[ Príspevkov: 2 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
počet riadkov v súbore

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
Vek: 24
NapísalOffline : 29.06.2009 19:26 | počet riadkov v súbore

Ahojte neviete ako zistiť počet riadkov v súbore ako počítať \n

ďakujem


Offline

Čestný člen
Čestný člen
počet riadkov v súbore

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 29.06.2009 19:40 | počet riadkov v súbore

Kód:
sizeof(file('./cesta/k/suboru.ext'))


 [ Príspevkov: 2 ] 


počet riadkov v súbore



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pocet riadkov 2 tabuliek

v Databázy

8

1169

16.10.2008 13:39

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mazanie riadkov

v PHP, ASP

6

405

22.11.2007 10:23

vl4kn0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zlomy riadkov

v PHP, ASP

2

301

07.07.2009 0:58

jurov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vyznacovanie riadkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

14

470

22.06.2009 12:25

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mazanie riadkov

v Databázy

2

280

09.03.2012 21:33

sedlák

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

textarea - zalomovanie riadkov

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

1062

09.09.2009 23:38

Wicky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zlúčenie riadkov titukov

v Video programy

0

115

03.06.2016 12:51

Pablo Montero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tabulka farba riadkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

493

12.10.2008 20:28

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odstranenie prazdnych riadkov

v PHP, ASP

7

1320

12.03.2008 22:09

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

excel - pomoc - posun riadkov

v Ostatné programy

3

1665

20.07.2009 12:12

PaloPa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis textarea do riadkov

v PHP, ASP

2

482

01.10.2009 19:44

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis prvych troch riadkov

v Databázy

4

617

30.06.2009 14:58

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hľadanie v súbore

v PHP, ASP

5

249

13.12.2011 18:26

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mazanie riadkov cez PHP v MySQL

v PHP, ASP

6

543

12.02.2012 14:26

pepo808

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C scitavanie slov riadkov a pismen

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

641

29.11.2008 18:40

neutronmind

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strtoint v subore pascal

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

19

227

03.06.2013 23:06

BX



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF