Bokos - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 4 [ Vyhľadávanie našlo 113 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Facebook access token


Odpovede: 1
Zobrazenia: 161


https://developers.facebook.com/roadmap ... tend_token

Zrušili možnosť "offline access".
Ja mám momentálne "živý token", ktorý mi už funguje 2 týždne, uvidíme, že koľko vydrží. Keď budem mať prístup k ftp, pošlem ti zdroják.

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Kúpa notebooku


Odpovede: 10
Zobrazenia: 263


Ďakujem :), teraz mám celkom silnú dilemu uvidím...
Myslíte, že Lenovo je zlá voľba? Pýtam sa len kvôli cena = výkon... Momentálne som mal ASUS, s ktorým som maximálne nespokojný... Ani nemám chuť písať čo všetko odišlo, alebo nefungovalo jak malo...

Dávam momentálne prednosť Toshibe, Samsung, Dell...

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Kúpa notebooku


Odpovede: 10
Zobrazenia: 263


Ďakujem, ale tieto notebooky na alza mám už preštudované :), možno nejaký iný podobný predajca?

 Fórum: Notebooky a netbooky   Téma: Kúpa notebooku


Odpovede: 10
Zobrazenia: 263


Chcel by som poprosiť o pomoc pri výbere notebooku. Už si celkom dlhú dobu vyberám nový notebook, pretože môj pomaly opadá prachom. Možno ak by niekto vedel nejakú super ponuku nech dá vedieť. Ide o skôr pracovný notebook. Budem ho využívať najmä na textové editory ( programovanie, etc ). Nejaké par...

 Fórum: Pamäte   Téma: RAM pre starý PC


Odpovede: 5
Zobrazenia: 137


No tak uvidím ešte dik moc aj tak :).

 Fórum: Pamäte   Téma: RAM pre starý PC


Odpovede: 5
Zobrazenia: 137


Prečo škoda peňazí?

Pozeral som tie pamäte na bazoši ale není tam moc cenový rozdiel, tak by som si asi radšej kúpil novú.

 Fórum: Pamäte   Téma: RAM pre starý PC


Odpovede: 5
Zobrazenia: 137


Ahojte, chcem si trochu oprášiť starý PC, mám tam 1GB ( 2x 512MB ) pamäť ale chcem to rozšíriť na 2x 1GB.

Moc sa tomu nerozumiem, takže neviem či sa mi to vôbec oplatí, ale či vôbec ak to kúpim to bude kompatibilné.
Tak vás chcem poprosiť o názor.

Zostava:
Motherboard: Asus K8U-X
Procesor: AMD S...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: PHP dynamický title


Odpovede: 10
Zobrazenia: 381


A vieš nejakú konkrétnu nevýhodu statickej?

 Fórum: PHP, ASP   Téma: PHP dynamický title


Odpovede: 10
Zobrazenia: 381


V zjednodušenom. Napadá vás lepšie riešenie? Keď dokončím core, pridám tam DB.

class setting {
private static $title = "TITE";

public static function get($value = "title") {
switch ($value) {
case "title":
return self::$title;
break;
}
}

public static func...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: PHP dynamický title


Odpovede: 10
Zobrazenia: 381


Ja tomu rozumiem, ale ja sa pýtam ako najlepšie udržať obsah $title...

No ale už som to vyriešil celkom fajn s tými statickými. Môžte close diky :)

 Fórum: PHP, ASP   Téma: PHP dynamický title


Odpovede: 10
Zobrazenia: 381


Áno, ale čo som pozeral tak to asi nechám ako statickú variable.

 Fórum: PHP, ASP   Téma: PHP dynamický title


Odpovede: 10
Zobrazenia: 381


Ahojte, neviem či to niekto riešil trochu viac dopodrobna, ale zaujímalo by ma ako v PHP spraviť dynamický title :). Nechcem moc globálne premenné, pretože keď idú cez mnoho súborov, tak sa nepamätajú svoj obsah.

Môžem sa spýtať ako riešite dynamický title v php vy?

 Fórum: Siete   Téma: lacné riešenie DDNS


Odpovede: 0
Zobrazenia: 109


Ahojte, mám router, ktorý má možnosť mať DDNS ale len u dyndns.org ( čo sa platí ),
hľadám nejaké lacné riešenie aby som si dokúpil nejaké zariadenie čo má aj inde túto službu čo sa neplatí :). Viete mi niekto niečo poradiť?

Ďakujem

 Fórum: Siete   Téma: Dyamická ip, pc pripojenie


Odpovede: 1
Zobrazenia: 61


Ahojte mám verejnú ip, ktorá sa raz za čas mení. Rád by som mal ale nejaké stabilné pripojenie k pc...

Raz za čas sa mi modem resetne a ip sa zmení. Router mi ponúka DDNS no iba u DyDNS ( už sa platia :/ ). Chcem sa spýtať ako teda docielim trvalé pripojenie k pc, bez zmeny IP alebo nejakých pop...

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: CMS na fotky


Odpovede: 3
Zobrazenia: 246


Ja netvrdím, že som žiaden nenašiel. Dokonca pár som ich hodil na web. Len chcem sa spýtať na osobnú skúsenosť.

Dik ale aj tak :)

 Fórum: Redakčné systémy   Téma: CMS na fotky


Odpovede: 3
Zobrazenia: 246


Ahojte, viete mi doporučiť nejaký freeware CMS na foto? Chcem ich mať online prístupné, možno viete nejaký fajn systém :).

 Fórum: Ostatné   Téma: Pekná url - vysvetlenie.


Odpovede: 1
Zobrazenia: 255


<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>

Môže mi niekto vysvetliť

RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{...

 Fórum: Databázy   Téma: Najrýchlejší counting v MySQL


Odpovede: 1
Zobrazenia: 201


Ahojte, vie mi niekto poradiť ako spraviť v jednom counte viac spočítaní a vypísať ich?
Napr. mám vypísané kategórie a chcem vedieť koľko je tam príspevkov. Nechcem ale vyvolávať pri každom vypísaní nový SQL dotaz na vypísanie počtu príspevkov v kategórií. Chcem aby to spočítalo hneď v tom 1. Vie n...

 Fórum: Úložné zariadenia   Téma: sieťový hdd


Odpovede: 4
Zobrazenia: 227


Super, diky moc... Pozerám to už.. Nemáte ale niekto skúsenosti aj s hardiskom + torrentom... Rád by som hneď stiahnuté súbory cez ten sieťový hdd zdielal ?

PS: možno trochu amatérska otázka, spotreba sa uvádza w/h že? Lebo je tam uvedené len, že je to 16,3 W a tak si nie som istý či na deň abo h...

 Fórum: Úložné zariadenia   Téma: sieťový hdd


Odpovede: 4
Zobrazenia: 227


Ahojte, chcem sa spýtať či by ste mi vedeli doporučiť nejaký sieťový HDD.
Hľadám nejaký sieťový hardisk, ktorý podporuje FTP a nemá problém s verejnou adresou.

Nejaké moje jednoduché online úložisko... Nemám predstavu čo je dôležité pri týchto hdd. Cena aby bola okolo tých 100e.

Ďakujem za o...

 Fórum: Ostatné programy   Téma: Tlačiareň na sieti


Odpovede: 2
Zobrazenia: 244


No nevadí stačí ak to ostane na local networku, ale dik no.. Zrajmä nepodporuje to, lebo vôbec ju nechce vyhľadať a manuálne tiež nejde pridať :).

 Fórum: Ostatné programy   Téma: Tlačiareň na sieti


Odpovede: 2
Zobrazenia: 244


Ahojte mám tlačiareň na local network, ale niekedy sa mi stane, že dokument potrebujem vytlačiť aj mimo mojej siete a tak som sa snažil nastaviť na routri tlačiareň ale vôbec mi to nejde.

Tlačiareň ma statickú adresu a tak som na routri k adrese 192.168.2.* pridal port 515 TCP ( čo by mala byť t...

 Fórum: Ostatné programy   Téma: Autologin po wake up


Odpovede: 2
Zobrazenia: 190


Dik, len som zistil, že sa mi teraz hocikedy zapína PC....

A nie ešte som nerozmýšľal :)

 Fórum: Ostatné programy   Téma: Autologin po wake up


Odpovede: 2
Zobrazenia: 190


Ahojte, už celkom dlho Googlim a neviem prísť na to ako spraviť auto login po wake up... Viem zapnúť PC cez net, ale neviem sa hneď prihlásiť na účet aby som mal prístup k "vzdialenej ploche, ftp, webservru". A takisto ho neviem vypnúť... Ak dám vzdialenú plochu a do cmd dám "shudown ...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Odhalenie skrytého obsahu


Odpovede: 4
Zobrazenia: 216


No nič cez js a tak nejako to fičí. Ďakujem aj tak

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Odhalenie skrytého obsahu


Odpovede: 4
Zobrazenia: 216


Nie, ide o systém PHP Fusion kde je predurčený copyright. Chcem spraviť nejakú "malú" štatistiku týchto stránok. A najmä máme podporu, kde si potrpíme na copyrightoch. Samorejme veľa krát si nevšimnene, že tam majú chybu, či dokonca neexistuje.

Už som filozoval nad rôznymi metódami typu...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Odhalenie skrytého obsahu


Odpovede: 4
Zobrazenia: 216


Dobrý deň, chcem sa spýtať či sa už náhodou niekto nestretol s týmto.

Robím nejakého jednoduchého bota ( v php ), ktorý by mal vedieť odhaliť copyright na stránke. Pokiaľ nie je správny, alebo nie je žiaden, tak to napíše. Lenže dá sa to jednoducho obísť a to tým, že niekto dá copryright "di...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Maps GOOGLE odkazy


Odpovede: 2
Zobrazenia: 245


Dik, vyzerá to, že to zatiaľ ide :).

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Maps GOOGLE odkazy


Odpovede: 2
Zobrazenia: 245


Ahojte, stretol som sa s problémom pre mňa novým a tak vás chcem poprosiť o pomoc.

Ide o to, keď sa snažím vytvoriť bydlisko do profilu tak je tam menší problém.
Skúsim to vysvetliť na príklade:
Uživateľ Judzi má v profile bydlisko Považskú Bystricu, ale problém je v tom, že ju nezobrazí v obrá...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Pointer cursor aj mimo textu


Odpovede: 2
Zobrazenia: 161


Dik :)
Stránka: 1 z 4 [ Vyhľadávanie našlo 113 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF