[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.03.07
Prihlásený: 04.07.14
Príspevky: 344
Témy: 97 | 97
NapísalOffline : 05.10.2007 14:28 | Chyba v Scripte-nezobrazuje foto

Nazdarek. Potreboval by som poradit s jednym scriptom. Totiz, neviem prist na chybu..Vstupny formular funguje no po odoslani sa vystupna stranka zobrazila (po odoslani formulara s fotkou), ale nezobrazilo mi v nej fotky. Nadpis, popis, alt obrazka ano... ale samotne foto nie...(CHMOD je nastaveny na 777)
Tu je script s ktorym mam problem:

Kód:
<?php
if ($ok) {
$subor = "a_" . date("Ymd_Gis") . ".html";
$fp = fopen($subor, "w")
     or die("nie je mozne vytvorit subor!");

fwrite($fp, "<h1 align=center>$album</h1>\n");
fwrite($fp, "<p align=center><i>$popis</i></p>\n<p>\n");
fwrite($fp, "<p><p align=center>\n");
for ($i = 1; $i <= 5; $i++) {
 $fotka = "fotka" . $i;
$fotka_name = $fotka . "_name";
$fotka_type = $fotka . "_type";
$fotka_size = $fotka . "_size";
$popis = "popis" . $i;
if ($$fotka_type=="image/jpeg" ||
    $$fotka_type=="image/pjpeg" ||
    $$fotka_type=="image/gif" ||
    $$fotka_type=="image/x-png") {
 copy($$fotka, "./photos/{$$fotka_name}");
 fwrite($fp, "<table align=left><tr><td align=center>");
 fwrite($fp, "<a href=\"./photos/{$$fotka_name}\"
               target=\"foto\">");
 fwrite($fp, "<img src=\"./photos/{$$fotka_name}\"
              alt=\"Fotografia\" border=0 width=300></a>
               </td></tr>\n");
 fwrite($fp, "<tr><td align=center><i>{$$popis}</i>\n");
 fwrite($fp, "</table>");
}
if ($i==3) fwrite($fp, "<br clear=left>\n");
}
fwrite($fp, "</p>\n");
fclose($fp);
Header("Location: $subor");
}
else {
?>

<form action="<?php echo $PHP_SELF ?>" method="post"
              enctype="multipart/form-data">
<table>
<tr><td><b>Album:</b></td><td><input type="text" size="25" name="album"></td></tr>
<tr><td><b>Popis:</b></td><td><input type="text" size="25" name="popis"></td></tr>
</table>
<table border=1>
<tr><th>Fotky</th><th>Subor</th><th>Popis</th></tr>
<tr><td>1</td><td><input type="file" name="fotka1"></td>
 <td><input type="text" name="popis1" size="50"></td></tr>
<tr><td>2</td><td><input type="file" name="fotka2"></td>
 <td><input type="text" name="popis2" size="50"></td></tr>
<tr><td>3</td><td><input type="file" name="fotka3"></td>
 <td><input type="text" name="popis3" size="50"></td></tr>
<tr><td>4</td><td><input type="file" name="fotka4"></td>
 <td><input type="text" name="popis4" size="50"></td></tr>
<tr><td>5</td><td><input type="file" name="fotka5"></td>
 <td><input type="text" name="popis5" size="50"></td></tr>
</table>
<input type="submit" name="ok" value="Vlozit">
</form>
<?php } ?>



Vie mi niekto pomoct, poradit?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Chyba v Scripte-nezobrazuje foto

Registrovaný: 24.01.07
Prihlásený: 14.01.13
Príspevky: 76
Témy: 6 | 6
Bydlisko: KE
NapísalOffline : 06.10.2007 0:45 | Chyba v Scripte-nezobrazuje foto

neviem ci dobre pozeram ale nechyba ti nahodou format obrazka ?
Kód:
<img src=\"./photos/{$$fotka_name}\" alt=\"Fotografia\" border=0 width=300>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.03.07
Prihlásený: 04.07.14
Príspevky: 344
Témy: 97 | 97
Napísal autor témyOffline : 06.10.2007 9:53 | Chyba v Scripte-nezobrazuje foto

No to ja tiez neviem... :-) Ale nestaci mu len "fotka_name"? Ved ked vyhovuje fotka jednemu z parametrov pri vkladani, tak potom by malo byt jedno pri zobrazovani fotky, aky je to format(myslim z tych 4 predvolenych)...Alebo nie...?


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Chyba v Scripte-nezobrazuje foto

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 06.10.2007 10:04 | Chyba v Scripte-nezobrazuje foto

jesne ze ti tam chyba format


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.03.07
Prihlásený: 04.07.14
Príspevky: 344
Témy: 97 | 97
Napísal autor témyOffline : 06.10.2007 11:20 | Chyba v Scripte-nezobrazuje foto

A ako by to teda malo byt spravne? Staci to len upravit len v tomto riadku:

<img src=\"./photos/{$$fotka_name}\" alt=\"Fotografia\" border=0 width=300>

alebo aj niekde inde?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.03.07
Prihlásený: 04.07.14
Príspevky: 344
Témy: 97 | 97
Napísal autor témyOffline : 06.10.2007 12:25 | Chyba v Scripte-nezobrazuje foto

No uz som to opravil... Netrebalo zadavat ziadny parameter $foto_type.
Chyba bola niekde inde...V prikaze : copy($$fotka, "./photos/{$$fotka_name}");
bolo treba zmenit adresar kde ma ukladat obrazky...Cize v adresari photos som si vytvoril podadresar obrazok a len upravil nasledujuce dva prikazi:
copy($$fotka, "./obrazok/{$$fotka_name}");
fwrite($fp, "<img src=\"./obrazok/{$$fotka_name}\"
alt=\"Fotografia\" border=0 width=300></a>
</td></tr>\n");


A uz to fachci


 [ Príspevkov: 6 ] 


Chyba v Scripte-nezobrazuje foto



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako spolu napaliť foto +video z dig.foto

v Video programy

0

754

04.03.2007 12:18

ičko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chyba 101 (net::ERR_CONNECTION_RESET): Neznáma chyba.

v Sieťové a internetové programy

0

2394

26.02.2011 11:36

000kiko000

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

foto

v Grafické programy

8

854

10.01.2008 23:24

br4n0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Foto

v Grafické programy

5

1815

25.03.2006 8:25

Pufo Callo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Foto tlaciaren

v Ostatné

1

1407

20.06.2009 19:04

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dig. Foto

v Mobilné zariadenia

2

373

31.10.2008 8:35

chup44

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Digital foto

v Ostatné

8

162

14.01.2015 16:08

Icehammer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Foto navody

v Mobilné zariadenia

7

668

13.06.2009 13:46

marzo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

foto galeria

v Redakčné systémy

5

621

31.01.2008 8:31

webmaster001

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Foto problém

v Smartfóny a tablety

2

145

02.09.2012 11:05

marek09041

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

foto skener

v Ostatné

0

240

16.09.2009 15:07

delete

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Dig. Foto

v Ostatné

6

330

29.05.2010 10:20

Kentaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Foto galeria

v JavaScript, VBScript, Ajax

1

236

23.01.2010 12:32

pilná lama glama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Foto galéria

v Webdesign

3

459

11.04.2010 16:03

pa3ick

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ohodnoďte moje foto

v Mobilné zariadenia

4

1145

28.05.2005 7:39

Lukas[CZE]

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

obnova mazanych foto

v Pamäte

9

299

17.07.2009 22:11

McDog



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF