[ Príspevkov: 12 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
zapis do txt suboru pomocou javascriptu

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 11.07.18
Príspevky: 928
Témy: 262 | 262
Bydlisko: Levice

Mam stranku s niekolkymi odkazmi. Potreboval by som zistit, ktore linky navstevnici klikaju. Na serveri nemame PHP, takze jedine riesenie zostava javascript.

S PHP by som nemal problem, jednoducho zapisem do txt suboru na serveri linky co boli kliknute - onclick a potom napr. ajax ...

Ale co by ste navrhovali v tomto pripade, ked mam k dispozicii len javascript? Na kazdu linku by som dal onclick, co by volal nejaku js funkciu.

Avsak kde by som ukladal tie zaznamy, to netusim... kedze pomocou js neviem zapisovat na server...

viete poradit?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.02.14
Prihlásený: 19.01.18
Príspevky: 443
Témy: 9 | 9

google analytics


Offline

Užívateľ
Užívateľ
zapis do txt suboru pomocou javascriptu

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 11.07.18
Príspevky: 928
Témy: 262 | 262
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 22.01.2015 14:50 | zapis do txt suboru pomocou javascriptu

to urcite nie..nechcem merat statistiky a navstevnost.. a navyse je to pracovny neverejny web, ziadny google...

potrebujem script, ktory mi do suboru zapise kam uzivatel klikol, a to z tych liniek, ktore urcim, resp. ktore budu obsahovat onclick.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
zapis do txt suboru pomocou javascriptu

Registrovaný: 03.04.08
Prihlásený: 31.05.18
Príspevky: 4667
Témy: 37 | 37
Bydlisko: Trnava

Nebol by lepsi local storage browseru?


_________________
Hmmm .... Hrošíček ... [Homer]
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
zapis do txt suboru pomocou javascriptu

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14572
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina

Lenže javascript afaik nemá prístup k lokálnym súborom, veď by to bola brutal bezpečnostná diera...
Jedine čo ma potom ešte napadá je použiť ajax a odoslať to na iný server, kde php máš. http://stackoverflow.com/questions/2987 ... javascript


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
zapis do txt suboru pomocou javascriptu

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 11.07.18
Príspevky: 928
Témy: 262 | 262
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 22.01.2015 15:08 | zapis do txt suboru pomocou javascriptu

don jebot - local storage funguje u kazdeho usera zvlast... to by sa ukladalo v pocitaci len u toho navstevnika, nie u mna.. kedze local storage funguje v browseri.

@walther: ano to je prave ten problem, nic ine ma nenapada... riesenie ajaxom ma tiez napadlo, len to by som musel spracovat potom script na inom externom serveri, ktory podporuje PHP.. to tiez asi nepojde, z pracovneho servera volat externy...


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
zapis do txt suboru pomocou javascriptu

Registrovaný: 24.01.08
Prihlásený: 13.09.17
Príspevky: 14572
Témy: 66 | 66
Bydlisko: Žilina

Javascript riešenie by fungovalo rovnako (keby to šlo), keďže beží u každého klienta zvlášť... Je brutálny problém php na ten server nahodiť?
- externe to nemôže nikam volať
- na serveri nemáš nič, čo by dokázalo akokoľvek dáta spracovať
Prišiel si o všetky možnosti..

Teda, môžeš si ešte naprogramovať vlastný program, ktorý by sa správal ako server a na ktorý by si vedel odosielať požiadavky pomocou ajaxu.. :lol:


_________________
C#, PHP, ...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
zapis do txt suboru pomocou javascriptu

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 11.07.18
Príspevky: 928
Témy: 262 | 262
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 22.01.2015 15:33 | zapis do txt suboru pomocou javascriptu

no zial na ten server nemam povolenie instalovat PHP ci hocico ine, a ani mi to neumoznia. S tym externym volanim to este mozno skusim, ze umiestnim nejaky subor na nejaky moj web. No ina moznost asi nebude...


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
zapis do txt suboru pomocou javascriptu

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12578
Témy: 1458 | 1458
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 22.01.2015 15:36 | zapis do txt suboru pomocou javascriptu

Nemas moznost si spojazdnit druhy server ktory by slusil na toto, popripade by si ho mohol vyuzivat aj na ine veci a toto by tam bezalo len ako sucast? Tu ako pise walther nemas moc moznosti a ked ziadna nie je akceptovatelna, tak to ani nevyriesis.


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 20 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech Wireless G603 | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | iPhone X 256 GB & Pitaka Aramid
Offline

Užívateľ
Užívateľ
zapis do txt suboru pomocou javascriptu

Registrovaný: 07.08.06
Prihlásený: 11.07.18
Príspevky: 928
Témy: 262 | 262
Bydlisko: Levice
Napísal autor témyOffline : 22.01.2015 15:52 | zapis do txt suboru pomocou javascriptu

nemam praveze, inak by som to vyriesil... ale ak sa mi podari, skusim to externym serverom mimo prace, kde by to spracovavalo, uvidim ci to pojde


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
zapis do txt suboru pomocou javascriptu

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12578
Témy: 1458 | 1458
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 22.01.2015 15:55 | zapis do txt suboru pomocou javascriptu

ak ma kazdy pristup aj k internetu tak nie je dovod aby to neslo


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 20 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech Wireless G603 | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | iPhone X 256 GB & Pitaka Aramid
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1713
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 22.01.2015 23:15 | zapis do txt suboru pomocou javascriptu

Na serveri Php nepotrebuješ (stačí čokoľvek, v čom sa dá vytvoriť jednoduchý webový server).


 [ Príspevkov: 12 ] 


zapis do txt suboru pomocou javascriptu



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C++ kombinatorika/zapis do txt suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

918

13.04.2011 22:46

blabla630

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis zo txt suboru do excelu..

v Delphi, Visual Basic

0

344

19.07.2011 19:14

kotlas6667

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Upravovanie txt suboru pomocou php

v PHP, ASP

4

392

14.01.2009 6:58

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

php zapis do txt

v PHP, ASP

7

2107

09.11.2008 16:52

Patkoo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis do txt suborov

v PHP, ASP

0

258

09.10.2010 14:42

tofina0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

<title> pomocou javascriptu

v JavaScript, VBScript, Ajax

8

651

10.10.2007 19:02

zero0x

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Select a option pomocou JavaScriptu

v JavaScript, VBScript, Ajax

8

507

28.12.2008 23:12

blackman545

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Blokovnie IP pomocou javascriptu - Chyba

v JavaScript, VBScript, Ajax

11

672

22.10.2011 10:33

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

upload txt suboru

v PHP, ASP

24

891

10.07.2008 12:06

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Číslovanie .txt súboru

v Delphi, Visual Basic

5

366

27.03.2012 19:50

Fico

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zapis do suboru

v PHP, ASP

4

299

26.02.2010 21:55

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zápis do súboru?

v PHP, ASP

2

342

30.11.2009 18:50

d0.0b

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis do suboru

v PHP, ASP

17

1202

18.08.2009 15:55

BBUlet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis do suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

1131

05.05.2010 16:45

psm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zapis do suboru

v PHP, ASP

7

421

08.04.2009 14:17

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ulozenie suboru txt VB

v Delphi, Visual Basic

1

662

01.01.2010 12:08

B.A.X.O



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF