sem cely kod. Vacsina serverov pouziva niektory s Unixovych OS, kde sa na oddelovanie adresarov pouziva / miesto \.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
chyba v scripte na výpis adresára

Registrovaný: 04.12.07
Prihlásený: 05.11.15
Príspevky: 347
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Internet
Napísal autor témyOffline : 27.11.2009 21:09 | chyba v scripte na výpis adresára

Kód:
$adresar=Dir("adresar\\");


$tmp=$adresar->Read();
$tmp=$adresar->Read();

while($polozka=$adresar->Read())
 {
echo "<a href=\"adresar\\$polozka\">$polozka</a><br>";
 }
$adresar->Close();


to som si typol, ale nvm co znamena druha chyba...


Offline

Čestný člen
Čestný člen
chyba v scripte na výpis adresára

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 27.11.2009 21:17 | chyba v scripte na výpis adresára

Zmen "adresar\\" na "adresar/". Aj ta druha chyba by mala zmiznut.


 [ Príspevkov: 5 ] 


chyba v scripte na výpis adresára



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis adresara

v PHP, ASP

3

359

16.12.2009 22:25

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis obsahu adresára

v PHP, ASP

8

1345

29.04.2009 16:59

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] rekurzivny vypis adresara

v PHP, ASP

12

562

22.03.2009 22:45

Kiwwiaq

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis obsahu adresara podla regularneho vyrazu

v PHP, ASP

0

120

23.11.2012 17:52

quark

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis adresára cez PHP + Ochrana heslom

v Články

3

2455

27.04.2008 14:42

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba v Scripte-nezobrazuje foto

v PHP, ASP

5

354

06.10.2007 12:25

newboy1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

navigacne bublinky v scripte

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

127

06.12.2013 18:00

Lessik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kniha o action scripte a flashi

v Ostatné

1

325

21.09.2008 16:03

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie adresára

v PHP, ASP

6

750

09.12.2009 16:39

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena prav adresara

v Operačné systémy Unix a Linux

2

343

30.05.2011 22:17

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Gnome - zasifrovanie adresara

v Operačné systémy Unix a Linux

0

169

28.02.2010 20:16

SkyHiRider

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypisanie korenoveho adresara

v PHP, ASP

11

358

29.11.2007 20:38

vl4kn0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP odstranenie adresara

v PHP, ASP

4

233

03.03.2012 17:49

phodinux

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zamedzenie pristupu do adresara

v Operačné systémy Microsoft

0

65

18.09.2014 23:22

Nanosonda

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nahodny obrazok z adresara

v PHP, ASP

3

308

06.05.2009 23:39

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie adresara vo VB6

v Delphi, Visual Basic

5

491

03.03.2012 0:03

imrich



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF