[ 404 tém ] 1, 2, 3, 4, 5 ... 9
 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Oznámenia
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Pravidlá - čítajte pozorne pred založením témy

Je zakázané zakladať témy na vypracovanie celej vašej úlohy do školy. Tým nie je myslené to, že sa nemôžete na niečo opýtať čo...

0

1522

22.05.2008 19:49

JanoF

Témy
Žiadne neprečítané príspevky

Komponenta AcroPdf

Dobrý deň, v aplikácii v D6 som začal používať komponentu AcroPdf, ktorá mi umožňuje načítať pdf súbor, aktualizovať ho a aj...

1

119

21.04.2016 22:30

jasug

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi a WinExec

Dobrý deň, poprosím o radu pri riešení môjho programátorského problému v D6. Mám aplikáciu, v ktorej stlačením butonu...

3

83

15.02.2016 22:36

jasug

Žiadne neprečítané príspevky

ošetrenie vstupu

Robím zadanie v object pascale a neviem ako mám ošetriť nezadanie čísla do editu mohli by ste mi poradiť prosím? Ďakujem vopred

22

238

12.12.2015 21:11

camarovk19

Žiadne neprečítané príspevky

farba

Ako urobím takýto farebný prechod ako je na obrázku? V Lazaruse(Object Pascal)

10

177

09.10.2015 14:09

camarovk19

Žiadne neprečítané príspevky

sústredné kruhy

Zdravím potrebujem potrebujem pomôcť s úlohou z informatiky Napíšte program ktorý pri stlačení tlačidla vykreslí 10 sústredných...

6

181

29.09.2015 15:40

camarovk19

Žiadne neprečítané príspevky

Vlajky v Delphi 7

Zdravím, robím "úlohu" do školy na INF a máme urobiť vlajku Poľska, Nemecka a Švajčiarska cez Delphi 7. A ja to...

5

161

05.06.2015 23:04

Miso122

Žiadne neprečítané príspevky

VBA Code pre otvorenie Word súboru inak

Nazdar fóraci, hľadám návod ako otvoriť word súbor kódom VBA....jasné že všade sa dočítam, že je to takto: Set wordapp =...

0

157

09.03.2015 14:46

robeno67

Žiadne neprečítané príspevky

Com Port v Delphi

Ahoj. chcem sa spýtať aký je princíp odosielania dát na seriový port. Jedná sa mi o to, že mam pripojený prístroj a v delphi...

0

71

08.01.2015 12:31

beni017

Žiadne neprečítané príspevky

Diakritika a BDE

Dobrý deň, poprosil bz som o pomoc pri vyriešení môjho problému. Mám aplikáciu v D6, ktorá používa BDE, na notebooku s OS WINXP...

1

75

18.11.2014 22:41

jasug

Žiadne neprečítané príspevky

Ako dať program z Visual Basic na pracovnú plochu?

Urobil som si vlastný program cez Visual Basic chcem ho dať zverejniť a dať možnosť aby si ho niekdo mohol stiahnuť na Ulož to...

1

93

08.11.2014 22:26

shiro

Žiadne neprečítané príspevky

Vstup hodnot do TEdit

Dobrý deň, pozná niekto vlastnosť alebo metódu, ako zabezpečiť vstup hodnôt do komponenty TEDit v D6 z pravej strany do ľava...

2

85

02.11.2014 22:04

jasug

Žiadne neprečítané príspevky

Visual Studio 2012 - designer

Dobrý deň, vždy keď skompilujem program v C# a spustím ho tak po vypnutí programu mi nechce načítať Designer. Zobrazuje mi túto...

2

160

06.08.2014 17:54

focko

Žiadne neprečítané príspevky

memo + edit + textak

potrebujem vediet či sa dá spraviť niečo takéto: mam *.txt súbor vo vnutri su napr. v riadku hodnoty 50 60 70 načitam texták do...

12

254

06.07.2014 13:57

beni017

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi a W8

Dobrý deň, potrebujem informáciu o náročnosti prechodu aplikácii v D6 pod WinXP na Windows 8 64-bit, niečo som vyguglil, ale...

1

87

30.06.2014 23:03

chrono

Žiadne neprečítané príspevky

Excel, vyhladavacie makro

Dobry den, Potrebujem napisat makro do excelu ktore bude splnat viac poziadaviek 1) vyhladavat text v texte // potrebujem aby...

2

197

10.06.2014 21:26

bartimeus

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi / Lazarus - Form fixed

Zdravim, ako nastavim v lazaruse fixnu poziciu formu? Svoje property ma definovane. Len v aplikacii moze uzivatel mysou menit...

1

86

12.05.2014 1:02

F3RY

Žiadne neprečítané príspevky

Lazarus OOP smernik

Zdravim. Robim 3D model v lazaruse, a natrafil som na dost skaredy problem. Vyzera to tak, ze ak mam pole objektov, pascal tie...

0

133

30.03.2014 1:56

F3RY

Žiadne neprečítané príspevky

Lazarus-zmena pozadia pracovnej plochy a i.

Zdravím, v Lazaruse programujem len pár týždňov. Zatial viem pár príkazov a pár veci, ale potreobal by som s niečim pomôcť:...

6

216

07.02.2014 16:01

X-Martined

Žiadne neprečítané príspevky

Vytvorenie vlastneho grafu

Nazdar borci Mam tu jednu pre mna neriesitelnu ulohu (v tomto pripade ani neviem ako by som zacal), tak som velmi zvedavy ci mi...

1

101

07.02.2014 15:21

apacu

Žiadne neprečítané príspevky

Lazarus - diakritika

Zdravim, mame za ulohu v skole zrobit ako projekt neaku hru, ja som dostal osemsmerovku lenze mam tu jeden problem cez ktory sa...

6

287

02.01.2014 9:31

BX

Žiadne neprečítané príspevky

Visual Basic premenná public

z toho kódu sa pokúšam dostať hodnotu cez premennú aby som sňou mohol ďaľej pracovať Public joXpoz As Integer Public joYpoz As...

0

83

04.12.2013 11:40

Karo88

Žiadne neprečítané príspevky

Lazarus - Symbolický odkaz

Ahojte chcem sa vás spýtať Lazarus mi stále vyhadzuje pri spúšťaní napísaného programu že: Súbor je symbolický odkaz. Mám...

0

96

08.10.2013 18:33

David22

Žiadne neprečítané príspevky

FastReport a Master-detail

Dobrý deň, pracujem v D6 a začal som robiť zostavy v FR4 v databáze dBase M-D vzťahom 1:N, zostava je nesprávna, ak k záznamu v...

0

80

14.09.2013 11:21

jasug

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi - prázdny edit

čo mám spraviť, že keď mám v programe tri edity ale užívateľ ich nemusí všetky vyplniť, aby nevypisovalo chybu ? napr.: chcem...

2

124

08.09.2013 1:29

nBXXL

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi 7 - novšií vzhľad

dá sa nejak spraviť aby som mal v Delphi7 tlačítka ako sú vo win8 a nie tie staré? a aj radiobuttony, checkboxy, atď...

2

163

13.08.2013 8:49

shiro

Žiadne neprečítané príspevky

Modern UI pages

Dobrý deň, robím aplikáciu vo Visual Basic 2012, ktorá by mala obsahovať niekoľko stránok /pages/ a potrebujem, aby na hlavnej...

0

71

02.08.2013 22:42

focko

Žiadne neprečítané príspevky

Zistenie aktualneho prvku pola - stringrid

Zdravim, nepracoval tu niekto v Lazaruse so Stringrid? Potreboval by som zistit aktualny prvok dynamickeho pola. Vdaka :)

2

162

13.06.2013 23:20

Gregi555

Žiadne neprečítané príspevky

Visual Basic 2010 a windows 8 problem

Caute vytvoril som si program z visual basicom uz dlchsi cas robievam ale ked niejaky uzivatel windows 8 si stiahne program...

0

101

17.04.2013 17:42

22rony11

Žiadne neprečítané príspevky

Ako testovat ukoncenie aplikacie

Zdravim, chcel by som napisat program ktory by mi odmeral v ms cas ako dlho bezi ina aplikacia, problem je ze neviem ako...

1

159

29.03.2013 18:14

BX

Žiadne neprečítané príspevky

Test pritomnosti aplikacie

Dobrý večer, v aplikácii vytvorenej v D7 pracujem s komponentami pre Word, Excell a pod.. Problém vznikne, ak na počítači sa...

1

94

10.03.2013 18:42

BX

Žiadne neprečítané príspevky

Delphi-kalkulačka

Čaute robím na kalkulačke do školy. V podstate ju mám hotovú ale chcel by som vedieť ešte pár vecí ktoré sme zatiaľ nebrali....

17

602

02.03.2013 10:18

expoox

Žiadne neprečítané príspevky

Programovanie - skuska - edit

Chcela by som vas poziadat, 31.01 mam posledny termin skusky, programujem vo velkom ale vela veci mi nie je jasnych, nechcem...

1

266

29.01.2013 0:49

Gregi555

Žiadne neprečítané príspevky

Microsoft Visual Studio 2012 vs 2010

Mám starý 2008 a chcel by som prejsť na nejaký z tých novších, oplatí sa 2012 pred 2010 alebo nie, lepšie povedané či sa vôbec...

1

138

28.01.2013 15:23

XOLOO

Žiadne neprečítané príspevky

Dvojrozmerne pole

Mám problém s týmto programom. Tá podmienka nieje nikdy splnená a ja neviem prečo potrebjem pomôcť var a:array...

2

293

22.01.2013 22:50

Gregi555

Žiadne neprečítané príspevky

Lazarus - premenne v OOP

Zdravim, mohol by mi niekto prosim vysvetlit, ako sa pracuje s premennymi v triede? Premenna je deklarovana v triede, a v...

19

404

11.01.2013 17:04

F3RY

Žiadne neprečítané príspevky

Visual basic 6 Ruská azbuka cyrilika.

Ahoj te všetci, prosím vás robím project. Kde si formulár načíta z .txt čku informácie napísané. V ruskom jazyku. A aj keď som...

10

898

21.12.2012 22:21

imrich

Žiadne neprečítané príspevky

Pomoc pri FastReporte

Dobrý večer, poprosil by som o pomoc pri mojej počiatočnej bitke s FastReportom 4.0. Potrebujem v Reporte do komponenty Text...

0

87

15.12.2012 0:11

jasug

Žiadne neprečítané príspevky

DELPHI - spracovanie velkeho suboru

Ahojte. Mam problem pri spracovani velkeho CSV suboru. Pri jeho importovani to StringGridu (cca 25000 rekordov) je app...

0

129

14.12.2012 8:22

Gregi555

Žiadne neprečítané príspevky

Lazarus - časovač prosim o pomoc.

Chcela by som vas poziadat o radu, resp pomoc.Mam urobit toto: Napíšte program, ktorý bude postupne zapĺňať plochu štvorčekmi...

5

432

05.12.2012 8:33

BX

Žiadne neprečítané príspevky

Polia - lazarus programovanie pomoooc

Mám napisat program, ktorý naplní polia vysky a sirky náhodnými hodnotami z intervalu a vedľa seba nakreslí 6 obdĺžnikov. Šírky...

3

341

28.11.2012 14:00

BX

Žiadne neprečítané príspevky

Lazarus - rotate Image

Zdravim, pokusam sa otocit obrazok, pomocou sin, cos, ale neprekresli ho vobec. procedure...

3

227

12.11.2012 23:50

F3RY

Žiadne neprečítané príspevky

obrazok v delphi

hojte. dám windowstate na max a pridám image, natiahnem don obrázok a ked to spustím tak chcem aby obrázok sa roztiaholl na...

8

659

09.11.2012 16:08

F3RY

Žiadne neprečítané príspevky

Lazarus a Win CE

Vie mi niekto poradit ako na lazaruse uspesne rozbehat cross kompilaciu ? Mam tam nahrate vsetko co treba ale nejde to a...

0

118

25.10.2012 14:26

jbakos

Žiadne neprečítané príspevky

pomoc pri CreateDir

Dobrý deň, potreboval by som pomôcť pri mojom začiatočníckom probléme.Používam príkaz CreateDir a ak dám za paramater presne...

5

197

05.10.2012 19:43

jasug

Žiadne neprečítané príspevky

Vytvorenie EXE súboru v delphi

Zdravím,.. potreboval by som poradiť: V programe v Delphi, používam rôzne obrázky a chcel by som vedieť, či sa dá vytvoriť v...

1

289

05.08.2012 12:54

Fico

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Zapíš a otvor....

Pls neviete poradit ako v delphi nieco zapisat a potom otvorit ???Napr text pls DIKI MOC :lol: :lol:

2

206

25.07.2012 18:31

Ďuri

Žiadne neprečítané príspevky

Win 7 x64 -> Delphi

Zdravím, chcel by som sa spýtať aké delphi zvoliť na win 7čke x64. Pokial viem, tak je jedno, lebo delphi aj tak robí 32bit...

9

741

11.06.2012 22:00

Fico

Žiadne neprečítané príspevky

Pomoc s Visual studio 2010 (SÚRNE)

Ja by som potreboval poradit ako mám naprogramovat vo visual studio 2010 aplikaciu kde ked kliknem napriklad na...

0

193

09.06.2012 15:50

SAMLA

Žiadne neprečítané príspevky

Registre s VB6

chcem sa opytat, ci sa da cez objektove programovanie vo VB6 naprogramovat aby som mohol menit udaje v registroch ? priklad...

7

551

06.05.2012 22:01

imrich

Žiadne neprečítané príspevky

vygenerovanie text. dokumentu, v com?

potrebujem nieco, co by mi vygenerovalo textovy dokument s danym retazcom znakov, kde by sa menili iba cisla (v priklade...

1

291

28.04.2012 18:10

Fico

 [ 404 tém ] 1, 2, 3, 4, 5 ... 9


Delphi, Visual Basic



Skočiť na:  

Powered by phpBB 3.x.x © 2005 - 2016 PCforum, webhosting by WebSupport, secured by GeoTrust, edited by JanoF