[ Príspevkov: 2 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
počet riadkov v súbore

Registrovaný: 20.03.08
Prihlásený: 08.03.17
Príspevky: 596
Témy: 149 | 149
Bydlisko: Houston, Texas
NapísalOffline : 29.06.2009 19:26 | počet riadkov v súbore

Ahojte neviete ako zistiť počet riadkov v súbore ako počítať \n

ďakujem


Offline

Čestný člen
Čestný člen
počet riadkov v súbore

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4062
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 29.06.2009 19:40 | počet riadkov v súbore

Kód:
sizeof(file('./cesta/k/suboru.ext'))


 [ Príspevkov: 2 ] 


počet riadkov v súbore



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pocet riadkov 2 tabuliek

v Databázy

8

1215

16.10.2008 13:39

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mazanie riadkov

v PHP, ASP

6

414

22.11.2007 10:23

vl4kn0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zlomy riadkov

v PHP, ASP

2

324

07.07.2009 0:58

jurov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vyznacovanie riadkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

14

488

22.06.2009 12:25

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mazanie riadkov

v Databázy

2

296

09.03.2012 21:33

sedlák

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

textarea - zalomovanie riadkov

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

1080

09.09.2009 23:38

Wicky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zlúčenie riadkov titukov

v Video programy

0

148

03.06.2016 12:51

Pablo Montero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tabulka farba riadkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

514

12.10.2008 20:28

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odstranenie prazdnych riadkov

v PHP, ASP

7

1446

12.03.2008 22:09

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

excel - pomoc - posun riadkov

v Ostatné programy

3

1723

20.07.2009 12:12

PaloPa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vypis textarea do riadkov

v PHP, ASP

2

499

01.10.2009 19:44

1daemon1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis prvych troch riadkov

v Databázy

4

630

30.06.2009 14:58

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hľadanie v súbore

v PHP, ASP

5

268

13.12.2011 18:26

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Strtoint v subore pascal

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

19

291

03.06.2013 23:06

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Riadky v subore.txt

v PHP, ASP

3

257

28.05.2009 9:12

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Assembler - čísla v súbore

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

11

560

18.12.2007 9:17

majo-majo



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF