coldak - Témy
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 9 [ Vyhľadávanie našlo 444 výsledkov ]

 Témy  Autor  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Knihy, knihy, knihy, čítam, čítaš, čítame

Tu píšte všetky knihy, ktoré odporúčate, alebo hľadáte nejakú knihu, alebo si neviete vybrať, treba poradiť, atď. Nezakladajte...

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1 ... 5, 6, 7 ]

v HTML, XHTML, XML, CSS

Tominator

194

20461

12.06.2016 20:25

Daron

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

JAVA zaciatky

Zdravim vas chcel by som zacat s javou. Prostredie som si vybral eclypse. Mate pre mna nejake zaujimave stranky alebo rady...

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

Nanosonda

33

2927

23.05.2014 0:45

matwej

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Python alebo c++

dá sa v pythone naprogramovať všetko co aj v c++ alebo nie? je to v python-e o niečo lahšie alebo nie? čo by ste mi odporučili?

v Perl, Python, Ruby, CGI

Dark158

13

1183

25.06.2013 19:58

phodinux

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ochrana PHP skriptov a vy

Ako sa bránite proti PHP injection vo svojich skriptoch? Aké metódy sú podľa vás účinné? Taktiež, ako sa bránite proti...

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1 ... 4, 5, 6 ]

v PHP, ASP

pepek92

152

20072

05.03.2013 12:28

PepperSK

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Visual basic 6 Ruská azbuka cyrilika.

Ahoj te všetci, prosím vás robím project. Kde si formulár načíta z .txt čku informácie napísané. V ruskom jazyku. A aj keď som...

v Delphi, Visual Basic

imrich

10

1033

21.12.2012 22:21

imrich

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C: vykreslit trojuholnik z hviezdiciek

vytvorte program ,ktorý (pre daný počet hviezdičiek v poslednom riadku)na obrazovku vykreslí "trojuholník" takéhoto...

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

sado126

11

2845

23.10.2012 13:45

Xarxes

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Čím otvorím DBF súbor

Ahojte potreboval by som poradiť akým programom by som vedel editovať DBF súbor, ktorý prikladám v nasledovnom linku : Ide o...

v Databázy

m6692

18

4310

03.07.2012 19:29

marian_r

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

priehladnost

Dobry den, potreboval by so nieco urobiť v C# ale neviem sa pohnut. Mam hlavne okno a nato potrebujem dať vrstvu ktora by mala...

v Technológia .NET

dartanan

6

883

22.03.2012 16:54

Spixy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Clavicus - webdizajn

Zdravím osadenstvo tohto fóra. Rád by som sa s vami podelil o grafický návrh tejto stránky: rád si prečítam ako na vás vplýva,...

v Webdesign

Clavicus

28

2233

20.03.2012 21:28

Clavicus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mazanie riadkov

Ahojte, môžem sa spýtať ako v MySQL uchovám posledných 10 záznamov. Jednoducho uchovať vždy prvých 10 aktuálnych záznamov a...

v Databázy

Bokos

2

324

09.03.2012 21:33

sedlák

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Android programovanie

Hladal som na fore , na nete. I na tomto fore. Chcel by som zacat programovat Adroid aplikacie. Lenze problem vznika tam kde...

v Android, iOS, Windows Phone (Mobile)

anton

27

9425

22.02.2012 15:34

S-player

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vratenie zmien v DB

Zdravim, omylom som poslal do DB neuplny dotaz a urobilo to nieco co som nechcel. Je mozne nejak tuto poslednu zmenu vratit tak...

v Databázy

Johnnny

2

361

22.02.2012 9:54

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

CSS rozdielne zobrazenie IE, FF

Ahojte, kod je jednoduchy: border:solid 1px; height:20px; Viete mi pls niekto odpovedat na otazku, preco element...

v HTML, XHTML, XML, CSS

Dybbuk

5

270

20.02.2012 19:48

Dybbuk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hromadny import/update z XML

Zdravim, robim nieco na taky styl, ze mam XML subor s produktami a ja potrebujem denne aktualizovat DB na zaklade neho.. Teraz...

v Databázy

Blackshadow

4

323

20.02.2012 11:59

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Java maximum z 3 cisel

Mam zadanie : Zistite 2 maxima z pola a pouzite jeden cyklus for. Neviem si s tym radi . Tu je to co som vytvoril len problem...

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

maco121

1

264

18.02.2012 22:01

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pomoc s malym programom

zdravim. programovat vobec neviem... ani neviem ci som to dal do spravneho fora. iba trochu v html, php.. potreboval by som...

v Delphi, Visual Basic

zemepan

10

390

18.02.2012 21:51

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

chyba v kurzore

ahojte, potreboval by pomoct s kurzorom... skompilovat skompiluje ale na stranke nezobrazi: PROCEDURE automatickePriradenie IS...

v Databázy

bimbo34

3

239

16.01.2012 20:58

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pomoc - ako to naprogramovat ?

Zdravím, Nevedel som ako napísať názov temy.. Mám otázku robím program na vypocet kvadratikej rovnice. Chcem, aby uzivatel hned...

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

M4tros

5

310

01.12.2011 14:44

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

databazova uloha

ahojte k predmetu databazove systemy mam vypracovat databazu a vybral som si toto zadanie Sestavte program pro seznamovací...

v Databázy

Dogie21

8

428

27.11.2011 17:00

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako vytvorit AUTORUN

Caute sa... potreboval by som pomoct s autorunom...chcem vas poprosit o pomoc vo veci...potreboval by som vediet ako vytvorit...

v Ostatné

AvaReY

1

522

21.11.2011 23:41

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Update + subquery z tej istej tabuľky

Potreboval by som urobť taký update kde sa hodnota prepíše inou hodnotu z tej iste tabuľky. Asi takto: update table set...

v Databázy

camo

8

361

16.11.2011 15:54

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vyber z databazy mysql

Potrebujem urobit nieco take, ze z databazy vyberiem stlpec a z toho stlpca vyberiem hodnoty tak, ze kazdu iba raz a to vlastne...

v Databázy

susedx

9

502

15.11.2011 22:35

susedx

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mysql-vyhladavanie

Mám takýto problém: v databáze mám dve tabuľky napr. tabuľka A tá má stĺpce (a_ id , zlozenie). Druhá tabuľka napr. B má stĺpce...

v Databázy

lukas15

5

482

11.11.2011 15:55

GoodWill

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Aky jazyk si mam zvolit?

Caute, obraciam sa na Vas s mojim problemom. Chcel by som zacat s programovanim, no neviem aky jazyk si mam zvolit. Pre...

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

LEON

8

1089

10.11.2011 18:58

Reverser

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

filtrovanie obsahu z databazy

cawte poradte mi ako vyhladavate v databaze napriklad mam zariadenie ktore ma v stlpci "tovar" string napriklad...

v Databázy

DeeJay3

23

879

10.11.2011 15:47

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prehravanie zvuku v programe (delphi)

Cs mam mensi problem napisal som si casovac....nieje to najefektivnejsi kod ale bolo to narychlo no teraz by som tam chcel dat...

v Delphi, Visual Basic

Memorex88

3

379

09.11.2011 17:00

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

turbo pascal 64 bit

v skole mame nove pc, ale ked chcem pri nich sediet potrebujem do nich dostat turbo pascal 7.0 nasiel som iba navody ako ho...

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

kemperik

10

595

09.11.2011 8:56

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kniha o Py a SQL + Linux:spustenie sluzieb v urcenom poradi

Zdravím. Nechce sa mi zakladať do každej sekcie osobitnú tému, preto by som sa chcel popýtať niekoľko vecí tu, na jednom...

v Ostatné

RedBull_007

9

444

09.11.2011 8:10

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

multiple definition of main

do code blocks som si napisal jednoduchy program: #include <stdio.h> int main(void){ int n; int...

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

svejk

15

314

08.11.2011 21:29

street_punk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

[Delphi] Interaktivny graf

Robim jeden SW v Borland Delphi a potreboval by som vyriesit jeden problem. Jedna sa mi o to, ze v objekte StringGrid1 mam...

v Delphi, Visual Basic

vama

10

578

08.11.2011 16:19

vama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C program rovnostranny trojuholník

Čaute pls pls poradili by ste mi ako urobím aby ten trojuholník bol rovnostranný ? :) teraz vypadá takto: * *** ***** *******...

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

anonyimek

3

679

06.11.2011 21:37

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

čiary do kruhu v C

Zdravím, chcel by som poprosiť o radu, rád by som nakreslil čiary do kruhu, teda spoločný začiatok rôzny koniec, robí mi však...

