[ Príspevkov: 5 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 28.10.11
Prihlásený: 16.04.14
Príspevky: 6
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 02.03.2012 12:31 | PHP odstranenie adresara

Zdravim, vedel by mi niekto poradit ako odstranit adresar ale nie prazdny,
dany adresar ktory chcem odstranit obsahuje este jeden adresar a vtom dalsom su este obrazky, chcel by som to odstranit cele naraz ako nato? dakujem za kazdy radu a napad :)

upload_img/adresar_na_odstranenie/dalsie_adresare/obrazky/


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.09.08
Prihlásený: 14.11.17
Príspevky: 225
Témy: 74 | 74
Bydlisko: Michalovce
NapísalOffline : 02.03.2012 12:41 | PHP odstranenie adresara

A co takto skusit google?? To ta nenapadlo??
google, alebo skus toto Smazání adresáře (prázdný i se soubory)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP odstranenie adresara

Registrovaný: 26.01.11
Prihlásený: 29.01.14
Príspevky: 121
Témy: 4 | 4
Bydlisko: Praha
Vek: 84
NapísalOffline : 02.03.2012 12:48 | PHP odstranenie adresara

Je viacero možností. Asi najjednoduchšie je zavolať systémový príkaz rm, ktorý zmaže celý priečinok aj s obsahom.

Citácia:
system("rm -rf $priecinok");


Iná možnosť je napísať si rekurzívnu funkciu, ktorá bude postupne mazať všetko. Tá by bola tiež dosť jednoduchá, nakoľko treba iba rozlišovať medzi priečinkom [is_dir() => rmdir()] a súborom [!is_dir() => unlink()]. Google je tvoj kamarát, takýchto rekurzívnych funkcií nájdeš veľa. :)


_________________
Keď vylúčime nemožné, všetko čo zostane, nech je akokoľvek nepravdepodobné, musí byť správne. (Sherlock Holmes)
Offline

Čestný člen
Čestný člen
PHP odstranenie adresara

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5447
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 03.03.2012 11:00 | PHP odstranenie adresara

phodinux - to asi na Windows hostingu fungovať nebude, však? ;)


_________________
Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
PHP odstranenie adresara

Registrovaný: 26.01.11
Prihlásený: 29.01.14
Príspevky: 121
Témy: 4 | 4
Bydlisko: Praha
Vek: 84
NapísalOffline : 03.03.2012 17:49 | PHP odstranenie adresara

fakt... sory, windows som nemal pustený vyše roka :)
ešte pred to pridať podmienku na zistenie OS... nezaručujem funkčnosť, neotestoval som :D

Citácia:
if (strtoupper(substr(PHP_OS, 0, 3)) == "WIN") { $rm = "rmdir /S /Q " }
else { $rm = "rm -rf " }

system($rm . $priecinok);


_________________
Keď vylúčime nemožné, všetko čo zostane, nech je akokoľvek nepravdepodobné, musí byť správne. (Sherlock Holmes)
 [ Príspevkov: 5 ] 


PHP odstranenie adresara



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Výpis adresára cez PHP + Ochrana heslom

v Články

3

2455

27.04.2008 14:42

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako na download celeho adresara v php?

v PHP, ASP

4

406

02.05.2007 20:48

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

.htaccess - odstranenie index.php z url

v Ostatné

3

1038

18.10.2009 16:08

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis adresara

v PHP, ASP

3

359

16.12.2009 22:25

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie adresára

v PHP, ASP

6

750

09.12.2009 16:39

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Gnome - zasifrovanie adresara

v Operačné systémy Unix a Linux

0

169

28.02.2010 20:16

SkyHiRider

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena prav adresara

v Operačné systémy Unix a Linux

2

343

30.05.2011 22:17

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

výpis obsahu adresára

v PHP, ASP

8

1345

29.04.2009 16:59

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypisanie korenoveho adresara

v PHP, ASP

11

358

29.11.2007 20:38

vl4kn0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nahodny obrazok z adresara

v PHP, ASP

3

308

06.05.2009 23:39

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[VYRIESENE] rekurzivny vypis adresara

v PHP, ASP

12

562

22.03.2009 22:45

Kiwwiaq

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie adresara vo VB6

v Delphi, Visual Basic

5

491

03.03.2012 0:03

imrich

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zamedzenie pristupu do adresara

v Operačné systémy Microsoft

0

65

18.09.2014 23:22

Nanosonda

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie adresara s právami

v PHP, ASP

3

379

11.10.2010 18:12

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

full acces do win7 adresara

v Operačné systémy Microsoft

1

156

05.09.2011 11:49

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako prejst z podadresara do adresara

v PHP, ASP

9

327

24.03.2010 17:40

rooobertek



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF