[ Príspevkov: 7 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Mazanie

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 16.08.16
Príspevky: 4124
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
NapísalOffline : 02.11.2007 17:06 | Mazanie

Mam takyto skript:
Kód:
<ul>
<?
$vybrat=mysql_query("select * from o_mne");
while($zobrazit=mysql_fetch_array($vybrat)):?>

<li><?echo $zobrazit["nazov"];?>: <?echo $zobrazit["hodnota"];?></li>

<?endwhile?>

</ul>
a chcem tam pridat nejake tlacitko aby po kliknuti nan by sa mi vymazal prislusny riadok, cize taketo nieco:
Kód:
<ul>
<?
$vybrat=mysql_query("select * from o_mne");
while($zobrazit=mysql_fetch_array($vybrat)):?>

<li><?/*Tu by bolo to tlacitko a vyberalo by hodnoty z tohto*/echo $zobrazit["nazov"];?>: <?echo $zobrazit["hodnota"];/*az potialto*/?></li>

<?endwhile?>

</ul>
dufam ze sa taketo nieco bude dat. THX


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 05.06.12
Príspevky: 419
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Humenné
NapísalOffline : 02.11.2007 19:05 | Mazanie

Ked chces vymazat prislusny riadok tak to tak nejako - ja to urobim odkazom dufam ze z toho si ves urobit to tlacidlo - neuviedol si ze tam je id co je dolezite:

Skript na vybranie riadkov
Kód:
<?
$vybrat=mysql_query("select * from o_mne");

while($zobrazit=mysql_fetch_array($vybrat)):

echo $zobrazit["nazov"]."".$zobrazit["hodnota"]."<a href = \"zmaz.php?id=".$zobrazit["id"]."\">Zmaz riadok</a>";

endwhile;
?>

Skript na zmazanie cize tu to bude zmaz.php
Kód:
<?
connect udaje
mysql_query("delete from o_mne where id = '".$_GET["id"]."'");
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Mazanie

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 16.08.16
Príspevky: 4124
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 02.11.2007 19:13 | Mazanie

jaaj dik, takto ma to nenapadlo :)


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 05.06.12
Príspevky: 419
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Humenné
NapísalOffline : 02.11.2007 19:15 | Mazanie

inac dobra vec to


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Mazanie

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 16.08.16
Príspevky: 4124
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 02.11.2007 19:59 | Mazanie

jj to vem a myslim ze takto by sa to dalo urobit(resp. pomocou toho) aj upravovanie, nie?


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.08.07
Prihlásený: 05.06.12
Príspevky: 419
Témy: 61 | 61
Bydlisko: Humenné
NapísalOffline : 02.11.2007 20:06 | Mazanie

jj tak som to urobil aj ja pomocou toho takym stylom super vec ked ju ves dobre vyuzivat :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Mazanie

Registrovaný: 26.11.06
Prihlásený: 16.08.16
Príspevky: 4124
Témy: 317 | 317
Bydlisko: HE/BA
Napísal autor témyOffline : 02.11.2007 20:06 | Mazanie

ok tak idem na to


_________________
Desktop: CASE: Cooler Master Centurion 532 MB: ASUS P5Q PRO Turbo CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@2,4GHz FSB 1066MHz RAM: A-Data Vitesta 2×2GB 800MHz Cl 4-4-4-12 2T GPU: PowerColor PCS+ HD6950 HDD: Seagate Barracuda 500GB 7200rpm ODD1: LG DVD+/-RW + LS(PATA) ODD2:LG DVD+/-RW(SATA) PSU: LCD: DELL U2414M 24" 1920x1200
 [ Príspevkov: 7 ] 


Mazanie



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mazanie riadkov

6

365

22.11.2007 10:23

vl4kn0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mazanie mysql tabulky

7

514

05.12.2007 10:13

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

cron mazanie obrazkov

1

204

04.02.2009 12:26

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mazanie zaznamu z databazy

6

259

31.01.2012 13:09

pecado

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mazanie obrazkov z FTP

10

346

21.10.2007 18:28

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mazanie riadkov cez PHP v MySQL

6

509

12.02.2012 14:26

pepo808

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mazanie vybratej ponuky z DB a jeho súčastí z adresára?

12

975

01.08.2006 0:46

mokus



Powered by phpBB 3.x.x © 2005 - 2017 PCforum, webhosting by WebSupport, secured by GeoTrust, edited by JanoF