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

fefiro

8

260

24.10.2011 21:22

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem s Header (Content-Type)

Nazdarek. Dnes som sa pokusal kreslit nejake obrazky pomocou GD kniznice, no narazil som na dost vazny problem..A to, ze mi...

v PHP, ASP

zaciatocnik

10

371

24.10.2011 17:46

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vytvorenie view

Caute :) mam mensi problem s vytvorenim view.... mam tabulky data_2010, januar, februar a do view by som potrebovala prepojit...

v Databázy

zdeniatqo

1

246

23.10.2011 15:53

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

IN v druhom stlpci

Ahojte. Mam problem s LEFT JOINom v ON : ON dept.dept_id IN (staff.dept_id) V dept_id mam napr. 1,3,4. Do uvahy...

v Databázy

Feko

7

276

10.10.2011 20:44

Feko

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

inštalacia oracle databazy

Zdravím, stiahol som oracle databazu 11g x64 relase 2 neviem si rady s jej nainštalovaním vyhodilo mi error: File not found...

v Databázy

Vikinger

4

864

08.10.2011 19:41

Vikinger

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Delphi : Edit nacitanie cisel

Zdravim chcel by som sa opytat ci mi niekto poradi ... potrebujem nacitavat do array cisla ktorych je "n" a su zadane...

v Delphi, Visual Basic

Memorex88

5

569

05.10.2011 12:40

Memorex88

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Problem v programovani v c

Zdravim.... zacinam s programovanim a skusal som naprogramovat aby sa mi zobrazilo na obrazovke "Moj prvy program"...

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

metlomann

8

364

02.10.2011 21:07

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nested Set Model - riesenie dotazov na databazu

Riesim Nested set model a neviem si rady s dvoma databazovymi dotazmi. Prvy sa tyka presuvania uzla aj s jeho vsetkymi...

v Databázy

quark

13

422

02.10.2011 21:00

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Programovanie 3D hier v Delphi

Prosím Vás, chcel by som v budúcnosti dokázať tvoriť 3D hry (resp. hru) pomocou Delphi. Zatiaľ si program sťahovať nebudem....

v Delphi, Visual Basic

herobrush96

5

809

20.09.2011 22:31

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako v js zistit ci existuje dany html subor?

da sa pomocou javascriptu overit, ci dany html subor, ktory chcem otvorit existuje? teda inak ako tak, ze ked tam nebude tak ho...

v JavaScript, VBScript, Ajax

neviemco

1

245

12.09.2011 7:27

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

DB2 SQL error: SQLCODE: -104, SQLSTATE: 42601

Vytvaram funkciu, ktora ma vlozit nieco do tabulky a hodit navratovu hodnotu, mam nieco take: CREATE FUNCTION...

v Databázy

dulius

2

611

08.09.2011 16:50

dulius

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zotriediť podľa datumov v jednom selecte

potrebujem zotriediť datumy a to tak že najskôr dá dátumy najbližšie čo bude potom čo už bolo skúšal som select * FROM spravy...

v Databázy

Karo88

14

403

06.09.2011 17:34

Karo88

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vykreslovanie grafu

Zdravim, potreboval by som poradit. Mam canvas na ktory zlozitym vypoctom vykreslujem krivky grafu. Ked na graf vykreslim dve...

v Delphi, Visual Basic

Siriuse

6

709

27.08.2011 11:54

vama

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vytahovanie textu

Ahojte, mam taky problem, mam tabulku nadefinovanu takto: nastavenie, hodnota. No a ja chcem, to aby my napisalo hodnotu z...

v Databázy

gamelaster

10

405

27.08.2011 10:53

gamelaster

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zvacsovanie canvasu

Keby ste mi vedeli pomoct, ako dosiahnem to: Na formulary mam canvas na ktory sa narocnym vypoctom vykresluje graf. Chcel by...

v Delphi, Visual Basic

Siriuse

5

346

25.08.2011 14:02

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tlac "dokumentu" - textu

Cavte, potreboval by som poradit s jednym problemom, zatial nemam skusenosti s exportom dat z delphi/lazarusu a pre to mam...

v Delphi, Visual Basic

tinno

1

362

23.08.2011 23:38

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Python formular nevracia kod

Zdravim zacal som si pisat maly program. Problem ale je ze ked zadam nazov a dam ulozit stane sa to ze mi ulozi len nieake...

v Perl, Python, Ruby, CGI

pogrcko

8

721

22.08.2011 15:12

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zaciatocnik

Ahojte, v programovani som "uplny" zaciatocnik a kedze by som chcel s programovanim zacat chcel by som sa spytat ci...

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

Adam102

15

651

11.08.2011 23:25

matwej

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vyhľadávanie na stránke

Mam niekolko tabuliek v databaze, maju stlpce id nazov text datum cas , no tabulky nie su navzajom prepojene. Neviem vsak ako...

v Databázy

Matho

5

828

11.08.2011 6:36

coldak

Stránka: 1 z 9 [ Vyhľadávanie našlo 444 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF