[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.02.09
Prihlásený: 08.09.11
Príspevky: 62
Témy: 16 | 16
Bydlisko: trnava
NapísalOffline : 06.05.2009 20:27 | nahodny obrazok z adresara

chcel by som nahodny obrazok s adresara teraz to mam takto
Kód:
<div id="image4" style="position:absolute; overflow:hidden; left:313px; top:266px; width:105px; height:79px; z-index:11"><a href="images/Baby/Baby/album/index.html"><img src="images/Baby/Baby/album/slides/zuzka.jpg" alt="BABY" width=105 height=79 border=0></a></div>


tak ze ked pride navstevnik na stranku tak zo zlozky images/Baby/Baby/album/slides/ sa mi nacital nahodny obrazok ,,staci ked mi niekdo upravi ten kod :) dakujem :)


Offline

Čestný člen
Čestný člen
nahodny obrazok z adresara

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 06.05.2009 20:41 | nahodny obrazok z adresara

Pomocou scandir() alebo glob() si vytriedis vsetky obrazky z daneho adresara a pomocou array_rand() vyberies lubovolny z nich.
Mohol si sa aspon trochu posnazit, kym si zalozil temu.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 16.02.09
Prihlásený: 08.09.11
Príspevky: 62
Témy: 16 | 16
Bydlisko: trnava
Napísal autor témyOffline : 06.05.2009 21:57 | nahodny obrazok z adresara

no ja by som sa posnazil to aj najst aj spravit len momentalne mam dost problemov v skole a musim sa moc ucit a nemam ani cas sem prist a nie to este nieco na PC robit tak ale potreboval by som to


Offline

Správca fóra
Správca fóra
nahodny obrazok z adresara

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 06.05.2009 23:39 | nahodny obrazok z adresara

Kód:
<?php
$dir = "images/Baby/Baby/album/slides/";
if($arrPhoto = glob($dir."*.jpg")) {
   echo $arrPhoto[array_rand($arrPhoto)];
}
?>


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
 [ Príspevkov: 4 ] 


nahodny obrazok z adresara



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

náhodný obrázok / čítanie z priečinku

v JavaScript, VBScript, Ajax

8

957

06.03.2009 11:01

djsulo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

náhodný text

v PHP, ASP

2

587

06.01.2009 22:30

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nahodny banner

v PHP, ASP

12

428

17.06.2008 16:47

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Náhodný text

v Ostatné

1

885

13.09.2006 7:45

VLADIS007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Náhodný reštart PC

v Ostatné

7

349

01.09.2008 21:03

Gyrxiur

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nahodny vyber banneru

v PHP, ASP

6

329

24.08.2007 11:34

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Obrázok na obrázok

v HTML, XHTML, XML, CSS

3

252

16.02.2010 16:04

Abhorrens

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis adresara

v PHP, ASP

3

359

16.12.2009 22:25

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytvorenie adresára

v PHP, ASP

6

750

09.12.2009 16:39

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nahodny vyber z dtb

v Databázy

5

509

01.06.2009 12:02

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Náhodný prechod do spánku

v Notebooky a netbooky

2

90

16.09.2015 11:59

lomjan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nahodny vyber z databazy

v Databázy

3

619

03.05.2010 7:53

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Náhodný text s odkazom

v PHP, ASP

2

505

11.04.2009 20:50

pkrajnak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zmena prav adresara

v Operačné systémy Unix a Linux

2

343

30.05.2011 22:17

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypisanie korenoveho adresara

v PHP, ASP

11

358

29.11.2007 20:38

vl4kn0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Gnome - zasifrovanie adresara

v Operačné systémy Unix a Linux

0

169

28.02.2010 20:16

SkyHiRider



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF