[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vytvorenie adresára

Registrovaný: 02.10.09
Prihlásený: 14.05.16
Príspevky: 28
Témy: 13 | 13
NapísalOffline : 06.12.2009 7:43 | Vytvorenie adresára

Ahoj... no chcel by som sa spýtať či sa dá spraviť niečo takéto..... Spravil som fotoalbum k jednej stránke. Keďže tam nikto ani nevie čo je to html, rád by som bol keby mali vlastný upload obrázkov do toho albumu cez maličkú administráciu napríklad. Lenže nové zložky v albume sa vytvárajú pridaním nového adresára na ftp (čiže keď vytvorím na ftp nový adresár s názvom "My spolu" vo fotoalbume vznikne nový album s názvom "My spolu".). Tak isto to funguje aj u fotiek. Chcel by som teda spraviť niečo také že by si mohli nahrávať fotky cez administráciu, a pred tým by museli určiť do ktorej zložky ich chcú nahrať. Ak by tam taká zložka nebola tak aby si ju mohli cez tú administráciu na tom ftp vytvoriť....
Ako som hľadal tak som hľadal tak nič som nenašiel, preto neviem či sa to dá lebo niečo také som ešte nerobil alebo či som len zle nehľadal.... To by sa dalo ale problém je v tom, že nemajú databázu takže všetky tie programy čo som tam nahádzal musia byť bez použitia databázy a to už je koniec...Ak niekto niečo také má poradte alebo kde to nájsť alebo čo... Ďakujem...


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Vytvorenie adresára

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 06.12.2009 8:57 | Vytvorenie adresára

S cim mas konkretne problem? Vypisat obsah adresara mozes pomocou scandir(), novy adresar vytvaras pomocou mkdir(), ak nevies spravit upload, pouzi google, par tem o tom je aj tu na fore.


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Vytvorenie adresára

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 06.12.2009 10:44 | Vytvorenie adresára

Jednoduché. V administrácii bude možnosť vytvoriť novú galériu - keď ju pomenujú a dajú vytvoriť, tak sa ti na FTP vytvorí nový adresár.
A potom pri uploade fotiek iba vyberú galériu, do ktorej chcú nahrávať a automaticky to bude dávať do toho adresára.


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vytvorenie adresára

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 06.12.2009 12:13 | Vytvorenie adresára

shaggy, a v priapde safe mode?
ked vlastnikom je apache, tak nemozem zapisovat do adresara ani ak je chmod 777.
a este aj vzdy, ked som nastavil chmod na 777, tak skutocny bol 775. tak som nastavil umask na 0 a potom uz bol chmod777. ale stale neslo zapisovat do adresara.
da sa to nejako obist?
nepotrebujem to uz, ale tak ma to zaujima, ci sa to da spravit


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Čestný člen
Čestný člen
Vytvorenie adresára

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 06.12.2009 12:24 | Vytvorenie adresára

Emer, o toto som sa zaujimal aj ja. Malo by to ist nejak cez ftp_ funkcie.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Vytvorenie adresára

Registrovaný: 02.10.09
Prihlásený: 14.05.16
Príspevky: 28
Témy: 13 | 13
Napísal autor témyOffline : 09.12.2009 16:15 | Vytvorenie adresára

Shaggy: Presne tak som to myslel... Upload viem spraviť len neviem vytvoriť ten nový priečinok, aby sa to zapísalo na ftp do určitej zložky.....


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Vytvorenie adresára

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 09.12.2009 16:39 | Vytvorenie adresára

mkdir()


 [ Príspevkov: 7 ] 


Vytvorenie adresára



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie adresara vo VB6

v Delphi, Visual Basic

5

490

03.03.2012 0:03

imrich

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie adresara s právami

v PHP, ASP

3

379

11.10.2010 18:12

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis adresara

v PHP, ASP

3

359

16.12.2009 22:25

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis obsahu adresára

v PHP, ASP

8

1339

29.04.2009 16:59

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Gnome - zasifrovanie adresara

v Operačné systémy Unix a Linux

0

169

28.02.2010 20:16

SkyHiRider

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypisanie korenoveho adresara

v PHP, ASP

11

358

29.11.2007 20:38

vl4kn0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PHP odstranenie adresara

v PHP, ASP

4

233

03.03.2012 17:49

phodinux

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena prav adresara

v Operačné systémy Unix a Linux

2

343

30.05.2011 22:17

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nahodny obrazok z adresara

v PHP, ASP

3

306

06.05.2009 23:39

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] rekurzivny vypis adresara

v PHP, ASP

12

562

22.03.2009 22:45

Kiwwiaq

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zamedzenie pristupu do adresara

v Operačné systémy Microsoft

0

65

18.09.2014 23:22

Nanosonda

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

full acces do win7 adresara

v Operačné systémy Microsoft

1

156

05.09.2011 11:49

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako prejst z podadresara do adresara

v PHP, ASP

9

327

24.03.2010 17:40

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis obsahu adresara podla regularneho vyrazu

v PHP, ASP

0

120

23.11.2012 17:52

quark

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba v scripte na výpis adresára

v PHP, ASP

4

272

27.11.2009 21:17

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis adresára cez PHP + Ochrana heslom

v Články

3

2455

27.04.2008 14:42

stenley



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF