[ Príspevkov: 3 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
NapísalOffline : 30.11.2009 17:10 | Zápis do súboru?

Kód:
if (!LOG_DOWNLOADS) die();

$f = @fopen(LOG_FILE, 'a+');
if ($f) {
  @fputs($f,
 
  date("m.d.Y g:ia")."  ".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."  ".$fname."\r\n"
 
  );
  @fclose($f);
}


a ako by som zapisoval na zaciatok súboru + po kazdom 5 novom zápise sa subor vycistu a znovu sa da do neho pisat (teda limit by bol 5 viet pod sebou :))


Offline

Čestný člen
Čestný člen
Zápis do súboru?

Registrovaný: 11.08.07
Príspevky: 4110
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Brno
NapísalOffline : 30.11.2009 18:39 | Zápis do súboru?

Pre zapis na zaciatok otvaraj subor v mode r+. Co sa tyka limitu, porataj si pocet riadkov trebars pomocou sizeof(file('subor')), ak ich bude 5, mozes zmazat cely obsah suboru tak, ze otvoris subor v mode w+, pokial chces zmazat len posledny riadok, pouzijes nieco taketo:
Kód:
$riadky = file('subor');
if (sizeof($riadky) == 5)) unset($riadky[4]);
array_unshift($riadky, 'co_chces_dopisat');

Potom uz len subor vycistis a vlozis donho implode(PHP_EOL, $riadky).


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 30.11.2009 18:50 | Zápis do súboru?

mam
Kód:
if (!LOG_DOWNLOADS) die();

$f = @fopen(LOG_FILE, 'r+');
if ($f) {
  @fputs($f,
 
 "" .$aa."  ".$vv."  ".$bb."\r\n"
 
  );
  @fclose($f);
}


lenze mi to furt prepise len prvy riadok :(


 [ Príspevkov: 3 ] 


Zápis do súboru?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zapis do suboru

v PHP, ASP

4

263

26.02.2010 21:55

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zapis do suboru

v PHP, ASP

7

386

08.04.2009 14:17

Draex

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis do suboru

v PHP, ASP

17

1102

18.08.2009 15:55

BBUlet

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis do suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

1063

05.05.2010 16:45

psm

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis nazvu suboru do DB

v PHP, ASP

4

117

10.07.2017 11:16

jumper

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Perl zapis XML do suboru

v Perl, Python, Ruby, CGI

4

174

09.03.2013 13:54

tangerine

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

C++ kombinatorika/zapis do txt suboru

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

862

13.04.2011 22:46

blabla630

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zapis do txt suboru pomocou javascriptu

v JavaScript, VBScript, Ajax

11

318

22.01.2015 23:15

chrono

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis zo txt suboru do excelu..

v Delphi, Visual Basic

0

315

19.07.2011 19:14

kotlas6667

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zápis

v Pevné disky a radiče

6

601

27.01.2007 13:28

borec

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zápis chýb

v PHP, ASP

10

390

22.11.2008 9:05

stenley

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SSD zápis

v SSD disky

1

155

17.08.2013 13:20

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

NET zapis

v HTML, XHTML, XML, CSS

10

459

13.07.2008 16:01

shaggy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zapis do DB

v Databázy

12

472

14.01.2010 10:38

GoodWill

Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Zapíš a otvor....

v Delphi, Visual Basic

2

247

25.07.2012 18:31

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zapis do databazy

v Redakčné systémy

2

285

21.01.2007 16:10

luko



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF