[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 22.02.09
Prihlásený: 30.09.13
Príspevky: 113
Témy: 41 | 41
NapísalOffline : 25.02.2012 11:47 | Mazanie riadkov

Ahojte, môžem sa spýtať ako v MySQL uchovám posledných 10 záznamov.

Jednoducho uchovať vždy prvých 10 aktuálnych záznamov a zvyšné zmazať :).

( keď robím online status panel, aby nemuselo čuchrať medzi 151343 uživteľmi, tak mám len proste online záznamník kde sa zapisujú online a postačí ak uchovám prvých 10 zvyšných zmažem)

Ďakujem za odpovede vopred :).


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 29.10.08
Prihlásený: 30.07.12
Príspevky: 933
Témy: 2 | 2
NapísalOffline : 03.03.2012 21:29 | Mazanie riadkov

truncatni tabulku a zapisuj do novej, ked vnej mas 10 zaznamov tak jedenacty updatni miesto 1 a potom zase 12ty za 2 a takto rotuj .


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Mazanie riadkov

Registrovaný: 16.07.07
Prihlásený: 06.08.18
Príspevky: 1215
Témy: 88 | 88
NapísalOffline : 09.03.2012 21:33 | Mazanie riadkov

alebo jednoduchy insert, pridas novy zaznam a nasledne zmazes s najmensim ID ...


_________________
NB: MacBook Pro 13 Retina
Mobil: BlackBerry Classic
Konzola: Xbox One
 [ Príspevkov: 3 ] 


Mazanie riadkov



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mazanie riadkov

v PHP, ASP

6

445

22.11.2007 10:23

vl4kn0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mazanie riadkov cez PHP v MySQL

v PHP, ASP

6

594

12.02.2012 14:26

pepo808

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vyznacovanie riadkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

14

498

22.06.2009 12:25

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zlomy riadkov

v PHP, ASP

2

337

07.07.2009 0:58

jurov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tabulka farba riadkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

533

12.10.2008 20:28

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odstranenie prazdnych riadkov

v PHP, ASP

7

1489

12.03.2008 22:09

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zlúčenie riadkov titukov

v Video programy

0

169

03.06.2016 12:51

Pablo Montero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

textarea - zalomovanie riadkov

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

1089

09.09.2009 23:38

Wicky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

počet riadkov v súbore

v PHP, ASP

1

609

29.06.2009 19:40

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pocet riadkov 2 tabuliek

v Databázy

8

1248

16.10.2008 13:39

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis textarea do riadkov

v PHP, ASP

2

503

01.10.2009 19:44

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis prvych troch riadkov

v Databázy

4

635

30.06.2009 14:58

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

excel - pomoc - posun riadkov

v Ostatné programy

3

1791

20.07.2009 12:12

PaloPa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C scitavanie slov riadkov a pismen

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

656

29.11.2008 18:40

neutronmind

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mazanie

v PHP, ASP

6

444

02.11.2007 20:06

Flety

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Príkaz na 2 a viac riadkov - C

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

7

272

01.10.2015 6:21

Lessik



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF