[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.04.09
Prihlásený: 28.11.17
Príspevky: 1178
Témy: 188 | 188
NapísalOffline : 01.10.2009 19:23 | vypis textarea do riadkov

dobry vecer,
Kód:
<form action="skuska.php" method="post">
  <textarea name="area"></textarea>
  <input type="submit" name="odoslat" value="odoslat">
</form>
<?php
  echo $_POST['area'];
?>


Ak napis do textarea viacriadkovy text, vypise mi ho v jednom riadku.
Ako to mam spravit, aby mi to vypisalo do riadkov podla toho ako to do riadkov pisem v textarea.


Offline

Správca fóra
Správca fóra
vypis textarea do riadkov

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 01.10.2009 19:29 | vypis textarea do riadkov

ak pod viacriadkovym myslis pouzitie enteru, tak jeden zo sposobov je pouzitie funkcie nl2br()


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.04.09
Prihlásený: 28.11.17
Príspevky: 1178
Témy: 188 | 188
Napísal autor témyOffline : 01.10.2009 19:44 | vypis textarea do riadkov

hej to som myslel. presne to som potreboval. dik


 [ Príspevkov: 3 ] 


vypis textarea do riadkov



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

textarea - zalomovanie riadkov

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

1062

09.09.2009 23:38

Wicky

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vypis prvych troch riadkov

v Databázy

4

617

30.06.2009 14:58

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

textarea a vypis

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

278

03.12.2009 21:21

wronker

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zoradenie dvoch stlpcov + vypis len unikatnych riadkov

v Databázy

3

118

16.03.2014 17:17

killer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

mazanie riadkov

v PHP, ASP

6

405

22.11.2007 10:23

vl4kn0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Mazanie riadkov

v Databázy

2

280

09.03.2012 21:33

sedlák

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

vyznacovanie riadkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

14

470

22.06.2009 12:25

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zlomy riadkov

v PHP, ASP

2

301

07.07.2009 0:58

jurov

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

odstranenie prazdnych riadkov

v PHP, ASP

7

1321

12.03.2008 22:09

neopagan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zlúčenie riadkov titukov

v Video programy

0

115

03.06.2016 12:51

Pablo Montero

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tabulka farba riadkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

6

493

12.10.2008 20:28

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

počet riadkov v súbore

v PHP, ASP

1

567

29.06.2009 19:40

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pocet riadkov 2 tabuliek

v Databázy

8

1169

16.10.2008 13:39

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

excel - pomoc - posun riadkov

v Ostatné programy

3

1665

20.07.2009 12:12

PaloPa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

textarea

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

570

03.06.2009 12:33

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

textarea

v PHP, ASP

8

568

27.10.2008 20:53

TommyHot



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF